![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
7 και σήμερα!!!!!
![]() ![]() ![]() (άσχετο αλλά εγώ έκανα μια ανιχνευτική μέχρι Αγ.Σαράντα προχθές!) ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Λίστα Συμμετοχών 1. Tsompanis μονός 2.Klangefurt διπλός 3.Ramiod μονός 4.Aleckan διπλός 5.Αnt.spil μονός 6.zkwings μονός |
|
|||
|
|||
![]()
άντε με το καλό..........να πέρνουν σειρά και οι επόμενοι...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον και για να ξερουμε την διαδρομη μεχρι Γιαννενα,
Αθηνα -Κορινθος ολα καλα, κορινθος- Πατρα χαμος, στη μια λωριδα κυκλοφορουν νταλικες 2 κατευθυνσεων, πατρα- αιτωλικο τα ιδια χαλια, αιτωλικο- αμφιλοχια σαν αουτοστρατα, λιγο πριν την αμφιλοχια χαλαει ο δρομος για λιγα χιλιομετρα με επικυνδυνα στροφιλικια και τρυπες πριν το Μενιδι, ξαφνικα στρωνει ο δρομος και γινεται εθνικη οδος περναει εξω απο την Αρτα και τελειωνει σε στροφη 45 μοιρων μετα την Φιλππιαδα, απο το σημειο εκεινο μεχρι τα Γιαννενα ο δρομος ειναι στενος, παλιος και θελει προσοχη... μετα τα Γιαννενα ομως... Αλβανια... σφιχτε τους ####υς... ![]() φιλακια |
|
|||
|
|||
![]()
επειδή απο αθήνα μέχρι γιάννενα δεν είναι και τρομερή απόσταση,μπορείτε να έρθετε απο ιτέα-γαλαξίδι και να βγείτε ρίο.
αν πάλι δεν θέλετε να γράψετε πολλά χιλιόμετρα και τα θέλετε αβίαστα υπάρχει και η εξής εναλλακτική. θα μπορούσατε να πάτε καρδίτσα στον argi για κέρασμα (για τα γενέθλια) ![]() μετά τρίκαλα - εγνατία και φτάσατε! απο εκεί έχει ευθείες και μετά αν μπείτε εγνατία σε 1 ώρα είστε γιάννενα.. |
|
|||
|
|||
![]()
για να μην το κάνω π.μ και το στέλνω σε όλους,μερικές πληροφορίες για αυτά που πρέπει να έχουμε μαζί μας..
κιτ επισκευής ελαστικών τα κιτ συνήθως έχουν 2 αμπούλες.για να γεμίσει καλά ένα λάστιχο μπορεί να χρειαστούν 3.εγώ έχω πάντα μαζί μου 2 ακόμη καβάτζα.βάλτε ένα σετάκι κατω απο την σέλα φαρμακείο ο ant.spil μου είπε ότι θα έχει μαζί του ένα,καλό είναι να έχουμε και δεύτερο. καλώδια για εκκίνηση μπαταρίας. εγώ θα έχω σίγουρα μαζί μου οπότε οκ 1 μέτρο καλώδιο 12βολτο εφεδρικές ασφάλειες μοτοσυκλέτας αδιάβροχα χειμερινά γάντια ( θα χρειαστούν σλοβενία ![]() αυτά για την ώρα,αν θυμηθούμε κάτι άλλο το προσθέτουμε ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
για τα τίρανα κοιτάω μήπως κλείσουμε σε αυτό το ξενοδοχείο που έχω ακούσει πολύ καλά λόγια.αν και όπως έχω αναφέρει έχουμε πολλές εναλλακτικές
![]() έχουμε πολλές πιθανότητες γιατί δεν είμαστε πολλοί Doro City Hotel, Tirana, Albania |
|
|||
|
|||
![]()
Καλά να περάσετε παίδες !!!!!!!
ούτε μια βδομαδούλα δεν έμεινε...ζηλεύουμε όλοι πολύ!!!! Καλά ευχάριστα και στριφτερά χιλιόμετρα.......προσοχή στις "πλατείες" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Καλησπερα σε ολους, Πραγματα που σκοπευω να εχω μαζι μου: Εργαλεια: Σειρα απο torques (αστερακια) Allen, γερμανικα κλειδια. Ζωνακια (δεματικα) σε 2 μεγεθη (μεγαλα - μεσαια) Επισκευη ελαστικων 6 αμπουλες των 16gr 500 ml λαδι 20-50W 4T 2x H7 halogen λαμπες Φαρμακειο: Τα βασικα γαζες, bentantin, επιδεσμο μεγαλο, κλπ Immodium (wc), zantac(στομαχι), mesulid ( δυνατο παυσιπονο), zirtec (αλεργια) , fenistil (τσιμπιματα), ασπιρινη Αντι κουνουπικο.....? ![]() Αν θυμηθω κατι αλλο, ενημερωνω. Ερωτηση: Tsopani: Οι ασφαλειες τι rating ειναι? Να προσπαθησω να βρω. ......και καλο μας ταξιδι! |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Το GSFORUM στη TV (κοπη πίττας ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ 2011) | Black_Shadow | "Το ... κοπή τη πίττα" | 63 | 22-04-2011 17:11 |
Βίντεο από την ασφάλτινη εξόρμηση στην πίττα του GSForum - 12/2/2011 | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 15 | 18-03-2011 22:24 |
Πρώτος Καφές του GSForum για το 2011 στήν Αίγλη Ζαππείου την Τετάρτη 5/1/2011 !!! | CPretenteriS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 145 | 10-01-2011 19:58 |
Πρόσκληση για ταξιδάκι στα Βαλκάνια ! | ταξιδευτης | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 6 | 06-10-2009 16:20 |