GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Μοτοσυκλέτα > Γενικά - Μοτοσυκλέτα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 30-03-2010, 17:55
taksidiotis Ο/Η taksidiotis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: May 2009
Περιοχή: ηρακλειο κρητης
Μoto: Af 750,steed 600
Προεπιλογή Απάντηση: η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια?

εμενα μου χει τυχει το αλλο.ειμαι 1,80.λοιπον μου χει τυχει να την εχω στην μονη στεκα αλλα σε σημειο που ο δρομος ειχε κακη κλιση απο την μερια που πρεπει να πατησω για να κλεισω την στεκα,με γυρισε λοιπον αλλα καταφερα και την κρατησα και δεν επεσε.παλι καλα.μπορει μελλοντικα να βαλω καμια αλλη σελα.
ποιες ειναι οι λιγο χαμηλοτερες σελες?ειναι καλυτερες στο θεμα ανεσης?και φανταζομαι και χαμηλοτερες.δωστε κανενα Link,εχω βρει 2,την low ergo,vario ergo και μια αλλη που ειναι ολοκληρη.

Last edited by taksidiotis; 30-03-2010 at 18:01.
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 18:12
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

παιδια μην ξεχνατε οτι μιλαμε για βαριες μηχανες μεγαλου κυβισμου και οχι για παπια!χαιρω πολυ,αμα σου γειρει η σου σβησει θα πεσει!πως να το κανουμε δηλαδη?εκτος αν εισαι 2,10 και 160 κιλα!
πρεπει να εχουμε επιγνωση του τι μηχανες καβαλαμε!
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 20:15
nek21 Ο/Η nek21 βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΘΕΡΜΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μoto: R1200ADV

και βαρια τιμη εχει!
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 20:43
nival Ο/Η nival βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Junior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Sep 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS adv 2008

Μιά λύση αντί για αγορά χαμηλότερης after market σέλας είναι το "σκάψιμο" της μαμάς σέλας. Μαγαζιά που ειδικέυονται στις σέλες υπάρχουν, χαμηλώνει έτσι η σέλα κατά 3-4 εκ. περίπου (οριακά στο θέμα της άνεσης)
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 20:44
vasorfa Ο/Η vasorfa βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: Π.Φάληρο
Μoto: R 1200 GS Adventure

με την adve του 08 και 1,93 εκατοστα υψος,,,,δεν εχω ιδιαιτερη δυσκολια-πιστευω οτι για να καβαλας adve πρεπει να εισαι τουλαχιστον 1,80 και πανω....2-3 φορες με εχει σώσει μόνο το υψος μου...αν ημουν κοντιτερος,,,,θα εκλαιγα κανενα κυλινδρο.....

παντως η μηχανη αυτη θελει σεβασμο----ενω μπορει να κρυβει παρα πολυ καλα τα κιλα της....μετα απο καποιες μοιρες παραπανω....εχεις θέμα---ειναι αυτο που ειπαν και καποιοι αλλοι...απλα , την αφηνεις να ξαπλωσει,,.,,
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 20:50
saitman Ο/Η saitman βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jul 2009
Περιοχή: ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Μoto: GS 1200 2004

εχει διαφορα η απλη gs απο την adv!!
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 21:03
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Ρε παιδιά επειδή σκέφτομαι στο απώτερο μέλλον μια κάποια αναβάθμιση λέτε ν' αρχίσω γυμναστήριο, πάγκους, βάρη και δεν συμμαζευόμαστε.
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 22:41
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Aν η μηχανή σου σβήσει επάνω σε στρίψιμο ή χειρισμό με μικρή ταχύτητα κοιτάς πως να την βγάλεις εσύ καθαρή.. γιατί η μηχανή θα πέσει.
Επίσης αν σου γείρει στο παρκάρισμα και είσαι ανυποψίαστος δεν υπάρχει περίπτωση να την κρατήσεις ακόμα και ξεκάβαλλος..
Το πιό άθλιο όμως πέσιμο είναι με ξεχασμένο το λουκέτο που συνήθως σου λαχαίνει αφηρημένος έξω από σινεμάδες, καφετέριες κλπ πολυσύχναστα μέρη. Εκεί φροντίζεις να.. πέσεις χαριτωμένα τουλάχιστον για να γλυτώσεις το κάζο !!!

Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 22:44
Carduelis Ο/Η Carduelis βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Mπραχάμι - Αθήνα
Μoto: Τη "Χιονάτη"

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από aeriko Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε παιδιά επειδή σκέφτομαι στο απώτερο μέλλον μια κάποια αναβάθμιση λέτε ν' αρχίσω γυμναστήριο, πάγκους, βάρη και δεν συμμαζευόμαστε.
Πανούλη απ' ότι είδα στις φωτογραφίες από Τριζόνια άρχισες από τα.. βάρη την αναβάθμιση! Τζάμπα την προπόνηση που σούκανα στα διαιτητικά menu τόσο καιρό !!!
Reply With Quote
Παλιό 30-03-2010, 22:50
athaneco Ο/Η athaneco βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2009
Περιοχή: athens

ειναι βαρυ πραγμα χωρις αμφιβολια. Τα καγκελα κανουν τη δουλεια τους αλλα οχι παντα. Μια φορα μονο μου εχει πεσει κατω ενω ημουν σε σταση και με τρακαρε με μικρη ταχυτητα αυτοκινητο που εκανε οπισθεν. Υποθετω οτι θα μπορουσα να την κρατησω αλλα δεν το προσπαθησα καν, πηδηξα απο το πλοιο πριν βουλιαξει..Αποτελεσμα 700ευρω μειον.Αλλαγη προβολεα , καπακι κυλινδρου , τιμονι στραβο (που μονο αυτος που μου το αλλαξε το εβρισκε στραβο αλλα οπως και να εχει το αλλαξα αφου μου το πληρωνε η ασφαλεια του αλλου).
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης