![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ενα 90 είναι στην Αθηνών-Κορίνθου και ένα 90 στην Αθηνών-Λαμίας. Οταν κλείνεις συνάντηση πρέπει να διευκρινίζεις σε ποιό 90 θα σε περιμένουν/εις, άσχετα με την διαδρομή που κάνεις. Π.χ., έστω εκδρομή στο Ναύπλιο και σου λένε να περιμένεις στο 90, μην πάς κατά λάθος στο 90 της Αθηνών-Λαμίας.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΒΕΙ!!!!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήταν μία εκδρομή πριν από 1,5 χρόνο στα Τριζόνια, ένα νησάκι ανάμεσα στο Γαλαξίδι και στην Ναυπάκτο
Έχουμε δώσει ραντεβού στο 90ο Αθηνών-Λαμίας καμιά 15αριά μηχανές, έχουμε μαζευτεί όλοι εκτός από τον ΚΑS, τον περιμένουμε κανένα τέταρτο αλλά πουθενά, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο οπότε λέμε έρχεται.... ![]() Μετά από λίγο χτυπάει το τηλέφωνο του ΑΡΚΑ νομίζω και λέει ο ΚΑΣ: Που είστε ρε δεν με περιμένατε; Στο 90 είμαστε Κώστα και σε περιμένουμε.... Και εγώ στο 90 είμαι αλλά δεν σας βλέπω.... ![]() Εμείς είμασταν στην Αθηνών-Λαμίας, στο γνωστό 90 χιλ. με το καφέ.. Δεν έχω καταλάβει ακόμα που ακριβώς περίμενε ο ΚΑS στην Αθηνών-Κορίνθου ![]() Καταλαβαίνεις τι έγινε..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για μετακινήστε το Α στο χώρο κατασκήνωσης
και ξαναβάλτε το ένα νεο λινκ να ξερουμε ![]() Syrrako 44001, Ioannina Prefecture, Greece - Google Maps |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Χριστός Ανέστη. Πάντα Όρθιος |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εννέα είναι οι σκηνές και μάλλον και με τη δικιά μου δέκα!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |