GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Ελλάδα και Κόσμος > Επικαιρότητα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-09-2013, 22:24
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3
Προεπιλογή Απάντηση: Η Ελλαδα ανεβαινει.......οσο κι αν δεν το βλεπουν καποιοι

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Eισαι απαραδεκτα κακεντρεχης................ευτυχως προβλεψιμος κι αντιμετωπισιμος σε καθε περιπτωση.

δεν αισθανθηκα ποτε αντιμετωπος με καποιον.....
ειμαι απο αυτους, που πιστευω.....οτι ο χωρος αυτος, πρεπει να μας ενωνει και οχι να μας χωριζει
για αυτο ....ειμαι προβλεψιμος

Γιαιτι δεν λες την αληθεια, οτι δλδ τα μελη που ''αποχωρουν'' επιθυμουν την αποχωρηση/διαγραφη μου απο το φορουμ κανωντας τα αδυνατα δυνατα για να το πετυχουν και αφου δεν το καταφερνουν ΤΟΤΕ σταματανε να γραφουν τα ιδια? κι οχι ''φευγουν'' αφου ειναι ακομα ενεργα μελη κι επισκεπτονται το φορουμ.
Γιατι δεν λες για την ομαδα των αντιφρονουντων προς Georgep η οποια ''αποχωρησε'' απο τα γραπτα αφου δεν αντεχει και δεν μπορει να με αντιμετωπισει?
Αν δεν εχεις προβλημα με τους προωρα συνταξιοδοτημενους εγω, οι κανονικα συνταξιουχοι και ολη η Ελλαδα δυστυχως εχει..........και το εθιξα.......δεν το αντεξαν......ξυδι.

μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου εχεις.....ακου δεν μπορει να με αντιμετωπισει
για αυτο γραφεις σστο φορουμ???
για να δοκιμασεις τις αντοχες των αλλων???

ομαδα αντιφρονουντων προς γιωργο?????
χαιρεσαι για αυτο????
αυτο το ξυδι....δειχνει την διαφορα μας

Γιατι σκοπιμως πληροφορεις τους συμφουρμιτες με ψευδη στοιχεια που αφορουν κι εμενα..........?
Γιατι το κανεις αυτο? αν θελεις ''πολεμο'' παντως ειμαι ετοιμος..........

τι εννοεις ψευδη στοιχεια????
πολεμο????
μακρια απο εμενα, αυτες οι παπαριες ....

.........αναρωτιεσαι ακομη ποιος κανει τα θεματα μανταρα???

Δεν ειμαι οπαδος οτι στα φορα ειμαστε για να περναμε καλα μονον.......
Εφοσον εχω αντιθετη αποψη θα την πω, παση θυσια, αν δεν συμφωνει καποιος να το πει......ομορφα κι οχι με χαρακτηρισμους ''νουμερων''.......

σε πειραξε ο χαρακτηρισμος νουμερο???
το οτι λες βλακες, ανθρωπους με τοσο σοβαρα προβληματα???
εγω δεν θα ελεγα ποτε βλακα την Φωτεινη......
γιατι ξερεις απο πρωτο χερι, οτι το παραδειγμα που εγραψα, αφορουσε την Ελενη.....και πολλες χιλιαδες ανεργους, απολυμενους

το κακο με εσενα ειναι οτι δεν γραφεις με την καρδια σου, αλλα μπαινεις σε θεματα που καινε, για να δημιουργησεις αντιπαθειες
τα εχεις καταφερει....να εισαι σιγουρος για αυτο
ο γιωργος εντος πληκτρολογιου, δεν εχει καμμια σχεση με τον γιωργο......που πολλοι απο εμας, ξερουν απο κοντα
ο ηρεμος και χαμογελαστος γιωργος, γινεται αγριμι ιντερνετικο......χωρις λογο και αιτια
τεσπα......συνεχισε, οπως νομιζεις
Καλα θα κανεις να μην παιρνεις προσωπικα αυτα που γραφω σε τριτο προσωπο.......
Το τριτο προσωπο που παντα ανφερομαι συμπεριλαμαβανει και εμενα τον ιδιο αν ανηκω εκει που υπονοει το γραπτο μου.............

Δεν ονοματισα ποτε κανεναν και δεν επιτεθηκα προσωπικα σε κανεναν εν αντιθεση με εσενα, τι δουλεια εχει η συζυγος μου στο γραπτο σου? Ειδες πουθενα γραμμενο απο εμενα το ονομα της συζυγου σου?
Το οτι αναφεροσουν στην συζυγο σου δεν λεει τιποτε διοτι καλλιστα ειμαι κι εγω ενας βλακας απολυμενος που το κολοβαρεσε επι 2,5 χρονια αντι να κατσει στο ταξι αμεσως.........γιαυτο φιλε Κωστα και το τριτο προσωπο που χρησιμοποιω.
Εξαλλου κι εσυ το ιδιο κανεις σε πιο πανω μηνυμα σου που λες ''ε βεβαια να εχεις παρει την αποζημιωση σου και το κολοβαρας τρωγοντας την επι 2,5 χρονια.....'' ¨η καπως ετσι. Εμενα εννοουσες αφου επεισης κι εσυ με ξερεις απο πρωτο χερι..........αυτο ηταν προσβολη........

Γιαυτο φιλε Πασχαλη, για να απαντησω και σε εσενα απο εδω, δεν εχασα πουθενα την μπαλλα διοτι βλακας ειμουν κι εγω................

Τελος, ουτε εβρισα ποτε κανεναν εν αντιθεση παλι με εσενα...........

Ποτε δεν εχω βρισει κανεναν στο φορουμ και κανενας στο φορουμ δεν με εχει βρισει, ο μονος που το εκανε εισαι εσυ Κωστα......

Γραφω μονον με την καρδια μου και αυτα που πιστευω......να ξερεις οτι τα ιδια θα σου ελεγα και face to face και φυσικα και μπροστα στην συζυγο σου. Θα την κοιταζα στα ματια και θα της ελεγα ''ημουν βλακας που περιμενα 2,5 χρονια μην κανεις το ιδιο λαθος για τον ιδιο τιτλο.....!!''

Τωρα σε αφηνω, παω να κοιμηθω διοτι αυριο πεταω για Αμβουργο....θα στα ''χωνω'' απο εκει....αργα το βραδυ........
Reply With Quote
Παλιό 22-09-2013, 22:30
gsmaniac Ο/Η gsmaniac βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: πειραιας
Μoto: GS1200adve - BMW2002 MONT 1973

Καλο ταξιδι.......
Reply With Quote
Παλιό 22-09-2013, 23:00
Vag Ο/Η Vag βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: Aθήνα

Ότι να 'ναι είναι τελικά ο τύπος και ότι να ναι θα πει -μέχρι και την όλη εργατική νομοθεσία έσβησε με μια ανάστροφη του χεριού του ο Λουδοβίκος- για να στηρίξει τα αστήριχτα. Και κάτσαμε και του απαντάμε 18 σελίδες και τον έχουμε πάρει στα σοβαρά... τσάμπα ο χρόνος μου.

Μόλις κατάλαβα προς τι το κλάσιμο από τόσους εδώ μέσα. Σόρι μι φάουλ.
Reply With Quote
Παλιό 22-09-2013, 23:35
tsompanis Ο/Η tsompanis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: ioannina

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
... τσάμπα ο χρόνος μου.

μην το λες αυτό φίλε μου,γιατί δεν διαβάζει μόνο ένας συγκεκριμένος τα γραφόμενα σου,
υπάρχουν και άλλοι,οι οποίοι μάλιστα συμφωνούν μαζί σου.

Και τα λες ωραία μπαγάσα
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2013, 00:05
PITS Ο/Η PITS βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: ΚΟΡΙΝΘΟΣ
Μoto: GS 1150 ADV Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΩΝ GS!!!!!

Mεσα σε ολη αυτη τη μιζερια και μαυριλα που ζουμε και μας ποτιζουν κι απο πανω, βρισκω πολυ ωραιο να διαβαζω τα αισιοδοξα νεα που γραφει ο Γιωργος, μου φτιαχνουν την ψυχολογια για λιγο μου δειχνουν μιαν αχτιδα.
Μπορει να ειναι λαθεμενα <<μαγειρεμενα>> απο αυτους που τα ανακοινωνουν (οπως εχει αποδειχθει αλλωστε οτι μπορει να γινει) μπορει να μη βλεπουν ολη την εικονα, ομως τα χρειαζομαι για να συνεχισω να την παλευω.
περα απο τις ιδεολογικες διαφορες που μπορει να εχουμε και εναι φυσικο και θεμιτο η αισιοδοξια πρεπει στις δυσκολες αυτες ωρες να γινει τροπος ζωης, αλλιως φουνταραμε ή γεμισαμε καρκινο.
Και τι να κανουμε ρε εξυπνε?? θα μου πεις
Η απαντηση μου ειναι πιαστειτε απο την καλη ειδηση να αποκτησετε ηθικο εργαστειτε καλα για να ειστε ενταξει με τον εαυτο σας, και παλεψτε τους αγωνες σας ο καθενας οπως μπορει καλυτερα, κι αν δε μπορει ας ζητησει βοηθεια και οι υπολοιποι ας τρεξουμε κοντα, μεινετε κοντα με τα παιδια μας που μας χρειαζονται, και θα την ξεπερασουμε την ####### την κριση
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2013, 16:20
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Vag Εμφάνιση μηνυμάτων
Ότι να 'ναι είναι τελικά ο τύπος και ότι να ναι θα πει -μέχρι και την όλη εργατική νομοθεσία έσβησε με μια ανάστροφη του χεριού του ο Λουδοβίκος- για να στηρίξει τα αστήριχτα. Και κάτσαμε και του απαντάμε 18 σελίδες και τον έχουμε πάρει στα σοβαρά... τσάμπα ο χρόνος μου.

Μόλις κατάλαβα προς τι το κλάσιμο από τόσους εδώ μέσα. Σόρι μι φάουλ.
18 σελιδες, 174 μηνυματα και 3,300+ εμφανισεις μεχρι τωρα.......ασυμβιβαστα πραγματα με την ανθρωπινη καθόλα αλλα βρομερη συνηθεια/αναγκη που αναφερεις.......
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2013, 16:24
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95

Είναι ανάγκη κ όχι συνήθεια
Reply With Quote
Παλιό 23-09-2013, 16:27
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από siraxanz Εμφάνιση μηνυμάτων
Είναι ανάγκη κ όχι συνήθεια
οχι, οχι....εχω γνωρισει κατι τυπους που το κανουν επι τουτου, δεν ζουν ανευ αυτου.......μα τον Θεο επι λογω τιμης.......
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2013, 01:04
mpampis Ο/Η mpampis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2013
Περιοχή: αγιοι αναργυροι
Μoto: Funduro 650st

χαχαχαχ δεν παλευεστε ρεεεε
Reply With Quote
Παλιό 24-09-2013, 08:43
AKIS_21 Ο/Η AKIS_21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2010
Περιοχή: athina
Μoto: Gs 1200 adv 07 K1200 rs. 97

Αν αυτο το πόστ σταματήσει πριν τα 200 ποσταρισματα κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και το ταλέντο τους
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης