![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
ιστοριες ταξιδιων χαμενων ονειρων ακρατης οινοξυδοποσιας και ακατασχετου σουρεαλιζμου σε τοπο που θα ορισετε εσεις ενευθετω χρονο και οποιος δεν εμφανιστει θα τον σινιαρω καταλληλως Last edited by phoenix; 04-07-2013 at 13:27. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
Αdμήν Με μία μικρή ένσταση για το: καπεταναίοι . . . ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΊΣΕΙ ΤΟ ΜΟΥΤΡΟ. ωχ η μεσούλα μου. Όχι πάλι ρε γΚΑμΡΏΤΟ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Επειδή τις πιο πολλές φορές αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα απ΄ αυτά που μας χωρίζουν, και επειδή ο καιρός βοηθάει, δεν κανονίζουμε να πιούμε καμιά μπύρα όλοι μαζί τώρα στα κοντά ?????
Κάτι μου λέει ότι ο τιτανικός μπορεί ν΄αλλάξει ρότα ! |
|
|
|||
|
|||
|
και εγω σαν moderator, ( τρομαρα μου
) θα πρεπει να αποδειξω στον Βασιλη και στους αλλους που δεν με γνωριζουν οτι οπως και οι admin, μισω την αστυνομευση εντος του φορουμ, οσο για τον νεοπλουτισμο ουτε λογος απο εναν ανθρωπο που σηκωνει τσουβαλια εδω και 35 χρονια και δουλευει 16 ωρες την ημερα περιμενοντας απο φιλους σαν τον Βασιλη και τον Πασχαλη να μας (συν)ταξιδεψουν![]() οσο για τον Τιτανικο, ολοι ειμαστε πανω του και μεσα μας ξερουμε οτι αυτος ο Τιτανικος χαρη σε ολους εμας θα παραμεινει αβυθιστος ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
....... .....έλα παμΕ γερά!!!!προσπαθώ εδώ και μέρες να βρω,,, το μεγάλο......."γ ι α τ ι" ![]() η λύση είναι μια........ καβαλάς τη χοντρή και την λιωνεις στα χιλιόμετρα ξεχνάς τα πάντα, σου φεύγει το άγχος,τα προβλήματα.....ξελαμπικαρεις και όταν φτάνεις στη βάση σου......σου μένει απλά ένα χαμόγελο!! κι αυτο γιατί στο κάθε ταξίδι.....βλέπεις ανθρώπους που σΕ χαμογελούν δίχως να σΕ ξέρουν ![]() κι όταν τα χαμογελά είναι παιδιών......εκει βλέπεις πολλές αλήθειες μάγκες!!! κάντε αυτοκριτική και μετα αναλυστε τα άποθυμένα σας.... κοψτε χιλιόμετρα κ μετα βγείτε Αγελαστοι.... βρείτε πρώτα εσείς την ειρήνη.....το δίκαιο......και μετα διαδωστε το όλοι λένε απ τη πλευρά τους μια αλήθεια....μα πικρή...μα αλμυρη....μα απολαυστική..... ![]() εγώ νομίζω ότι με καλη θέληση όλα γίνονται....αρκεί να υπάρχει μετριοφροσύνη, σεβασμός και πάνω απ όλα μοτοσυκλετιστικο πνεύμα....& ας είναι πολλές φορές καυστικό, σατυρικο........ ![]() peace |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Last edited by nikos-x; 04-07-2013 at 18:46. |
|
|
|||
|
|||
|
Επικροτώ αυτή την επίθεση φιλίας εκ των moderators, που λες και μια μαγική μπαγκέτα μαέστρου τους κινητοποιεί ταυτόχρονα να προστρέξουν είτε προς κατακεραύνωση του παραστρατημένου προβάτου είτε προς επίλυση πλείστων όσων διαφορών...
Μεγαλειώδες θα ήταν, κατά τη ταπεινή γνώμη μου, να βλέπουμε κάποιον κάποτε να παραδέχεται το λάθος του και όχι να τον προτρέπουμε να το κάνει γαργάρα για το καλό του συνόλου( ποιού συνόλου άραγε ?) Μεταξύ δύο ισότιμων μελών είναι λογικό να προτείνουμε την ταυτόχρονη υποχώρηση, μεταξύ μη ισότιμων μελών θα ήταν ποιό ευπρεπές να υπάρχει η τόλμη να παραδέχεται ο θύτης το λάθος του και να μην εξαφανίζεται μέχρι να ξεχαστεί και να γυρίσει σελίδα το thread..... Χωρίς λοιπόν πραγματική λύση, μένουν κατάλοιπα στον θιγόμενο, τον απωθούμε από τη μεγάλη παρέα με αποτέλεσμα η μη συμμετοχή του να αποκλείει τους υπόλοιπους εμάς από τη διασπορά γνώσης και εμπειριών.... Λογικά και μόνον σκεπτόμενος, παρατηρώ ότι προστατεύεται ο ένας εκ των αρχών και απογοητεύεται ο άλλος που έχει ένα container πράγματα να μοιραστεί αφιλοκερδώς με το σύνολο......ποιός χάνει, ποιός κερδίζει είναι φανερό και στην 8χρονη κόρη μου..... ![]() Όποιος έχει πραγματική επιθυμία να προάγει αυτή τη διαδυκτιακή "παρέα" παρακαλώ όπως πράξει αναλόγως ![]() Ευχολόγια και διαπιστώσεις παρακαλώ να μην έχουν σε παράθεση το μνμ μου....αυτά ας μείνουν ως προσωπική και μόνον άποψη ενός μέλους με 4k+ posts εκ των οποίων το 90% ΔΕΝ αφορά καλημέρες/καληνύχτες και φατσούλες.... PS...κυρά Λένη να είσαι σε ετοιμότητα.... |
|
|
|||
|
|||
|
Δεν ανοιγετε κανα αλλο θεματακι επι τουτου αν ειναι να το συζηταμε πολυ ακομα?γιατι να χαλαμε αλλα θεματα?
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
μάλλον εννοείς κάτι άλλο από αυτό που έγραψες. Δεν μου περνάει από το μυαλό ότι υπάρχει ανισοτιμία μεταξύ μελών
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Στο χέρι μας είναι να μην οδηγήσουμε τον Τιτανικό στο παγόβουνο Εμείς όλοι έχουμε την δύναμη αρκεί να το θέλουμε Να κάνουμε τον Τιτανικό όπως λές το πλοίο της αγάπης η αυτόν τον Τιτανικό που ξεκήνισε το παρθενικό του ταξίδι όλο γλέντια και έρωτες Το αγαπημένο φόρουμ μας είναι όλων μας αλλά όπως και τα καράβια θα πρέπει να έχουμε και τους καπετανέους μας που και αυτοί είναι άνθρωποι που λόγω κάποιον καταστάσεων θα μπορούσαν να κάνουν και λάθοι ΟΧΙ όμως τόσο τραγικά που θα πρέπει να ρίξουν τον Τιτανικό στο παγόβουνο Και εν τι αυτ περιπτώση αν αυτοί κάνουν το λάθος εμεις που υποτήθετε τον αγαπούμε τι θα πρέπει να κάνουμε να τους δέσουμε τα χέρια και να το βουλιάξουμε το πλοίο με τον τόσο όμορφο κόσμο που έχει μέσα του Βασίλη δεν είμαι εγώ αυτός που θα έκανε υπόδιξη στον οποιοδηποτε για το πώς θα πράξει και παραπάνω σε σένα που σε αγαπώ και σε εκτυμώ και σαν φίλο σαν άνθρωπο και σαν ταξιδευτή Το φόρουμ είναι αιτία και σε γνώρισα όπως έχω γνωρίσει αμέτριτους φίλους σε κάθε γωνιά τις Ελλάδας Φίλους που δεν κατάφερα να κάνω μέσα στην υπηρεσία μου εδώ και 30 χρόνια Γιατί αναρωτιέμε ? Γιατί αγαπάμε το ίδιο πράγμα τα ταξίδια αυτά που όπως λέγαμε μας έχουνε ανοίξει τα μυαλά μας κάνουν να αισθανόμαστε ελέυθεροι είμαστε από τα γιανοφάσκια μας ταξιδευτές Δεν αξίζει να σκοτωνόμαστε και να χαλάμε τις καρδιές μας για ασήμαντα γεγονότα Ασ αποβάλουμε από το μυαλό μας τις όποιες σκοπημότητες άν υπάρχουν που δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν τις όποιες φοβίες η υπεροψίες για την καταγωγή του καθε ένα μας Δεν υπάρχουν εδώ όυτε βόρειοι ούτε νότιοι ούτε δυτικοί ούτε ανατολικοί αυτά τα καλλήεργούν άλλοι για να μην μπορούμε σαν Έλληνες να γίνουμε μια γροθειά Είμαστε όλοι ΑΔΕΛΦΙΑ και δεν την αξίζουμε μεταξί μας την στεναχώρια ασ πάρουμε τις δύο ρόδες μας ανεξάρτιτα το τι σηματάκι έχουν και ασα ταξιδέψουμε γιατί για όλους εμάς εδω μέσα σημασία έχει και το ταξίδι και ο προορισμός και δεν μας αξίζει το παγόβουνο Τα παραπάνω απευθείνονται και σε όλους όσους νοιώθουν πικραμένοι για οποιονδήποτε λόγο. και κάτι σημαντικό δεν τα γράφω σαν mod διότι ποτέ στην ζωή μου δεν αισθάνθηκα ότι είμαι κάτι παραπάνω από οποιονδήποτε συνάθρωπο΄μου τα γράφω μέσα από την καρδιά μου και όχι μέσα από το μυαλό μου για αυτό ίσως να είναι και ανωρθόγραφα Την Κυριακή θα είμαι στον Βόλο όσοι πιστοί προσέλθετε οι μπαγκαζιέρες μου θα είναι γεμάτες ρακόμελο Ελάτε να μεταλάβετε να αγιάση η ψυχή μας την αγάπη μου και την εκτύμηση μου προς όλους τους συμφουρμήτες Last edited by Eftixis; 04-07-2013 at 21:31. |
![]() |
|
|