![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Διαλειμα κανω κι επεσα επανω του..................
![]() αλλα δεν εχω χρονο ρε ####το.............. ![]() ![]() Μου φαινεται την οθονη πολλαπλων χρησεων της Μερσεντες θα την κανω και pc.......δεν πρεπει να χανονται αυτες οι ενδοφουρμικες ζημιαρικες ομολογιες...... .......αλλα εσωτερικος εμφυλιος? ![]() Μαλλον πρεπει να εγκαταλειψω το ταξι και να επανελθω............ ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Το είχα γράψει στην αρχή.......μου θυμίζει τους χουλιγκανους, που δεν έχουν αντιπάλους να πλακωσουν και πλακωνονται μεταξύ τους
![]() Για πες τίποτα στουσ 1100 και κάτι ψιλά........να πάρουν τα ίσα τους ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ξερεις γιατι ενας σοβαρος ανθρωπος γινεται χουλιγκανος? διοτι δεν ειναι ικανοποιημενος απο το συστημα............ Μηπως τα συστηματα των Gs ειναι ελαττωματικα και βγαζουν τον χουλιγκανο απο τα βαθη της ψυχης των αναβατων τους και καπου πρεπει να ξεσπασουν?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Στους χοντακηδες δεν μπορουν, τους βλεπουν και ζηλευουν............ ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() Γεια σου Γιωργαρε με τα ωραια σου!!!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() Σωληνάκια αλλάζουνε, και άνευ κόστους! Σε απροβλημάτιστα μηχανάκια.... Ο άνθρωπος από το 2006 έχει το μοτόρι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έλα Γιώργοοοοοο!!!!! Πες εσύ τις βλάβες του 1150, γιατί αυτοί είναι εγωιστές! Δε λένε!!!! Μόνο κοροϊδεύουν τα καλά παιδια (αυτά με τα 1200.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Με το που έγραψε ο γιωργοσΠ......τρέμουν τα χέρια τους ![]() |
![]() |
|
|