![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Oι κούκλες μας ! ![]() Επιστημονικές συζητήσεις επί εφόρου ύλης ! ![]() ![]() Μαθήματα ασφαλούς οδήγησης από τον Nivam... ![]() ... και ο κόσμος συνεχίζει να έρχεται ! ![]() ![]() .... και απο κοντά ο Μάστρο Μήτσος, να συντονίζει καταστάσεις! ![]() ![]() ![]() Ο Coyote, ποζάρει με την κούκλα του ! ![]() ![]() Νο comment ! ![]() ![]() ![]() ![]() ... τα μακριά ! ![]() ![]() Ναι, και τώρα βλέπετε το μοντέλο Μαρία εκ Βόλου, να παρουσιάζει το "Πλοίο της Ασφάλτου" BMW 1200 LT ! ![]() ![]() ![]() και μια οικογενειακή ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Μπορεί βροχή να μην έφερε, αλλά ένα GS με κάποιο πρόβλημα, το έφερε ! ![]() ![]() ![]() ... αλλά σύσσωμο, το Tech. Team του GsForum, καταπάνω να λύσουν το πρόβλημα ! ![]() ![]() Εμείς οι παχούλοι, είμαστε αγαπησιάρηδες... Ζουλεύετε ! ![]() ![]() Φυσικά υπάρχουν έρωτες & έρωτες.... Ετσι Τόλη μου ?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ομορφες στιγμές στο GsForum !! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mητσάκο, θες ακόμη αγόρι μου.... ![]() ![]() ![]() ![]() Παλιόπαιδο.... ντροπή σου !!!!! Μπροστά στις κυρίες, κάνεις αυτά ... ![]() ![]() .... ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ... συνεχίζεται !
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο παιδες!!! Αργύρη φωτορεπορταζ σουπερ!
|
|
|||
|
|||
![]() .... Συνεχίζοντας έχουμε : ![]() Aγάπη ή εθισμός ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Τσίτσος με το γαλατάκι του .. ![]() ![]() Οι Mod's της περιοχής !! ![]() ![]() .... και οι κυρίες της παρέας ! ![]() Μπα, αυτό είναι κούτσικο, θέλω πιο μεγάλο !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μήτσο, σε βλέπω !!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Μαθήματα μπάσκετ από μικρούς σε γεροντότερους ! Παππού φύγε από εκεί, άστα τα παιδιά να παίξουν ... ![]() ![]() ![]() Και όλα αυτά συμβαίνουν, στην παρέα του Gsforum !!! ![]() ![]() O Θανασάκης μας ..... ![]() ![]() Θανάση, πες του, τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια ! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει ένα BOXER ! ![]() ![]() ![]() Eπιτέλους, ήρθε η μερίδα μου ! ![]() ![]() ![]() ![]() Ο Μητσάρας, μην τον βλέπετε έτσι, είναι κρυφοπιρούνι ! ![]() ![]() ![]() Τα μεγάλα μαλλιά... σόρρυ μυαλιά συναντιούνται ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τα ιερά τέρατα της βροχής, κατασπαράζουν χωρίς τύψεις, ότι βρουν στο διάβα τους !!!! ![]() ![]() ![]() Ααα, δεν παίζω, αυτός πήρε μεγαλύτερη μερίδα από εμένα !!! ![]() ![]() Οχι, George μου, κάνω δίαιτα !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Είπα, κάνω δίαιτα !!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι σας είπα για τον Μήτσο (Nonet)!!! ![]() ![]() ..... και ενώ συνεχίζεται το μικρό παρτάκι μας, ήρθε η ώρα.... |
|
|||
|
|||
![]() .... να κόψουμε την πίττα μας, την πίττα GSFORUM THESSALY 2013 ! ![]() ... και του χρόνου παιδιά, να είμαστε για μια από τα ίδια! (Σόρρυ την ζούλιξα λίγο με τους χαλβάδες του Γιώργου ![]() ![]() Διαβουλεύσεις ποιός θα πει τον λόγο ! ![]() ![]() ![]() .... και τα ηνία τα πέρνει ο Σώτηρας ! ![]() ![]() ![]() Πίττα & λουκάνικα 2013...!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Γλυκά, πολλά γλυκά ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ... στο τέλος αρχίσαν οι επιδείξεις γνώσεων !!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .... ενώ εγώ χαζεύω την ιστορία !!!!! ![]() ![]() Εδώ τελειώνει η εκδήλωση, βουρ στα άλογα που περιμένανε υπομονετικά, για την επιστροφή, αφού πέσανε οι σχετικές υποσχeσεις για σύντομο αντάμωμα πάλι ! ![]() ![]() Τελευταία στάση πριν την Καρδίτσα, στο αγαπημένο σημείο του Χάρη εκ Άργους, χαλβάς Φαρσάλων ο Καταραχιάς ! ![]() Και κάπως έτσι τσούλισε και αυτή η όμορφη συγκέντρωση που οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε από τους καλούς μας φίλους εκ Βόλου ! ![]() Θέλω να ευχαριστήσω όλους που οργανώσανε ή βοηθήσανε στην οργάνωση της συνάντηση, όπως να ευχαριστήσω και τον Βαγγέλη για την παραχώρηση του χώρου ! Μην ξεχάσω να ευχαριστήσω όσους συνδράμανε με τα "καλούδια" όπου τα τιμήσαμε δεόντως... ![]() ΟΛΑ ΟΜΟΡΦΑ, ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ, ΦΙΛΙΚΑ !!! Σας ευχαριστώ όλους...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο στην ομορφη παρεα!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||