![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Είπαμε! Ο Ντινόπουλος!!!
|
|
|||
|
|||
![]() ΛΙΣΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΟΡΑ ΕΝΔΟΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗΣ MIDLAND BT2 BT2 Twin set 1. Arkas...................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ........................ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 2. ntinopoulos.............................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ........................ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 3. george h............................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 4. TEOSS .....................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 5. EOD-K9 ...................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 6. Kifinas................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ...................... ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 7. fidemporas.....................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ...................... ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 8. Alfa7........................................ ΕΞΩΦΛΗΣΕ 9. Alfa7........................................ ΕΞΩΦΛΗΣΕ 10. danaos.............................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 11. funkypervert...........................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 12. 1200GS....................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 13. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ...............................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 14. ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ...............................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 15. Syan.....................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 16. platon.................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ........................ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 17. Νικολας33......................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 18. Gemara.............................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 19. bmwgogagis..............................ΕΞΩΦΛΗΣΕ..............ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 20. nightwish.........................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ BT2 Single 1. S.T...........................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 2. gelasios................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ.............. ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 3. Jorge......................................................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ 4. fmargaritis..................................ΕΞΩΦΛΗΣΕ.............. ΝΑΙ ΓΙΑ ΦΟΡΤΙΣΗ & ΕΛΕΓΧΟ ΒΤ2 ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΞΟΦΛΗΣΑΝΤΕΣ!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Προσωπικα ειμαι αντιθετος στις ομαδικες αγορες ακομα και αν αποτελουν πραγματικα καλες ευκαιριες . Δεν εχουν ολοι οι ανθρωποι τις ιδιες αναγκες και δεν λειτουργουν ολοι με τον ιδιο τροπο . Δεν θελω να φανταστω τι θα συμβει (πραγμα που δεν ευχομαι) οταν αρχιζουν να σκανε τα προβληματα και οι βλαβες. Και επισεις δεν μου αρεσει να βλεπω αντεκλησεις μεταξυ συμφωρητων .
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Κανενας δεν πιεσε κανεναν να κανει κατι......ΕΙμαστε ολοι ενηλικες με βασικο επιπεδο IQ ο καθενας. Οποιος ειχε αναγκη ο αγορασε!!!!!!!!! Οσο για τα προβληματα ασε να ερθουν πρωτα και βλεπουμε........ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δεν ζηλευω και ας ειμαι ο μονος (οπως φαινεται ) που δεν θα εχει αναρτημενο bluetooth στο κρανος του στις μετακινησεις μας.. ![]() Ομως σκεφτομαι να εγκαταστησω fake για να μην νιωθω μειονεκτικα απεναντι σας .... ![]() ![]() ΥΓ. Η παρατηρηση μου για τις βλαβες αφορα αποκλειστικα τις αντιδρασεις που πιθανως να υπαρξουν απο μελη μας και απο τον τροπο που θα εκφραστουν. Παρακαλω θερμως να μην περασουν απο τα νηματα αυτου του forum και να αντιμετωπιστει κατα ιδιαν. ![]() Last edited by mjtir; 13-04-2009 at 14:30. Λόγος: . |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Δηλαδή εμένα που μου χάλασε η μπαταρία και μου την άλλαξαν στην εγγύηση, φταίει ο Παναγιωτόπουλος ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Σόρυ, ίσως εγώ είμαι έξω (και κάτω) από το μέσο IQ που λέει ο Δαναός και δεν καταλαβαίνω τις αντηρήσεις σου... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
α) Κατεθεσα μια προσωπικη αποψη , τι κανω συνηθως εγω , β) Παρακαλεσα να μην μπουμε σε καμια αντιδικια για πιθανες παρεξηγησεις που εχουν γινει και για αλλες πιθανες στο μελλον που αφορουν προβληματα απο την συγκεκριμενη αγορα ,γιατι πολυ απλα εμπορικες πραξεις δεν πρεπει να δηλητηριαζουν τις σχεσεις μας. Και επαναλαμβανω πως περιμενω με ανυπομονησια τις εντυπωσεις σας απο την συγκεκριμενη συσκευη. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
δεν παίρνεις το δικό μου για να πάω να πάρω εγώ το άλλο;
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() Μπράβο, άντε να ηρεμούμε σιγά σιγά... Εμείς εκτός Αθήνας πότε τα παραλαμβάνουμε είπαμε??? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Από εδώ και πέρα, είναι θέμα ΕΛΤΑ. |
![]() |
Tags |
bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Test Midland BT2 | syan | Διάφορα | 10 | 26-03-2009 18:44 |