![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Το εργαλείο δεξιά, να φαίνετε καλύτερα παρακαλώ!!! τΟ 1150 εννοώ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Ήμουν και εγώ στο κότερο!!!! ![]() Χάρηκα για την γνωριμία παιδιά!!!! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μου την έδωσε εκεί που περίμενα, είχα βγάλει και τη μπέμπελη και λέω τι μας περάσανε ρε, για λιγουράκια που περιμένουμε για συσσίτιο? Κι στο τέλος τέλος μηχανή έχω και μάλιστα @αμιστερή. ![]() .Κι άμα δεν έχει κανα HP2 τι να περιμένω να οδηγήσω το νέο 1200 λες και θα πάθω καμμιά πλάκα άμα το πάρω στα χέρια πίσω από τον υπεύθυνο? ![]() Παίρνω τη Βασούλα και της λέω δεν γράφομαι πουθενά...Κι όπως φεύγουμε με τη μηχανή, δίπλα από την είσοδο βλέπω ένα χωματόδρομο κι αρχίζουμε κι ανεβαίνουμε..Δεν πάνε παραπέρα λέω, off road κάνω και μόνος μου... XR170948.jpg Κάναμε κάμποση βόλτα, λασπώσαμε μπότες-μηχανή και γυρνάμε πάλι πίσω μεσω ranch πάλι, κι εκεί που διασταυρώνουμε μια ομάδα που έφευγε, λέω δε μπαίνω κι εγώ μεσα? Και κάναμε κι ένα Adventure on road....Με λίγο φόβο βέβαια μη μας μετρήσουν ![]() XR170973.jpg XR170985.jpg Κάναμε μια ωραία βόλτα μέσα από κάτι χωριά εκεί γύρω και όταν γυρίσαμε πίσω εγώ την έκανα για την επιστροφή μέσω ενός καλού ψητοπωλείου στην Κινέτα γιατί μας είχε κόψει και ολίγον η πείνα... Ηταν μια ωραία Κυριακή εν κατακλείδι.. Πάντα τέτοια. |
|
|||
|
|||
![]()
Η Ιστορια με το ψητοπωλειο καλη ....παντα τετοια!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Περάσαμε υπέροχα ....
Συζητήσαμε με την BMW Hellas, ξαναείδαμε παλιά μέλη της παρέας μας, γνωρίσαμε νέους φίλους και απολαύσαμε τα νέα δημιουργήματα της BMW .... Κάναμε άλλοι μια ασφάλτινη βόλτα 50-60 χιλιομέτρων στα γύρω χωριά και άλλοι ένα πολύ, μα πολύ κοπιαστικό χωμάτινο κομμάτι, με πολύ σκόνη κ λάσπη ... ![]() Όλα αυτά, κάτω από ένα ελαφρά συννεφιασμένο ουρανό, χωρίς ζέστη και σ' ένα ειδυλλιακό περιβάλλον, που λέγεται ράντσο Σοφικού ... εξαιρετική επιλογή !!! Αφού πήραμε κ το μεσημεριανό μας γεύμα, επιστρέψαμε ασφαλείς στην Αθήνα. Ευχαριστούμε την BMW Hellas, για την μάζωξη κ για την εμπειρία. Και του χρόνου, νάμαστε καλά να ξαναπάμε .... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Μερικες φωτο και απο εμενα
![]() Ολα τα μοντελα σε παραταξη ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Η διαδρομη και το μερος ηταν πανεμορφα και σιγουρα ομορφοτερα απο τα αντιστοιχα της εκδρομης στο Λουτρακι πριν 2 χρονια.
Απο κει και περα, δε ξετρελαθηκα με την οργανωση και με τα παρελκομενα (events). Τα αντιστοιχα του Λουτρακιου, θαρρω οτι ηταν καλυτερα. Τελος παντων, ηταν μια καλη αποδραση, ευχαριστουμε φυσικα τους διοργανωτες και τελος, παιδες, χαρηκα για τη γνωριμια και ευχαριστω για τη παρεα. να σηκωσω και εγω κανα 2 φωτο... |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Η πρώτη συνέντευξη του V. Rossi μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του | frits | Αγώνες | 1 | 17-08-2010 18:59 |
Αυστηρή ανακοίνωση Χρυσοχοΐδη για τα συνθήματα | nek21 | Ελλάδα | 14 | 30-03-2010 16:29 |
Moto Adventures Day 1. Meeting - Tour - Show! | SpanosNikos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 120 | 20-05-2009 01:54 |
Επίσημη πρώτη του Βαυαρικού SS στη Monza | danaos | Νέα μοντέλα BMW | 3 | 11-05-2009 23:49 |