GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Χωμάτινες εξορμήσεις

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 06-12-2011, 00:12
XCHALLENGE Ο/Η XCHALLENGE βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Προεπιλογή Απάντηση: Καντηλι 4/12 χωματινα βολτα

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από kostastenere Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτό και θα πρέπει να πάμε μαζί για να μου φέρεις και το λαστιχάκι!!!!!!!!

Α και που σαι ! Μετά το φαι κερνάω σουρωτή!!!!!!!!!
Σε το ξαναειπα! Αλυσιδακι σου'χω τσιλικο inoxato! ...πιανει και τα αστραποβροντα!

Τα λεμε...
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 10:15
Serial Ο/Η Serial βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Member

Ημερομηνία εγγραφής: Nov 2011
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: F800GS

Μπραβο φιλοι ωραια βολτα...ανεβαστε κι αλλο υλικο να ζαχαρωσουμε εμεις που δεν τα καταφεραμε να ρθουμε.
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 11:30
evanslam Ο/Η evanslam βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2010
Περιοχή: Λαύριο - Λαμία
Μoto: BMW R 1200 GSΑ '10

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gs77 Εμφάνιση μηνυμάτων
παιδια souper foto και binteo στην επωμενη και εγω μεσα
παιδια ποσα χιλιομετρα ηταν?
Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από bogart Εμφάνιση μηνυμάτων
γύρω στα 70 χμ χώμα φίλε μου!

Για την ακρίβεια 61 χλμ!
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 11:45
Senior Member

Να κάνω και εγω τον απολογισμό της εκδρομής....

οτι είπαν οι προηγούμενοι, δηλαδή υπέροχη βόλτα,μέρη, παρέα και ο καιρός απλά τέλειος!

Ενα μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που προσπάθησαν για όλους εμάς να έχουμε μια ξένοιαστη εκδρομή με ασφάλεια σε απίθανα μέρη.

Κρίμα ειδικά για τον Ηλία (emix) που προσπάθησε και ανέβασε την βόλτα χωρίς να τα καταφέρει να έρθει τελικά (και να τα ακούει κιόλας απο κάποιους).
Ηλία να'μαστε καλά και θα ξαναπάμε παρέα στην επόμενη.

Μπράβο επίσης στον πολύ αξιόλογο πλοηγό μας Σπύρο(spiros) που με το Dakar μας ταξίδεψε μέσα σε αυτό το τρομερό βουνό που λέγεται Καντήλι!

Μπράβο επίσης στα παιδιά με τα ασφάλτινα που τόλμησαν και τελικά αποζημιώθηκαν απο την βόλτα για το εγχείρημα τους!

Ενα μεγάλο μπράβο επίσης στον Γιώργο (geod) ο οποίος ήρθε παρέα και ας είχε πυρετό (τέτοιες βόλτες δεν χάνονται εύκολα) και για την μεγάλη πρόοδο που έχει κάνει τόσο καιρο που τον ξέρω !

Να'ναι καλά επίσης και ο Στρατής (sliv) που κάθε φορά καταφέρνει και ζωντανεύει την παρέα!

Αυτά τα ολίγα...

ακολουθούν κάποιες λίγες φωτό και αρκετά βίντεο!!!

Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 11:59
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από evanslam Εμφάνιση μηνυμάτων
.........................
Κρίμα ειδικά για τον Ηλία (emix) που προσπάθησε και ανέβασε την βόλτα χωρίς να τα καταφέρει να έρθει τελικά (και να τα ακούει κιόλας απο κάποιους).
.........................................................
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 12:19
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Arkas Εμφάνιση μηνυμάτων

Σίγουρα δεν έχει να κάνει με τα παιδιά που είμαστε παρέα στην εκδρομή ούτε και με μέλη του forum μας Δημήτρη! Ισα ισα τον ευχαριστήσαμε ιδιαίτερα την στιγμή που ήρθε να μας χαιρετήσει στα McDonalds!

Εχει να κάνει με άτομα που δεν ανήκουν στο GSForum.

Ο Ηλίας ξέρει τις λεπτομέρειες φυσικά και μπορεί να διευκρινίσει καλύτερα.

Aπο τη στιγμή που το πρόσεξα λυπήθηκα πολύ γιατι καταλαβαίνω πως είναι να τρέχεις να οργανώνεις μια εκδρομή, να έχεις την ευθύνη και για λόγους που δεν ευθύνεσαι ο ίδιος (ανταλλακτικό συμπλέκτη) να πέρνεις ακόμα και το ρίσκο να δοκιμάσεις να έρθεις στην εκδρομή απλά και μόνο για να μην κρεμάσεις τους υπόλοιπους γιατί νιώθεις υπέυθυνος γι αυτήν! Κατα συνέπεια "κάποιοι" να του τι λένε και γι αυτό αλλά και γιατί μαζευτηκαν τόσο πολλοί!!!

Κρίμα, μονάχα ελπίζω αυτό το γεγονός να μην πτόησε τον Φίλο Ηλία και να τον αποτρέψει στο μέλλον να επιχειρήσει να ανεβάσει ανάλογη εκδρομή, διότι έχουμε ανάγκη εμείς οι υπόλοιποι απο άτομα σαν τον Ηλία να οργανώνουν τέτοιες ωραίες "αποδράσεις".
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 12:48
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αν και δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτο.

Και εγω και ο Δαναος και μερικα αλλα παιδια, εχουμε μια μικρη εμπειρια αλλα μεγαλη ορεξη για παροτρυνση, ανεβαζουμε βολτες, ωστε να μαζευεται η παρεα και να περναμε καλα.

Προσωπικα και το ανεφερα αυτο στον Arka, ποτε δεν θ ανακοινωσω βολτα στο βουνο και σε διαδρομη που δεν την ξερω, ωστε μετα να υπαρχει περιπτωση να μου ζητηθουν ευθυνες απο τα παιδια που μπορει να δυσκολευτουν ή να βαλουν σε κινδυνο την μηχανη τους και τον εαυτο τους. Θα παω πρωτα μονος μου ή με μια παρεα φιλων που εχουν επιγνωση και μετα, αφου ξερω τα μονοπατια θα την ανακοινωσω, ωστε να μαζευτουν πιο πολλοι και καποιοι απειροι.

Επισης αν δεν εχω ορεξη να μαζευτουν 20 ατομα θα παω παλι με την δικη μου την παρεα, χωρις παρεξηγηση. Ειναι θεμα διαθεσης.

Αυτη την βολτα ηθελα να την κανουμε ολοι μαζι. Η διαδρομη ηταν γνωστη σε σημειο που να μην χρειαζεται ουτε gps, οποτε γιατι να μην την χαρουμε ολοι μαζι; Σε καποιους δεν αρεσε η ιδεα. Εγω ομως ηθελα να το κανω, αυτη την φορα.

Οσο αναφορα το προβλημα με τον συμπλεκτη, αρκετες μερες πριν φαινοτανε οτι ο συμπλεκτης,προσθετοντας λαδι, μπορουσε να κρατησει καμια 10αρια μερες. Την κυριακη το πρωι ομως που ετοιμαζομουνα ειδα οτι δεν γινοτανε με καμια δυναμη να μπορεσω να βγαλω την διαδρομη. Εδω δυσκολευομουνα στην ασφαλτο καλα καλα. Ετσι πηρα την αποφαση να μην παω, αλλα οφειλα ν ανεβω μεχρι τα Mc Donalds να χαιρετησω τα παιδια.

Αν πηγαινα θα εβαζα σε κινδυνο τον εαυτο μου και την ευχαριστηση της παρεας. Δεν ηθελα με τιποτα να δωσω ακυρο, γιατι ξερω ποσο σφιχτες ειναι οι ημερομηνιες ολων μας. Καλυτερα να μην ερθει ενας παρα ν ακυρωθει η βολτα 10-15 ατομων. Αλλωστε ο Σπυρος ηξερε την διαδρομη και δεν υπηρχε προβλημα. Θ ακυρωνοτανε μονο αν δεν ειχε την διαθεση κανενας να το "παιξει" πλοηγος.

Οσο αναφορα τωρα του ατυπους τιτλους (πλοηγος,σκουπα) και ολα αυτα, για μενα ειναι βλακειες. Δεν υπαρχουν αυτα. Ο οποιοσδηποτε μπορει να το παιξει πλοηγος και το ιδιο και σκουπα. Το μονο καλο ειναι οτι ο πλοηγος δεν σκονιζεται και το κακο ειναι οτι η σκουπα τρωει την σκονη ολων των υπολοιπων!!!!

Για τις επομενες βολτες τωρα, σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλες. Καποτε και γω αναζητουσα καποιους να παμε βολτα και δεν εβρισκα. Ετσι αναγκαζομουνα να πληρωνω για μια απλη βολτα.

Κλεινοντας θα ηθελα να μην συνεχιστει αυτη η "αντιπαραθεση" μεταξυ των forums, γιατι ολοι θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα. Και για μενα δεν υπαρχουν δυο φορουμς αλλα μια μεγαλη παρεα που απλα κατοικει σε διαφορετικα διαμερισματα μιας μεγαλης πολυκατοικιας!!!!
(ωωωρρεε, τι ειπα τωρα ρεεεε!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 13:08
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από emix Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια, αν και δεν υπαρχει λογος να γινεται αυτο.

Και εγω και ο Δαναος και μερικα αλλα παιδια, εχουμε μια μικρη εμπειρια αλλα μεγαλη ορεξη για παροτρυνση, ανεβαζουμε βολτες, ωστε να μαζευεται η παρεα και να περναμε καλα.

Προσωπικα και το ανεφερα αυτο στον Arka, ποτε δεν θ ανακοινωσω βολτα στο βουνο και σε διαδρομη που δεν την ξερω, ωστε μετα να υπαρχει περιπτωση να μου ζητηθουν ευθυνες απο τα παιδια που μπορει να δυσκολευτουν ή να βαλουν σε κινδυνο την μηχανη τους και τον εαυτο τους. Θα παω πρωτα μονος μου ή με μια παρεα φιλων που εχουν επιγνωση και μετα, αφου ξερω τα μονοπατια θα την ανακοινωσω, ωστε να μαζευτουν πιο πολλοι και καποιοι απειροι.

Επισης αν δεν εχω ορεξη να μαζευτουν 20 ατομα θα παω παλι με την δικη μου την παρεα, χωρις παρεξηγηση. Ειναι θεμα διαθεσης.

Αυτη την βολτα ηθελα να την κανουμε ολοι μαζι. Η διαδρομη ηταν γνωστη σε σημειο που να μην χρειαζεται ουτε gps, οποτε γιατι να μην την χαρουμε ολοι μαζι; Σε καποιους δεν αρεσε η ιδεα. Εγω ομως ηθελα να το κανω, αυτη την φορα.

Οσο αναφορα το προβλημα με τον συμπλεκτη, αρκετες μερες πριν φαινοτανε οτι ο συμπλεκτης,προσθετοντας λαδι, μπορουσε να κρατησει καμια 10αρια μερες. Την κυριακη το πρωι ομως που ετοιμαζομουνα ειδα οτι δεν γινοτανε με καμια δυναμη να μπορεσω να βγαλω την διαδρομη. Εδω δυσκολευομουνα στην ασφαλτο καλα καλα. Ετσι πηρα την αποφαση να μην παω, αλλα οφειλα ν ανεβω μεχρι τα Mc Donalds να χαιρετησω τα παιδια.

Αν πηγαινα θα εβαζα σε κινδυνο τον εαυτο μου και την ευχαριστηση της παρεας. Δεν ηθελα με τιποτα να δωσω ακυρο, γιατι ξερω ποσο σφιχτες ειναι οι ημερομηνιες ολων μας. Καλυτερα να μην ερθει ενας παρα ν ακυρωθει η βολτα 10-15 ατομων. Αλλωστε ο Σπυρος ηξερε την διαδρομη και δεν υπηρχε προβλημα. Θ ακυρωνοτανε μονο αν δεν ειχε την διαθεση κανενας να το "παιξει" πλοηγος.

Οσο αναφορα τωρα του ατυπους τιτλους (πλοηγος,σκουπα) και ολα αυτα, για μενα ειναι βλακειες. Δεν υπαρχουν αυτα. Ο οποιοσδηποτε μπορει να το παιξει πλοηγος και το ιδιο και σκουπα. Το μονο καλο ειναι οτι ο πλοηγος δεν σκονιζεται και το κακο ειναι οτι η σκουπα τρωει την σκονη ολων των υπολοιπων!!!!

Για τις επομενες βολτες τωρα, σιγουρα θα υπαρχουν κι αλλες. Καποτε και γω αναζητουσα καποιους να παμε βολτα και δεν εβρισκα. Ετσι αναγκαζομουνα να πληρωνω για μια απλη βολτα.

Κλεινοντας θα ηθελα να μην συνεχιστει αυτη η "αντιπαραθεση" μεταξυ των forums, γιατι ολοι θεωρω οτι ειμαστε μια παρεα. Και για μενα δεν υπαρχουν δυο φορουμς αλλα μια μεγαλη παρεα που απλα κατοικει σε διαφορετικα διαμερισματα μιας μεγαλης πολυκατοικιας!!!!
(ωωωρρεε, τι ειπα τωρα ρεεεε!!!!!

Ηλία συμφωνώ μαζί σου σε όλα όσα ανέφερες!
Απλά να επισημάνω πως δεν υπάρχει κάποια αντιπαράθεση μεταξύ forum και club.
Πολλοί είναι μέλη σε παραπάνω απο 1 forum ή club και δεν υπάρχει καμιά ιδιαίτερη αντιμετώπιση ή μεταχείρηση τουλάχιστόν στο GSForum απο ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω και πολλοί είναι σε θέση να το επιβεβαιώσουν αυτό!

Ηλία εσύ τουλάχιστον που έχεις εμπειρία απο παραπάνω απο 1 forum μπορείς να διακρίνεις άτομα,προθέσεις διαθέσεις και γενικότερο κλίμα!

Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 15:03
geod Ο/Η geod βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονικη-Aθηνα-Σαντορίνη
Μoto: F800GS

Αν και δεν τα καταφέρνω καλά στο γραπτό λόγο θέλω και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είμασταν μαζί στην βόλτα , αλλά και τον Ηλία, που παρόλο που δεν ήρθε, οργάνωσε μια πολύ καλή εντουροβόλτα και να μην ξεχάσω το παιδί από την Χαλκίδα που μπήκε στον κόπο να βρει ανοικτό φαρμακείο για ένα φάρμακο που ήθελα, επίσης τον evanslam για τα ενθαρυντικά του λόγια και τα ωραία βιντεάκια του.

Υ.Γ Του Στρατή (sliv) τα βιντεάκια πότε θα τα δούμε?
Γεια σου ρε Στρατή ηγέτη!
Reply With Quote
Παλιό 06-12-2011, 15:09
emix Ο/Η emix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Μoto: ΚΤΜ 950 Super Enduro

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από geod Εμφάνιση μηνυμάτων
Αν και δεν τα καταφέρνω καλά στο γραπτό λόγο θέλω και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που είμασταν μαζί στην βόλτα , αλλά και τον Ηλία, που παρόλο που δεν ήρθε, οργάνωσε μια πολύ καλή εντουροβόλτα και να μην ξεχάσω το παιδί από την Χαλκίδα που μπήκε στον κόπο να βρει ανοικτό φαρμακείο για ένα φάρμακο που ήθελα, επίσης τον evanslam για τα ενθαρυντικά του λόγια και τα ωραία βιντεάκια του.

Υ.Γ Του Στρατή (sliv) τα βιντεάκια πότε θα τα δούμε?
Γεια σου ρε Στρατή ηγέτη!

Παντως θα συμφωνησω και γω οτι ο Στρατης ειναι η ψυχη της παρεας και με το χαμογελο παντα.

Τον ειχα γνωρισει στο enduro level 2 του Σπανου και χαιρομαι που ειναι στην παρεα μας. Και φυσικα παρ ολο που εχει ενα θηριο, δεν κολωνει πουθενα!
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης