![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παλικάρια! Φοβερά μέρη, όμορφη παρέα και τα μηχανάκια στο φυσικό τους περιβάλλον! Για άλλη μια φορά γράψατε!
Τα βιντεάκια όμορφα και περιμένω να δω και τα υπόλοιπα. Πάντα όρεξη να έχουμε όλοι να κάνουμε όμορφες βόλτες και να τις μοιραζόμαστε και με την παρέα μας είτε οδηγητικά είτε φωτογραφικά! Και στην άλλη με το καλό σύντεκνοι! ![]() Μια παρατήρηση μόνο (όχι για την εκδρομή), οι φωτογραφίες όσο γίνεται να μην μπαίνουν σαν "Συννημένα" γιατί επιβαρύνουν τον server του gsforum. Είναι πολύ εύκολο να ανέβουν στο photobucket και να linkάρονται από εκεί (όπως ακριβώς γίνεται με το youtube δηλαδή). Θα χαρώ πολύ να βοηθήσω όποιον θέλει να το κάνει και δεν ξέρει τον τρόπο, το τηλέφωνό μου είναι στο προφίλ μου. Ηλία κρίμα ρε φίλε... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασιλη υπαρχει μια μεγαλη και τεραστια διαφορα μεταξυ του επαγγελματικου ποδοσφαιρου με το ερασσιτεχνικο ποδοσφαιρο.
Καπως ετσι, πιστευω, οτι υπαρχει διαφορα και στο πως βλεπεις εσυ τον ρολο του πλοηγου και της σκουπας, απο την στιγμη που ασχολεισαι, ας το πουμε, επαγγελματικα με το ειδος αυτο. Δεν θελω να πω περισσοτερα. Ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να πω. |
|
|||
|
|||
![]()
μεχρι να ετοιμαστουν τα βιντεο αρκεστιτε σε μερικες φωτο απο μενα,βιντεο δεν εχω
![]() σημειο συναντισεις ![]() ![]() ![]() ![]() σταση πριν μπουμε χωμα για να ρυθμιστουν πιεσεις,τιμονια,καμερες κλπ ![]() ![]() μετα απο τα πρωτα δυσκολα περασματα και τις μαχες και τα λασπολουτρα ηταν απαραιτητο να κανουμε μια σταση για τσιγαρο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() για αλλη μια φορα το τρελο σκουφακι του μπαμπαστρουμφ εκλεψε την παρασταση ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() αφου καταβροχθισαμε σαντουιτσακια,τοστακια,κεικ απο τα χερακια της μαμας,rend bull και οτι αλλο περιεργο ειχε κανεις να μοιραστει με την παρεα συνεχισαμε τα λασπολουτρα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() μια σταση στο προκοπη για ανεφοδιασμο και αφου χαιρετισαμε τον ziuman απολαυσαμε το δευτερο κοματι της διαδρομης που ειχε λιγοτερο λασπη. οι ρυθμοι ανεβικαν αρκετα,η διαδρομη ακομα πιο ομορφη με τα χρωματα του φθηνοπορου να ειναι ακομα πιο εντονα και ο επομενος σταθμος ηταν ο δημοφιλης καναπες!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ΦΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑ ![]() ![]() αφηνουμε τον καναπε και την ομορφη θεα πισω μας ![]() και ολοκληρωνουμε το τελευταιο κοματι της διαδρομης με τελικο προορισμο τα ψαχνα (γιατι τα στομαχια καποιων ειχαν αρχισει συναυλιες ![]() αυτα απο μενα αντε και στην επομενη!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδία ... ευχαριστώ πάρα πολύ για τα καλά σας λόγια ..... δεν ξέρω τι να πω...!!!!
Χαίρομαι πολύ που σας έχω γνωρίσει όλους και μοιραζόμαστε το ίδια ενδιαφέροντα......... για τις μηχανές , τις βόλτες, το βουνό , το καφέ , την παρέα ... Στο τέλος πάντα η άνθρωποι μετράνε..... και η φιλία .....αυτό έχει πραγματικά νόημα ...!!!! και είναι ανεκτίμητο ...................... !!! Υ.Γ οι φωτογραφίες είναι καταπληκτικές ..... Το video ετοιμαζεται ...και νομιζω θα εινα καλο !!!! λιγη υπομονη θελει χρονο .. |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Απόσπασμα:
Αντε ρε φιλαρακι τελειωνε να απολαυσουμε και εμεις την διαδρομη και τα πλουσια οδηγηκα σου προσοντα..... ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
θελει χρονο το ΜΟΝΤΑΖ ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() To καλό πράγμα αργεί ![]() @mitch: ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ οι φωτογραφίες ![]() Αμα τις ανέβαζες κάπου (dropbox, skydrive/hotmail, klp) να τις κατεβάσουμε και εμείς σε full size θα ήμουν υπόχρεος ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Μερικά βίντεο ακόμη Εδω στο 2:20 περίπου καταφέρνω και μπάινω σε ενα νεροφάγωμα όπου με τα χίλια ζόρια κατάφερα να βγω! |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χωμάτινα Βιντεο απο το adventure tour της πίτας GSFORUM 11-12/2/2011 | danaos | Χωμάτινες εξορμήσεις | 37 | 26-02-2012 22:39 |
Φθινοπωρινή εξόρμηση στην ορεινή Ναυπακτία 6-7-8/11/2009 | georgekostas | Εκδρομές εντός Ελλάδος | 472 | 11-02-2011 14:09 |
Για r1200gs ζελατινα φιμε +3εκ puig καινουρια | fguy | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 6 | 09-11-2010 09:32 |