![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
![]() ![]() ![]() εχω μια απορια ομως.....και του χρονου.......τι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μαγεία
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Οτι και να πει κανείς είναι λίγο...
Μπράβο παιδιά... Ευχαριστούμε που το μοιραστείκατε μαζί μας... |
|
|||
|
|||
![]()
Είστε Α Π Α Ι Χ Τ Ο Ι !!!!!!
![]() Τι να σας πω... ΜΠΡΑΒΟ ...και Μπραβίσιμο (για τον Ιταλό αυτό) ![]() ¨Όταν σας άκουσα στο Αουσβιτς... εκείνη τη βροχερή μέρα του Ιούνη... Και καθίσαμε και τα είπαμε .... λίγα από αυτά που έγραψες συνονόματε... Με ένα καφέ και ένα τσιγάρο... από τα αυτόματα μηχανήματα... Τι μου θύμισες....ρε Μοτοταξιδιώτες... Θοδωρή έθεσες πολύ ψηλά τον πήχη και για ταξιδιωτικό ακόμα..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστω για το ταξιδι και το χαμογελο που μου χαρισατε σαν ανθρωπο μεσα απο το ταξιδι σας, να ειστε παντα καλα και να περασετε και σε αλλη Ηπειρο.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδες καταπληκτικο ταξιδι!!!! Θοδωρε σ'ευχαριστούμε για την πολυ όμορφη αφήγηση μας πηγατε πραγματικά μακριά!
|
|
|||
|
|||
![]()
Nordkapp λοιπόν.
Θα ήθελα να γράψω 2-3 πραγματάκια για το ταξίδι αυτό τώρα που ο Θοδωρής τελείωσε το ταξιδιωτικό.Ήθελα και εγώ να γράψω αλλά υπήρχε τόση μεγάλη έλλειψη χρόνου και ο Θοδωρής τα έγραφε όλα τόσο καλά που απλά έμεινα να το διαβάζω. Καταρχάς να πούμε με ποιούς τρόπους φτάνει κανείς Nordkapp αν αυτό είναι που θέλει κάποιος να κάνει. α) ο Γρήγορος και φθηνός τρόπος= Ανεβαίνεις απο Βαλκάνια-χώρες Βαλτικής-Φινλανδία και Nordkapp και πάλι πίσω με τον ίδιο τρόπο. β)Γρήγορος και όχι τόσο φθηνός Πάτρα-Ανκονα-Κεντρική ευρώπη-Ανέβασμα απο Σουηδία και πάλι πίσω γ)ο Αργός και ο ακριβός(πολύ ακριβός) το ταξιδιωτικό όπως το κάναμε εμείς. Το Nordkapp για μας θα ήθελα να πώ ότι έτσι απλά έκατσε δεν ήταν στα σχέδια μας όταν Νοέμβριο τοθ 2010 βγάλαμε τους χάρτες και βγάζαμε διαδρομές.Η ημερομηνία λόγω δικών μου εργασιακών υποχρεώσεων ήταν φιχ, μέσα Μαίου εώς μέσα Ιουνίου το αργότερο.Πέσανε πολλές ιδέες στο τραπέζι.....αρχικά είμασταν 4 αάτομα.....η κρίση με πολλά πολλά δυστυχώς άφησε τον έναν στην Ελλάδα. Υπήρξαν πολλές ιδέες οι οποίες με βαριά καρδιά εγκαταλήφθηκαν......θέλαμε να αλλάξουμε ήπειρο υπήρχαν όμως πολλές δυσκολίες ......εμπόλεμες περιοχές....βίζες ......χρονος που εμείς θέλαμε να πάμε κτλ κτλ που μας οδήγησαν να μείνουμε για φέτος τουλάχιστον και πάλι στα όρια της ευρώπης.....ξέρετε παίρνω τη ταυτότητά μου μια πράσινη κάρτα για τη μηχανή και φεύγω........Το πλάνω έλεγε Σκανδιναβία και να δούμε όσα πιο πολλά μπορούμε απο Νορβηγία......έτσι έκατσε και ο βράχος....... Μην μας περάσει κανείς για τπτ καπιτάλες ....όσοι μας ξέρουνε καλά απο εδώ μέσα .....ξέρουνε με πόσο κόπο μαζέψαμε αυτά τα χρήματα που χρειάζονταν για ένα τέτοιο ταξιδιωτικό....φανταστείται μόνο 12000 χιλιόμετρα με βενζίνες άνω του 1,65 και στα 4500 στην νορβηγια με 2,10 ευρώ το λίτρο....... Είχαμε αρκετούς ενδοιασμούς αν θα έπρεπε να ανεβάσουμε το ταξιδιωτικό γτ ενώ εμείς βολτάραμε στα ευρώπας στην ελλάδα είχε δημιουργηθεί το κίνημα των αγανακτισμένων(που με το που γυρίσαμε φυσικα συμμετείχαμε και εμείς) και οι κατάσταση όλο και χειροτέρευε....μετά απο παροτρύνσεις απο μέλη του φορουμ ξεκινήσαμε σιγά σιγά.......ούτως ή άλλως κανένας απο εμάς δεν δεν είναι το στυλ του να κάτσει να γράψει κανένα λογοτεχνικό βιβλίο και να το παίξει ποιητής.........σίγουρα δεν πρόκυται να γράφαμε τις σκέψεις που όλους εμάς που κάνουμε τόσα χιλιόμετρα πάνω σε μια μοτοσυκλέτα περνάνε απο το μυαλό μας τις θεωρούμε προσωπικά πράγματα και μένουνε μέσα μας......δεν ακούσατε ότι είναι άθλος( ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μετά απο 37000χιλιόμετρα πάνψ στο GS εκτός ελλάδας και πέρασμα πάνω απο 25 χώρες στα 3 χρόνια που την έχω μπορώ να πώ ότι η Νορβηγία ίσως είναι η πιο όμορφη χώρα της Ευρώπης....εδώ θα ήθελα να πούνε τη γνώμη τους και άλλα παιδιά που γυρνάνε την ευρώπη......η συνεχής ανναλαγή του τοπίου και αυτά που θα δείς εκεί νομίζεις ότι είναι απο άλλο πλανήτη......για τον μοτοσυκλετιστή που του αρέσει το φυσικό κάλλος και δεν νομίζω να υπάρχουνε πολλόι που να μην ....θα πάθουνε την πλάκα τους......΄σο για μοτοσυκλετιστικές διαδρομές????? ένα cirquit 30000χιλιομέτρων κάναμε εμείς....δεν θέλαμε τπτ άλλο!!!! κάτι μόνο για τον "βράχο", ενώ είχαμε περάσει τόσα φανταστικά μέρη νωρίτερα που σε ομορφία ο βράχος μπροστά τους δεν πιάνει μια....τα τελευταία 50-60 χιλιόμετρα με είχε πιάσει ένα ρίγος και το στομάχι μου ήταν πολύ σφιχτό......όταν έφτασα λοιπόν στο βράχο ....η εικόνα ...οι στιγμές εκεί νομίζω ΄το επισκίασαν όλο το υπόλοιπο ταξιδιωτικό.....αυτό τπτ παραπάνω!!!!!! Θέλω μέσα απο τη καρδιά μου να ευχαριστήσω Το Θοδωρή(Vtheo) και τον Θανάση(Pisokolitos) για μια ακόμη φορά για αυτό το μαγικό ταξίδι που κάναμε μαζί!!!! Φιλαράκια το είπα πρίν 3, πριν 2 πέρυσι θα το ξαναπώ και φέτος......μαζί σας και στην άκρη του κόσμου ![]() ![]() Ευχαριστούμς φυσικά τα φιλαράκια όλα απο εδω μέσα για τα καλά τους λόγια!!! ΥΓ όσοι θέλετε πληροφορίες ή μπορούμε να βοηθήσουμε κάπως για κάποιο ταξίδι προς τα πάνω μην ντραπείται ..... ![]() Uploaded with ImageShack.us Νά'σται όλοι καλά Μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς Ιtalos AAAAA και μην νομίζετε ότι φέτος δεν θα έχει βιντεάκι....ετοιμάζεται ![]() ![]() ![]() Last edited by italos; 03-09-2011 at 10:55. |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο και παλι μπραβο παιδια!!!
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ζει ανάμεσα μας......... | pepax66 | Χιούμορ | 7 | 22-11-2011 16:34 |
Ιαπωνία: Αδύνατη η άμεση αποκατάσταση | SenseiG | Κόσμος | 0 | 17-04-2011 17:50 |
H διαφορά ανάμεσα στο γραφείο σου... | Carduelis | Αστεία Video | 14 | 17-11-2010 11:10 |
Καλό μεσημέρι | smigol | Καλώς ήλθατε | 14 | 22-12-2009 22:01 |
Αμεση αγορα μοτο | vpentza | Ζήτηση | 27 | 01-09-2009 11:24 |