![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Αθλητής και μέλος ΔΣ της ΛΕΑΛΠΠΑ
Αθλητής της Πατραϊκής Σχολής Ιστιοπλοϊας Ανοικτής Θαλάσσης
Εθελοντής Ναυαγοσώστης του + ΕΕΣ
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Μονο μην ζητησεις να φτιαξουμε καμια ομαδα για κανενα απ αυτα που κανεις. Εκει θα τα χαλασουμε...! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ωραία γούστα, μπράβο σας.
Εμένα το χόμπι μου είναι πιο ταπεινό... τα ταξίδια με τη μοτοσικλέτα κάθε Κυριακή... αχ πως τα περιμένω... Την μίσησα την σημερινή Κυριακή, έλεος πιά με την βροχή δεν αντέχω. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
χόμπυ? μου αρέσουν οι μηχανές,οι μηχανές,μερικές φορές ασχολούμαι και με τις μηχανές και αν ο καιρός το επιτρέπει και λίγο με τις μηχανές. και φυσικά οι μηχανές! |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Kολλημένεεεεεεεε .............. ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
χομπυ...
μπριζολικο.. παιδακι...τσιπουριτσες... Αλλα ολα σε ορεινες ταβερνες ή παραθαλασσιες!! μετραει για αθλητικο (?) χομπυ |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Και φυσικά. Χρειαζόμαστε διαιτολόγο στην παρέα, Εγώ πρέπει να συντηρήσω 100 κιλάκια ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Βολτόμετρο στη BMW μας !!!! | billy_bmw | Τεχνικά θέματα διάφορα | 41 | 02-06-2012 17:41 |
Τι μας ξημερώνει.... | Carduelis | Υγεία | 9 | 08-08-2010 15:25 |
Οδική ασφάλεια: Το δικό μας μερίδιο ευθύνης !!!!!!! | riko46 | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 4 | 08-11-2009 11:56 |
Μοτοσυκλετιστικες στιγμές μας.. !!!!!!!!! | riko46 | Διάφορα | 2 | 15-10-2009 19:52 |
Οχι δε μας αντιγραφουν,ιδεα μας ειναι... | georgekostas | Διάφορα | 4 | 08-10-2009 18:47 |