![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Α ρε τρελεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]() ![]() Πατρινε!!!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο ρε παίδες !!!
Πάντα τέτοια !!! |
|
|
|||
|
|||
|
Υπάρχει κάποια λίστα με το πόσοι και ποιοι παρευρέθησαν τελικά στην εκδρομή; Γράψτε την εάν γίνετε σε αυτό το θέμα, για να ξέρουμε πότε και ποιοι πήγαμε που!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
KostasGS δε μου τα είπες αυτά το Σ'αββατο βράδυ. Για λέγε τι σχεδιάζεις!!!!!!!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα 3 βίντεο που είναι σε μορφή MOV και δεν μπορεί να τα ανοίξει, να το πεί να τα ανεβάσω και σε wmv που τα παίζει το media player
|
|
|
|||
|
|||
|
Και κάποιες φώτο από μένα .
![]() ![]() Τα Κτήνη !! ![]() ![]() Ο Βασιλάκης ( skippybi). ![]() ![]() Στο φαγητό με όλα τα παιδιά . ![]() ![]() Και στη πλατεία όλοι από Ιόνιο μεριά μαζί με το Νίκο εκτός από έμενα γιατί φωτογράφιζα . ![]() . |
|
|
|||
|
|||
|
Φτιάξτο γιατρέ μου σε παρακαλώ!
|
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο παιδιά πάντα τέτοια.......εύχομαι να μην χάσω την επόμενη..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ετοιμάζετε εκδρομή σούπερ ντουπερ μονοήμερη υπομονή θα ανέβει σε λίγες μέρες ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φιλαράκια ένα μεγάλο ευχαριστώ από την παρέα μου ……… ξεκινώντας το πρωι με το καράβι λόγο καιρού πήγαμε να γνωρίσουμε τους φίλους από Ζάκυνθο ζαλισμένοι από το <κούνημα> ……..ΧΑΡΗΚΑ ιδιαίτερα που γνώρισα καινούργια πρόσωπα και βρήκα νέους ΦΙΛΟΥΣ …. ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την υποδοχή που μας έκαναν και το κέρασμα τους….. ΔΕΝ είχα καμιά αμφιβολία ότι δεν θα ήταν όλα τέλεια .Ελπίζω κάποια στιγμή να σας δούμε και από τα μέρη μας….. τα σπίτια μας και οι καρδιές μας είναι άνοιχτα .Να είστε πάντα καλά όλοι και κάτι τέτοιες στιγμές θα συζητηθούν για πολύ και θα τις θυμόμαστε για πάντα .
|
![]() |
| Tags |
| bmw, bmw moto, bmwmoto, forum, forumgs, gs forum, gs_gs, gsbmw, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Πρόγραμμα Εκδρομών. | Arkas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 25 | 19-01-2009 02:51 |