GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Ταξίδια - Συναντήσεις > Σύντομες εξορμήσεις

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 04-07-2013, 13:22
phoenix Ο/Η phoenix βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: Χαλκίδα
Μoto: R1200GS/05 βυζαντινο
Προεπιλογή Απάντηση: Aναξιοσημείωτο. Τhe legendary Voskoparty 2012

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gsmaniac Εμφάνιση μηνυμάτων
Βλεποντας το θεμα με το βοσκοπαρτυ.......εδωσα το συνθημα στην κυρα λενη, για φορτωμα

Οταν διαβασα ομως τις σκεψεις σου, μελανχολησα......
Η καταραμενη αποσταση, δημιουργει προβληματα, απο το πουθενά. ......
Προβληματα που θα ειχαν λυθει, πριν καν δημιουργηθουν....εαν ειμασταν στην ιδια πολη

Μιλαμε για ενα γεωγραφικο τετραγωνο.....Θεσσαλονίκη-Πάτρα-Άργος-Αθήνα
Ολοι οι εμπλεκομενοι στο θεμα, με αποδεδειγμενη προσφορα και αγαπη, για την παρεα μας
Αγαπητοι φιλοι, που σεβονται ο ενας τον άλλον........νομιζω οτι δεν χωραει συζητηση στο τελευταιο

Θα ηθελα να παρω θεση και για την ουσια του θεματος......αν και δεν νομιζω να ενδιαφερει και πολλους
Ολοι οι εμπλεκομενοι εχουν δικιο, απο την δικη τους πλευρα....
Οποτε η λυση ειναι μια......

Προχωραμε παρακατω, ξεπερναμε οσα εχουν συμβει και γραφτει-σβηστει....
Πρεπει να κρατησουμε τον Τιτανικο αβυθιστο.......γιατι τον αγαπαμε και ειμαστε καλοι καπεταναιοι

Τα υπολοιπα απο κοντα.......
το συνηπογραφω εστω και με την ανορθογραφια μου και καλο τα εμπλεκομενα μελη σε μια μονομαχια απο
ιστοριες ταξιδιων
χαμενων ονειρων
ακρατης οινοξυδοποσιας
και ακατασχετου σουρεαλιζμου
σε τοπο που θα ορισετε εσεις ενευθετω χρονο
και οποιος δεν εμφανιστει θα τον σινιαρω καταλληλως

Last edited by phoenix; 04-07-2013 at 13:27.
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 15:00
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Βλεποντας το θεμα με το βοσκοπαρτυ.......εδωσα το συνθημα στην κυρα λενη, για φορτωμα
Μη ξεχάσεις να πεις την κυρα Λένη, να κατέβει από το μοτοσακό.

Απόσπασμα:
Προχωραμε παρακατω, ξεπερναμε οσα εχουν συμβει και γραφτει-σβηστει....
Πρεπει να κρατησουμε τον Τιτανικο αβυθιστο.......γιατι τον αγαπαμε και ειμαστε καλοι καπεταναιοι
Αdμήν
Με μία μικρή ένσταση για το: καπεταναίοι . . . ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ. ωχ η μεσούλα μου.

Απόσπασμα:
Τα υπολοιπα απο κοντα.......
Όχι πάλι ρε γΚΑμΡΏΤΟ.
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 18:07
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09

Επειδή τις πιο πολλές φορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα απ΄ αυτά που μας χωρίζουν, και επειδή ο καιρός βοηθάει, δεν κανονίζουμε να πιούμε καμιά μπύρα όλοι μαζί τώρα στα κοντά ?????

Κάτι μου λέει ότι ο τιτανικός μπορεί ν΄αλλάξει ρότα !
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 18:09
tsitsos Ο/Η tsitsos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2011
Περιοχή: βολος
Μoto: r 1100 gs

και εγω σαν moderator, ( τρομαρα μου) θα πρεπει να αποδειξω στον Βασιλη και στους αλλους που δεν με γνωριζουν οτι οπως και οι admin, μισω την αστυνομευση εντος του φορουμ, οσο για τον νεοπλουτισμο ουτε λογος απο εναν ανθρωπο που σηκωνει τσουβαλια εδω και 35 χρονια και δουλευει 16 ωρες την ημερα περιμενοντας απο φιλους σαν τον Βασιλη και τον Πασχαλη να μας (συν)ταξιδεψουν
οσο για τον Τιτανικο, ολοι ειμαστε πανω του και μεσα μας ξερουμε οτι αυτος ο Τιτανικος χαρη σε ολους εμας θα παραμεινει αβυθιστος
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 18:26
xurxes Ο/Η xurxes βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Θεσσαλονικη
Μoto: R1200GSA

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων
Επειδή τις πιο πολλές φορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα απ΄ αυτά που μας χωρίζουν, και επειδή ο καιρός βοηθάει, δεν κανονίζουμε να πιούμε καμιά μπύρα όλοι μαζί τώρα στα κοντά ?????

............έλα παμΕ γερά!!!!

προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω,,, το μεγάλο......."γ ι α τ ι"

η λύση είναι μια........

καβαλάς τη χοντρή και την λιωνεις στα χιλιόμετρα
ξεχνάς τα πάντα, σου φεύγει το άγχος,τα προβλήματα.....ξελαμπικαρεις
και όταν φτάνεις στη βάση σου......σου μένει απλά ένα χαμόγελο!!

κι αυτο γιατί στο κάθε ταξίδι.....βλέπεις ανθρώπους που σΕ χαμογελούν
δίχως να σΕ ξέρουν

κι όταν τα χαμογελά είναι παιδιών......εκει βλέπεις πολλές αλήθειες

μάγκες!!! κάντε αυτοκριτική και μετα αναλυστε τα άποθυμένα σας....
κοψτε χιλιόμετρα κ μετα βγείτε Αγελαστοι....
βρείτε πρώτα εσείς την ειρήνη.....το δίκαιο......και μετα διαδωστε το

όλοι λένε απ τη πλευρά τους μια αλήθεια....μα πικρή...μα αλμυρη....μα απολαυστική.....

εγώ νομίζω ότι με καλη θέληση όλα γίνονται....αρκεί να υπάρχει μετριοφροσύνη, σεβασμός και πάνω απ όλα μοτοσυκλετιστικο πνεύμα....& ας είναι πολλές φορές καυστικό, σατυρικο........

peace
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 18:45
nikos-x Ο/Η nikos-x βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2010
Περιοχή: Εγκλωβισμένος στην πόλη !!!
Μoto: HONDA VARADERO 1000 - BMW μπλουζάκια

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από IOTH1X Εμφάνιση μηνυμάτων

Το κουτσομπολιό δεν είναι λόγος να είμαστε παρέα
Πολύ μΕ αρέσει η υπογραφή σου φιλαράκι.

Last edited by nikos-x; 04-07-2013 at 18:46.
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 19:50
vpentza Ο/Η vpentza βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: Καλλιθεα/Αθηνα
Μoto: R1200 GS SE

Επικροτώ αυτή την επίθεση φιλίας εκ των moderators, που λες και μια μαγική μπαγκέτα μαέστρου τους κινητοποιεί ταυτόχρονα να προστρέξουν είτε προς κατακεραύνωση του παραστρατημένου προβάτου είτε προς επίλυση πλείστων όσων διαφορών...
Μεγαλειώδες θα ήταν, κατά τη ταπεινή γνώμη μου, να βλέπουμε κάποιον κάποτε να παραδέχεται το λάθος του και όχι να τον προτρέπουμε να το κάνει γαργάρα για το καλό του συνόλου( ποιού συνόλου άραγε ?)
Μεταξύ δύο ισότιμων μελών είναι λογικό να προτείνουμε την ταυτόχρονη υποχώρηση, μεταξύ μη ισότιμων μελών θα ήταν ποιό ευπρεπές να υπάρχει η τόλμη να παραδέχεται ο θύτης το λάθος του και να μην εξαφανίζεται μέχρι να ξεχαστεί και να γυρίσει σελίδα το thread.....
Χωρίς λοιπόν πραγματική λύση, μένουν κατάλοιπα στον θιγόμενο, τον απωθούμε από τη μεγάλη παρέα με αποτέλεσμα η μη συμμετοχή του να αποκλείει τους υπόλοιπους εμάς από τη διασπορά γνώσης και εμπειριών....
Λογικά και μόνον σκεπτόμενος, παρατηρώ ότι προστατεύεται ο ένας εκ των αρχών και απογοητεύεται ο άλλος που έχει ένα container πράγματα να μοιραστεί αφιλοκερδώς με το σύνολο......ποιός χάνει, ποιός κερδίζει είναι φανερό και στην 8χρονη κόρη μου.....
Όποιος έχει πραγματική επιθυμία να προάγει αυτή τη διαδυκτιακή "παρέα" παρακαλώ όπως πράξει αναλόγως
Ευχολόγια και διαπιστώσεις παρακαλώ να μην έχουν σε παράθεση το μνμ μου....αυτά ας μείνουν ως προσωπική και μόνον άποψη ενός μέλους με 4k+ posts εκ των οποίων το 90% ΔΕΝ αφορά καλημέρες/καληνύχτες και φατσούλες....

PS...κυρά Λένη να είσαι σε ετοιμότητα....
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 20:32
giamil Ο/Η giamil βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2011
Περιοχή: Πειραιας
Μoto: R 1200GS '07 (Blackie)

Δεν ανοιγετε κανα αλλο θεματακι επι τουτου αν ειναι να το συζηταμε πολυ ακομα?γιατι να χαλαμε αλλα θεματα?
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 21:11
IOTH1X Ο/Η IOTH1X βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200 GSA '09

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από vpentza Εμφάνιση μηνυμάτων
Μεταξύ δύο ισότιμων μελών είναι λογικό να προτείνουμε την ταυτόχρονη υποχώρηση, μεταξύ μη ισότιμων μελών θα ήταν.......

μάλλον εννοείς κάτι άλλο από αυτό που έγραψες. Δεν μου περνάει από το μυαλό ότι υπάρχει ανισοτιμία μεταξύ μελών
Reply With Quote
Παλιό 04-07-2013, 21:28
Eftixis Ο/Η Eftixis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Ηράκλειο Κρήτης
Μoto: R 1200 RT 2011 καλοτάξιδο

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από Uriah Heep Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είμαι της ...συστηματικής συνταύτισης ούτε της επένδυσης στη σιωπή.
2 κουβέντες από μένα, λοιπόν!
Το φόρουμ εν είδει Τιτανικού, πλέει σε πελάγη -χομεϊνικού τύπου- αυτοδοξασίας και χωρίς να το καταλαβαίνει, φτάνει σιγά-σιγά λίγα μέτρα από το παγόβουνο...
Με βαρεμάρα και μια αίσθηση ματαιότητος παρακολουθώ την πεμπτουσία της βλαχονεόπλουτης αυθάδειας, να μην παραδέχεται κανένας ότι υπάρχει κάτι το μεμπτό, σ' αυτά που υποστηρίζει ο Πασχάλης...
.
...σαν καρντάσι με μπέσα και ωά ...κι όχι σαν Τσέ της μουσταλευριάς!
Σε συζήτηση μαζί του, εξήγησα ότι δεν μασάω υπογλώσσια ιδεολογίας ούτε φλάμπουρα μυξοσοβαρών κανόνων, όταν οι mods που τους αστυνομεύουν δεν έχουν ιδέα σε ποιόν πλανήτη βρίσκονται και τι ακριβώς κάνουν!
Έχω διανύσει πολλά στρέμματα ιντερνετικού γκαζόν και το γνωρίζω καλά το παίγνιο...

Ας μάθουν επιτέλους ότι βρίσκονται σε φόρουμ (e-Αγορά), όπου ο καθείς έχει το δικαίωμα της έκφρασης της όποιας άποψης (εκτός της υβριστικής).
Ας μάθουν επιτέλους ότι εκτός από τις 10δες threads φραπόγαλου και λουκάνικου πράσου, ένα φόρουμ που σέβεται τον εαυτό του, οφείλει να διαθέτει και section ανακοινώσεων, έστω και κλειδωμένων. Η ανακοίνωση είναι ανακοίνωση και δεν χωράει συζητήσεις και παρεξηγήσεις.
Μods που σιωπούν όταν εξαφανίζονται ταξιδιωτικά links, που σιωπούν όταν προάγεται η μ π ου ρδε λο ποίηση ταξιδιωτικών και που επιλεκτικά ενημερώνουν -όσους γουστάρουν- με πμ ή τηλεφωνικά περί ακατάλληλου μηνύματος...
.
.
...δεν τους παίρνει να μΕ κόβουν, εμένα προσωπικά!!!
Ας μάθουν επιτέλους ότι είναι η μέγιστη γαϊδουριά και προσβολή, να κόψεις το μήνυμα ενός ανθρώπου που έχει ματώσει στα πληκτρολόγια και πάντα με εποικοδομητική άποψη και χιούμορ.
Η αστοχία τους είναι εμβληματική! Αλλά μετά από τόσα threads, φαίνεται να υπάρχει ολοκληρωτική πλατυποδία απόψεων!
Προειδοποιώ λοιπόν, τα αυτοπυροδοτούμενα Εγώ των αστυνομικών τεριέ που θα σκεφτούν να μΕ ξανακόψουν πόστ, να προτιμήσουν να μΕ μπανάρουν...
Κι ας μάθουν τα off shore βαρύγδουπα μυαλά των bodyguards του φόρουμ και λοιποί αργολογούντες περί της μοναδικότητας της Μεγάλης Παρέας, ότι η ενότητα δεν αποκτιέται με ψιττακίζουσες ναρκισσευόμενες αυτοκολακίες...
.
.

...αλλά με τσαλαπάτημα της ψωροϋπερηφάνειας, ζητώντας συγγνώμη από τον θιγόμενο και δη όταν αυτός δηλώνει προσβεβλημένος!

Δείγμα δωρεάν:

Καλό απόγευμα!
Αγαπητέ Βασίλη
Στο χέρι μας είναι να μην οδηγήσουμε τον Τιτανικό στο παγόβουνο Εμείς όλοι έχουμε την δύναμη αρκεί να το θέλουμε Να κάνουμε τον Τιτανικό όπως λές το πλοίο της αγάπης η αυτόν τον Τιτανικό που ξεκήνισε το παρθενικό του ταξίδι όλο γλέντια και έρωτες
Το αγαπημένο φόρουμ μας είναι όλων μας αλλά όπως και τα καράβια θα πρέπει να έχουμε και τους καπετανέους μας που και αυτοί είναι άνθρωποι που λόγω κάποιον καταστάσεων θα μπορούσαν να κάνουν και λάθοι ΟΧΙ όμως τόσο τραγικά που θα πρέπει να ρίξουν τον Τιτανικό στο παγόβουνο
Και εν τι αυτ περιπτώση αν αυτοί κάνουν το λάθος εμεις που υποτήθετε τον αγαπούμε τι θα πρέπει να κάνουμε να τους δέσουμε τα χέρια και να το βουλιάξουμε το πλοίο με τον τόσο όμορφο κόσμο που έχει μέσα του

Βασίλη δεν είμαι εγώ αυτός που θα έκανε υπόδιξη στον οποιοδηποτε για το πώς θα πράξει και παραπάνω σε σένα που σε αγαπώ και σε εκτυμώ και σαν φίλο σαν άνθρωπο και σαν ταξιδευτή
Το φόρουμ είναι αιτία και σε γνώρισα όπως έχω γνωρίσει αμέτριτους φίλους σε κάθε γωνιά τις Ελλάδας Φίλους που δεν κατάφερα να κάνω μέσα στην υπηρεσία μου εδώ και 30 χρόνια Γιατί αναρωτιέμε ?
Γιατί αγαπάμε το ίδιο πράγμα τα ταξίδια αυτά που όπως λέγαμε μας έχουνε ανοίξει τα μυαλά μας κάνουν να αισθανόμαστε ελέυθεροι
είμαστε από τα γιανοφάσκια μας ταξιδευτές Δεν αξίζει να σκοτωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδιές μας για ασήμαντα γεγονότα
Ασ αποβάλουμε από το μυαλό μας τις όποιες σκοπημότητες άν υπάρχουν που δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τις όποιες φοβίες η υπεροψίες για την καταγωγή του καθε ένα μας Δεν υπάρχουν εδώ όυτε βόρειοι ούτε νότιοι ούτε δυτικοί ούτε ανατολικοί αυτά τα καλλήεργούν άλλοι για να μην μπορούμε σαν Έλληνες να γίνουμε μια γροθειά
Είμαστε όλοι ΑΔΕΛΦΙΑ και δεν την αξίζουμε μεταξί μας την στεναχώρια
ασ πάρουμε τις δύο ρόδες μας ανεξάρτιτα το τι σηματάκι έχουν και ασα ταξιδέψουμε γιατί για όλους εμάς εδω μέσα σημασία έχει και το ταξίδι και ο προορισμός και δεν μας αξίζει το παγόβουνο

Τα παραπάνω απευθείνονται και σε όλους όσους νοιώθουν πικραμένοι για οποιονδήποτε λόγο.

και κάτι σημαντικό δεν τα γράφω σαν mod διότι ποτέ στην ζωή μου δεν αισθάνθηκα ότι είμαι κάτι παραπάνω από οποιονδήποτε συνάθρωπο΄μου
τα γράφω μέσα από την καρδιά μου και όχι μέσα από το μυαλό μου για αυτό ίσως να είναι και ανωρθόγραφα

Την Κυριακή θα είμαι στον Βόλο όσοι πιστοί προσέλθετε οι μπαγκαζιέρες μου θα είναι γεμάτες ρακόμελο Ελάτε να μεταλάβετε να αγιάση η ψυχή μας

την αγάπη μου και την εκτύμηση μου προς όλους τους συμφουρμήτες

Last edited by Eftixis; 04-07-2013 at 21:31.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης