![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Τώρα ψάχνω στο σκοτεινό παρελθόν μου εάν έχω τίποτα πισίνες, σκαφάκια, τραπεζώματα σε "ειδικούς" . . . αλλά αυτό που με αγχώνει περισσότερο, θέλω να μάθω εάν είμαι προσκυνημένος. Άιντε γα μας . . . μπας και στρώσει η μέση μας από το προσκύνημα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Μην πειράζετε τον γίγαντα.
|
|
|
|||
|
|||
|
Στη γωνία περίμενες;
Σε παρακαλώ μη χαλάς το ανθρακόνημα, γιατί έχω φορτώσει τώρα. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΎ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ . . . ΝΑ ΦΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΡΒΕΛΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΕΑΜ Παυλάκης Σιδηρόπουλος, από τη συναυλία στο Club Μετρό, το 1989 Αφιερώμενο, από το "αδερφάκι" μου Τα κάλαντα από τον Νικόλα Άσιμο - YouTube Και μην ψάξετε να βρείτε που κολλάει.
Last edited by nikos-x; 17-06-2013 at 22:06. |
|
|
|||
|
|||
|
Άμα τ'αφήνεις μισό δεν έχει νόημα
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Η παράδοσις αναφέρεται στους ανίκανους ή τους άτυχους που δεν εργάζονται στο Δημόσιο, με τη λαοπρόβλητη παροιμία της αλεπούς και των σταφυλιών....εδώ μάλλον κάθετε λουκούμι η λαική Σοφία...... Βρε μπαγάσα, περνάς καλά εκεί πάνω στα δροσερά Βόρεια της χώρας.....άκου τον εμπειρικό γιατρό που προτείνει τη θεραπεία της μέσης στα βαθιά γαλαζοπράσινα νερά του Ιονίου....κι αμα σε πολυσκοτίζουνε λέγε τους Φλου.....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() του σιαξουμε την μεση![]() ![]()
|
![]() |
|
|