![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα Νίκο!!μην με υπολογιζεις ,τελικα θα αγορασω οταν αρχισει να βγαζει προβλημα......ελπιπζω μετα απο πολλα πολλλα χρονια.....
![]() Ευχαριστω, Βασίλης.. |
|
|||
|
|||
![]()
Nίκο αν κατάλαβα καλά από το post100 εγώ έχω την pc680 για το 1150adve μου,συμπερίλαβε με!thanks!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα και απο εμενα, προσωρινα δεν την χρειαζομαι την μπαταρια, αλλα μετα τον χειμωνα θα χρειαστει σιγουρα να την αλλαξω.
Η συναντηση την τεταρτη που θα ειναι? Δεν εχω ερθει ξανα και ειναι ευκαιρια να γνωριστοθμε και απο κοντα. Με ετκιμηση ![]() Βαγγέλης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φίλε Βαγγέλη, όλες οι πληροφορίες για τον καφέ της Τετάρτης ....ΕΔΩ !!! Υ.Γ. πέρνα κι απ' τα "ΝΕΑ ΜΕΛΗ" (εδώ) να σε καλωσορίσουμε .... ![]() .
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
OK !
|
|||
|
|||
![]()
Ειμαι μεσα για την 535.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπορούμε να πάρουμε και άλλο τύπο (για tdm του αδερφού μου) ????
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σας ρε παιδια η r850r του 2005 τι μπαταρια παιρνει διοτι δεν γνωριζω και αφου ειναι σε καλη τιμη θα την προτιμησω αφου σε κανα χρονο θα χρειαστει αλλαγη η εργοστασιακη μου
σας ευχαριστω |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω ειμαι θετικος για αγορα PC535 (f800s) αλλα εχω μια απορια.Θελουν φορτισμα αυτες με το που τις παρεις?
|
![]() |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 07:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |