![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ωραια γιατι με βλεπω στον καφε να ρχομαι ποδαρατος...κοιτα συμπτωσεις..
|
|
|||
|
|||
![]()
Κατι πολυ βασικο?Εγω ερχομαι σημερις,αλλα ποτε θα χω την μπαταριουλα?Παιζει λεω Παρασκευη????
Δεν ειμαι βιαστικος,αλλα εχω το μηχανακι λυμενο... |
|
|||
|
|||
![]() Και εγώ μία PC 680. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο,απο οτι καταλαβαινω,θα αργησει να την εχω στα χερια μου.
Η τιμη σας ειναι εξαιρετικη,αλλα καθωτι η μπεμπα ειναι εργαλειο,στη φαση που βρισκομαι θα κοιταξω μην βρω αμεσα διαθεσιμη,εστω και με καποιο κοστος παραπανω... |
|
|||
|
|||
![]()
και εγώ μέσα. Μια για το R1200GSA 2008 που νομίζω οτι ειναι η PC535. Αν κανω λάθος διορθώστε με. τα χρήματα αυριο στο λογαριασμό.
ευχαριστώ. |
|
|||
|
|||
![]()
Θέλω κι εγω μια μπαταρια για το GS. Βαλτε με στην λιστα.
|
|
|||
|
|||
![]()
kai egw thelw mia pc 535 ean fysika prolabenw.ean nai ta bazw ta xrhmata trith prwi.euxaristw.
|
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Φοβάμαι πως είναι δύσκολο .... ![]() Στείλε μου με pm το κινητό σου, για να σε ειδοποιήσω άμεσα ..... (αν γίνει ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή δεν εχω παρακολουθήσει το θέμα, στο δικό μου (gs1200)τι μπαταρία μπαίνει;;;
|
![]() |
Tags |
1150, 1200, battery, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, f800, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw, odyssey, pc535, pc680 |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Ομαδική αγορά ενδοσυνεννόησης Midland BT2. | Arkas | Ομαδικές Αγορές | 343 | 19-01-2010 22:58 |
Μοναδικά οφέλη στην αγορά ΒΜW | Alext | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 11 | 11-06-2009 07:00 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |