![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
μεσα στο πνευμα της σχετικης 'εμπειριας' Το θεμα παραμενει αλυτο και απροσδιοριστο παντως γιατι... Για τον καθε ενα η λεξη αυτη εχει διαφορετικη εννοια! Στο συγκεκριμενο χωματινο διημερο θα εχουμε συνθηκες τερραιν που θα τις σιγουρεψουμε τις τελευταιες δυο εβδομαδες. Και το βασικοτερο ολων που το νιωθω κι εγω τελευταια.. Η διαθεση που εχει ο καθε ενας σε συνδυασμο συνηθως με το πορτοφολι του να βαλει την πανακριβα επισκευαζομενη μοτο του σε συνθηκες κινδυνου πτωσης η μηχανικης καταπονησης. Αυτο ειναι το πιο σεβαστο προσωπικο δεδομενο και δεν δεχεται αμφισβητηση. Τα σιγουρα απαραιτητα εφοδια ειναι τα 'καινουργια' χωματινα ελαστικα και η σωστη προστασια αναβατη. Το επισης σιγουρο ειναι οτι μπορουμε να βγαλουμε το χειμωνα η και τα ματια μας μιλωντας επ'αυτου μερα νυχτα! Αντε τωρα παω στο υπογειο να τσεκαρω το 'σακο των Ελληνικων Βουνων' |
|
|||
|
|||
![]()
θα την βρουμε την ακρη!!!! κοτζαμ μαντραχαλεει ειμαστΕ
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Εχω στο μυαλο μου να ετοιμασω και ενα lc4 adve μονο για χωμα, αν το καταφερω μεχρι τοτε, θα ακολουθησω σιγουρα χωμα! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι απλά.... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χωματινα για το gsx μου υπαρχουν?
![]() παρακολουθω κ εαν δεν μπορω να ακολουθησω με τους ασφαλτινους φορτωνω το αμαξακι με εφοδια(ξερετε εσεις ) κ προτρεχω στον ''καταυλισμο των ινδιανων'' που θα μαζευτουμε το βραδυ να ετοιμασω το εδαφος για τις κουρασμενες στρατιες που θα καταφτανουν λασπωμενοι-σκονισμενοι ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
ετσι................αυτο ειναι το πνευμα την μπριζολα μου την θελω μετρια ψημενη την προβατινα θα την ψησει ο Νακος...........δεν ξερεις ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kαι ξανά μανά .... Πουλάκια μου ......
Ετσι μπράβο η παρέα να μεγαλώνει Το πνεύμα που υπάρχει σε αυτό το FORUM δεν υπάρχει πουθενά !! ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|