![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχεις κατι λαθος γραμμες...........αλλα δεν πειραζει ![]() ![]() τα βιντεο ψηνονται........ ![]() |
|
|||
|
|||
![]() οι εκπαιδευτες ηταν ασχετοι, η πιστα για κλωτσες, οι βοηθοι για σφαλιαρες, οι μαθητες για κουτουλιες............. ![]() χασαμε την κυριακη μας, για ενα ανουσιο μαθημα, που δεν καταφερε τιποτα αλλο, απο το να μας κανει 1200 φορες καλυτερους....... ![]() να γιατι GSFORUM......... ![]() p.s........ΔΕΝ ευχαριστω, τον MIKE
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά μετά από τις προτροπές του Τάκη (Tman) τα κατάφερα και πήγα και το ευχαριστήθηκα , ν΄είστε όλοι καλά παιδιά, από το gs forum, τους οργανωτές, τους δάσκαλους και τους συναδέλφους μαθητές, ήταν καταπληκτικά !
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Να γιατί gsmaniac
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μπραβο δημητρη μπραβο νικο μπραβο gsforum
με λιγα λογια καταπληκτικο!!!!!!!!! φανταστικο!!!!!!!!!!!! μπραβο τακη μπραβο βασιλη μπραβο πολυτιμη μπραβο mike θεωρω οτι ηταν απο τις πιο σημαντικες μοτοσυκλετιστικες μου στιγμες θα ερθω το δηλωνω απο τωρα και στο 2 αλλα και στο 102 μαθημα και παλι μπραβο σε ολους μπραβο gsforum |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω να ευχαριστήσω πολλούς αλλά .............
......................ακόμα ζαλίζομαι..από το γύρω-γύρω. Μόλις συνέλθω θα επανέλθω..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω πάλι μετα απο μισή ντουζίνα μπιφτεκακια και δυο αρμαθιες χόρτα συνήλθα και μπορώ να ευχαριστήσω τον Τάκη, τον Βασίλη, τον Mike, την Πολυτιμη και βέβαια τον Δημήτρη (Αρκα) και το GS Forum που μοχθουνε πραγματικά για να μας κάνουνε παχυτερους,.. εεε, καλύτερους οδηγούς!
Εξαιρετικό μάθημα στοχευμένο στην ασφαλέστερη καθημερινή μας ή/και ταξιδιωτική μετακίνηση. Αυτο που πρέπει και αυτο που χρειάζεται. ![]() Μακάρι να μπορούσαν να το παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι και οι φίλες του φόρουμ κι όλοι όσοι οδηγανε μηχανή και νομίζουν ότι οδηγανε σωστά ... ![]() ΥΓ. Προτείνω το επόμενο σχολείο να γίνει στον Βόλο και να κουβαληθουμε στον Χρήστο (tsitso) με τα τσιπουροποτηρα μας ανα χείρας για να του ανταποδωσουμε την επίσκεψη! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΥΓ. Προτείνω το επόμενο σχολείο να γίνει στον Βόλο και να κουβαληθουμε στον Χρήστο (tsitso) με τα τσιπουροποτηρα μας ανα χείρας για να του ανταποδωσουμε την επίσκεψη!
![]() και εγω θα φροντιζω να ειναι συνεχεια γεματα ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|