![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Ποιος μίλησε για μια βδομάδα;;; 15/7-24/7 = 10 μέρες και 2 repos = 12 μέρες total!!! Είναι όλα προμελετημένα, βρε!!! Μην το ψάχνετε! ![]() Υ.Γ.: Πλάκα κάνουμε για το πρόγραμμα,ε; Μην τα παίρνετε τοις μετρητοίς. Όταν ανακοινωθεί το τελικό πλάνο, όποιος μπορεί ακολουθεί. ![]() Όποιος δεν μπορεί ακολουθεί τμήμα της εκδρομής ή πάει μπάνιο Χαλλλκιδική (ως γνωστό σαν την Χαλλλκιδική δεν έχει)....!!! |
|
|
|||
|
|||
|
μπραβο Βικτωρα,χρονια πολλα ,
ετσι σε θελω, γουσταρω αισιοδοξια, το θεμα ειναι να μπορουμε να σε εχουμε μαζι μας |
|
|
|||
|
|||
|
και εγω μέσα ειμαι για το ταξιδι, περιμενω νεα .
|
|
|
|||
|
|||
|
Και εγω μεσα για το ταξιδι (2διπλος). Αν γινεται βαλτε μεσα 2 Σαββατοκυριακα για να παρουμε λιγοτερες μερες αδεια(αν μας τις δωσουν). 09-07-11 ειναι μια καλη ημερομηνια.
|
|
|
|||
|
|||
|
εχουμε κανενα νεωτερο σχετικα με ημερομηνιες?
στη γυναικα μου δινουν αδεια, αυθαιρετα, απο κυριακη 3 Ιουλ - εως κυριακη 17 ιουλιου... ![]() με καλυπτουν αυτες οι ημερομηνιες? η τσαμπα εχω αρχισει να πλενω σωβρακα... ![]() (επισης ισως υπαρχει μια δυνατοτητα αδειας απο κυρ 17 ιουλ- ως κυρ 31 ιουλ...) |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κοίτα τα σώβρακα να είναι έτοιμα και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε ![]() ![]() για τις ημερομηνίες η 10η ιουλίου είναι η πιο πιθανή,αφού αρκετοί είναι αυτοί που το έχουν ήδη κανονίσει.
|
|
|
|||
|
|||
|
Κάπου εδώ, έρχεται η ώρα να το δούμε ζεστά το θέμα
![]() σε λίγες μέρες θα ανακοινωθεί το πλάνο της εκδρομής ακριβώς και όλα τα υπόλοιπα. Βάλτε το στα υπόψιν,αφού απο την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η λίστα με τις συμμετοχές |
|
|
|||
|
|||
|
φυγαμεεεεεεεεεε!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλημερα και απο εμενα!!! Σε αυτην την εκδρομη απλα δηλωνει συμμετοχη οποιος επιθυμει αν ειναι μονος η διπλος κτλ????
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
βγαίνει αναλυτικό πρόγραμμα του ταξιδιού, όπου θα μπορέσεις να δηλώσεις τη συμμετοχή σου. |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Το GS Forum, ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη 21 έως 24 Μαΐου 2010! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 719 | 10-06-2013 16:38 |
| To GSForum Ταξιδεύει στα Βαλκάνια 9/7/2011 !! | tsompanis | Ταξίδια στο εξωτερικό | 474 | 30-01-2012 21:10 |
| Το GS Forum ταξιδεύει στην Ευρώπη ! | syan | Ταξίδια στο εξωτερικό | 358 | 22-07-2011 00:59 |
| To GS Forum ταξιδεύει στο Ντουμπρόβνικ 27 έως 31-10-2010!!! | Arkas | Ταξίδια στο εξωτερικό | 123 | 29-09-2010 14:53 |