|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Απάντηση: ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΚΑΠΟΥΤ!!!
μια φορά με το Dakar και ήταν και για δικό μου φταίξιμο
(έφυγε η αλυσίδα μια και είχε φύγει ο τεντωτήρας 2-3 μήνες και έλεγα "έλα μωρέ σιγά δεν χρειάζεται") ήρθε Πειραιά από Κηφισιά σε 20 λεπτά (!) το αυτοκίνητο ήταν σαν να μην είχε ξανακυκλοφορήσει και αυτός "γιατρός" |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
δεν κατάλαβα ρε παιδιά
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ η BMW φταίει; μήπως και αν δεν σας βγουν καλά τα λάστιχα; |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Γιατί όσοι έβαλαν Tourateck δεν ξανααντιμετώπισαν πρόβλημα; |
|
|||
|
|||
Πάντως, η μπαταρία μου, με άφησε με την Adve μου, έξω απο ένα περίπτερο όπου την έσβησα για να αγοράσω κάτι! Μόλις 7 μηνών καινούργια η μοτό!!! Βέβαια ήταν στην εγγύηση, αλλά τι να το κάνεις? Σοκαρίστηκα!!!
Jefe |
|
||||
|
||||
Απόσπασμα:
Θα συμφωνήσω εν μέρει μαζί σου .... Και αυτό γιατί, η μάρκα κ ο τύπος της μπαταρίας είναι επιλογή της "μαμάς" ... Τα τελευταία μοντέλα '08 - '09, γιατί δεν "μένουν" με την ίδια συχνότητα όπως τα παλιά ;;;; Κάτι άλλαξε.... Η μπαταρία, το alternator, η χαρτογράφηση .....;;;;;;
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Έτσι-έτσι ..... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Άρα, έφταιγε η μπαταρία ή κάτι άλλο Δεν μπορεί να μην φταίει κάτι και να μένουν τα μηχανάκια .... |
|
|||
|
|||
Απόσπασμα:
Σαν λύση μου πρότεινε τόποθέτηση μπαταρίας άλλης μάρκας όχι αυτή που προτείνει η μαμά ακόμα κ αν έιμαι στην εγγύηση να επιβαρυνθώ κάποια ευρώ για μία Υuasa αλλά μετα θα έχω το κεφάλι μου ήσυχο.Βέβαια έγω να μην το ματιάσω δεν είχα ποτέ κάποιο πρόβλημα με τη δικιά μου μοτό (την έχω περίπου 14 μήνες). |
|
|||
|
|||
Συντηρητης καθε 15 ημερες δεν βλαπτει.
Τοσα και τοσα ξοδευουμε για το μωρο.... |
Tags |
1100, 1150, 1200, bmw, bmw gs moto, bmw moto, bmw moto gs, bmwmoto, forum, forumgs, gs 1150, gs forum, gs moto bmw, gs_gs, gs1100, gsbmw, gsbmwmoto, gsforum, gsmoto, moto, moto bmw, motobmw |
|
|