![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τι θέλει να πει ο ποιητής;
|
|
|
|||
|
|||
|
Θέλει απλώς να κάνει προσωπική εκτίμηση. Μπορεί να είναι το καλύτερο λάστιχο (αν και αμφιβάλλω).
Να υποθέσω ότι αυτό έχεις;
|
|
|
|||
|
|||
|
Bασιλη οταν βρεις χρονο ανεβασε τις foto που σου εστειλα με τα στραβα που εχει το λαστιχο στο προφιλ για να δουν ολοι οι φιλοι οτι δεν λεω μ@λ@κιες
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φίλε μου δεν καταλαβαινω...?σου ειπε κανεις οτι λες χαζομαρες???ίσα ΄ισα που πολλοι απο μας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με την περιπτωση σας ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κανα 2 μερες η θα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φίλε μου αν το προβλημα λοιπον ειναι οπως λες.....ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ.....γιατι δενστα αλλαζουν απευθεις και εχουμε μπει ολοι σε τριπακια εναγκαλισμων και λοιπών βλακειών ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
To (φιλιουντε-αγκαλιαζοντε) το εχεις ακουσει; Ε μαλλον κατι τετοιο παιζει. Δεν ξερω ρε αδερφε τι να σου πω παντος αυτος που τρεχει ειμαι εγω και το βλεπεις. Κατσε να ανεβουν οι foto και θα δεις θα γελατε ολοι μαζι. Με λιγα λογια στο εμπρως η λεξη(exp) το καθε γραμα εχει αλη αποσταση απο την ζαντα.(ειναι στραβα)! Και στα 2 λαστιχα εκει που ενωνει το πελμα με το προφιλ σε ολη την περημετρο υπαρχει ενα s σχεδον 1-1,5 cm
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
φιλε μου αν αυτο ισχυει το θεμα ειναι ΠΑΡΑ πολυ σοβαρο ![]() ![]() ![]() εν αναμονη του φωτογραφικου υλικου λοιπον....
|
|
|
|||
|
|||
|
εγώ πειράζει που απορώ με την υπομονή;
|
|
|
|||
|
|||
|
Tι θα εκανες; Δεν εχω επιλογη......Ο περιστερας λεει φταινε οι ζαντες η intramoto θα πει οτι ειναι να πει την δευτερα.....μετα μονο το ινκα μενει τιποτα αλο.Βλεπεις εσυ κατι αλο μπορω να κανω κατι αλο; Πες μου αν μπορω;
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μetzeler Tourance EXP μπροστινό και τακάκια brembo | ALX | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 8 | 25-04-2011 01:13 |
| Μπουφαν BMW Tourance 1 | sloop25 | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 8 | 10-11-2010 18:11 |
| Νέα Metzeler με ένδειξη κλίσης | MARK | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 3 | 19-10-2010 22:07 |
| BMW Tourance 2 Small | vpentza | Πωλήσεις εξοπλισμού αναβάτου | 6 | 26-07-2010 00:17 |
| ..ΒΜW TOURANCE 2.. | panos1100gs | Ένδυση | 5 | 25-07-2010 08:38 |