![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Τις προάλλες στο Αγ.Σοφία ήταν δίπλα μου στο μηχάνημα ένα παληκάρι που δίνει αιμοπετάλια από το 1999. Ηταν μαμώ τα παιδιά. Μου λέει.... ο νόμος επιτρέπει 20 φορές το χρόνο, εγώ έρχομαι κάθε 2 εβδομάδες.
Το σκέφτηκα πολύ σοβαρά.... θα συνεχίσω να δίνω για τον Κωστάκη και μόλις με το καλό αναρρώσει το παιδί, θα το κάνω σε τακτική βάση. Πιστεύω ότι ο τρόπος έιναι να κλείνεται το επόμενο ραντεβού τη μέρα της αιμοπεταλιοληψίας ( μη βαρέσετε ), γιατί δυστυχώς με τους ρυθμούς και τις έννοιες που όλοι έχουμε θα ξεχνιόμαστε. Δεν ανέβηκα στη μονάδα, δεν ήθελα, ξέρω όμως απο τα φοιτητικά μου χρόνια. Είναι τραγικό. Η σκέψη ότι θα μπορούσε να βρει το παιδάκι μου με τρελλαίνει. Εκ των υστέρων λέω κρίμα που όλα αυτά τα χρόνια δεν είχα ευαισθητοποιηθεί... αλλά ποτέ δεν είναι αργά.... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κα Βάνα, 1 φιάλη από Αμαλία Φλέμινγκ σας ήλθε (την έστειλα τη Δευτέρα 05/12); Εάν όχι να το κοιτάξω. Τροχήλατος |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
το κα... Βάνα κάνω πως δεν το είδα .1 φιάλη από Αμαλία Φλέμινγκ όχι δεν πιστώθηκε μέχρι το πρωι σήμερα Πέμπτη. Να το δούμε αύριο πάλι, που έτσι και αλλιώς είναι ο μικρός μέσα, και μπορούμε να ενημερωθούμε. |
|
|
|||
|
|||
|
υ.γ.
η ψυχολογία των γονιών μέσα στις μονάδες είναι στο ναδήρ. Απόστολε, η παρέα που έκανες τις προάλλες στους γονείς ήταν φάρμακο. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Περιμένω να με ειδοποιήσεις αύριο εάν τελικά πιστώθηκε η φιάλη για να τσεκάρω (από το Φλέμινγκ με είχαν διαβεβαιώσει ότι θα πάει). Τροχήλατος |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Φιλεναδα, Μη νομιζεις κανω κι εγω τις ...''μεταγγισεις'' μου...! ![]() Αμφιδρομο ειναι... Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Να ξερατε μονο ποσο ...μικρες κι ασημαντες μου φανηκαν κατι καλογιαλισμενες gs/xrv/transalp κλπ.κλπ, στο παρκινγκ του Ελπις...Οπως οταν ...''...κοιτας απο ψηλα..'' απο ενα Αεροπλανο!
Μικρε Γιγαντα...ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ! Τα λεμε... |
|
|
|||
|
|||
|
Last edited by Jefe; 09-12-2011 at 16:44. |
|
|
|||
|
|||
|
Μπράβο σου Απόστολε, να έχετε πάντα υγεία και αγάπη εσύ και η οικογένεια σου!
Εύχομαι γρήγορα να αναρρώσει ο Κωστάκης, να γίνει παλικάρι και να του μάθουνε ο θείος του με την θεία του τον σωστό μοτοσυκλετισμό όπως αυτοί ξέρουν! |
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Για να ετοιμαζόμαστε για τα ΝΕΑ τεκμήρια | vaggel | Ελλάδα | 3 | 03-11-2011 19:48 |
| Ηράκλειο, Νοτιοδυτικός δρόμος, για τα Βόρειοανατολικά | Eftixis | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 94 | 18-05-2011 14:01 |
| Ηράκλειο: Έβγαλε γυμνό στο δρόμο τον εραστή της γυναίκας του! | S.T | Επικαιρότητα | 28 | 30-09-2010 22:01 |
| Bοήθεια από άγνωστο στον δρόμο και το Παιδί που Δουλεύει στο Θέατρο | Μάκης | Κοινωνική ευαισθησία | 46 | 21-08-2010 01:36 |