![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
εμενα μου χει τυχει το αλλο.ειμαι 1,80.λοιπον μου χει τυχει να την εχω στην μονη στεκα αλλα σε σημειο που ο δρομος ειχε κακη κλιση απο την μερια που πρεπει να πατησω για να κλεισω την στεκα,με γυρισε λοιπον αλλα καταφερα και την κρατησα και δεν επεσε.παλι καλα.μπορει μελλοντικα να βαλω καμια αλλη σελα.
ποιες ειναι οι λιγο χαμηλοτερες σελες?ειναι καλυτερες στο θεμα ανεσης?και φανταζομαι και χαμηλοτερες.δωστε κανενα Link,εχω βρει 2,την low ergo,vario ergo και μια αλλη που ειναι ολοκληρη. Last edited by taksidiotis; 30-03-2010 at 18:01. |
|
|||
|
|||
![]()
παιδια μην ξεχνατε οτι μιλαμε για βαριες μηχανες μεγαλου κυβισμου και οχι για παπια!χαιρω πολυ,αμα σου γειρει η σου σβησει θα πεσει!πως να το κανουμε δηλαδη?εκτος αν εισαι 2,10 και 160 κιλα!
![]() πρεπει να εχουμε επιγνωση του τι μηχανες καβαλαμε! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
και βαρια τιμη εχει!
|
|
|||
|
|||
![]()
Μιά λύση αντί για αγορά χαμηλότερης after market σέλας είναι το "σκάψιμο" της μαμάς σέλας. Μαγαζιά που ειδικέυονται στις σέλες υπάρχουν, χαμηλώνει έτσι η σέλα κατά 3-4 εκ. περίπου (οριακά στο θέμα της άνεσης)
|
|
|||
|
|||
![]()
με την adve του 08 και 1,93 εκατοστα υψος,,,,δεν εχω ιδιαιτερη δυσκολια-πιστευω οτι για να καβαλας adve πρεπει να εισαι τουλαχιστον 1,80 και πανω....2-3 φορες με εχει σώσει μόνο το υψος μου...αν ημουν κοντιτερος,,,,θα εκλαιγα κανενα κυλινδρο.....
παντως η μηχανη αυτη θελει σεβασμο----ενω μπορει να κρυβει παρα πολυ καλα τα κιλα της....μετα απο καποιες μοιρες παραπανω....εχεις θέμα---ειναι αυτο που ειπαν και καποιοι αλλοι...απλα , την αφηνεις να ξαπλωσει,,.,, ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εχει διαφορα η απλη gs απο την adv!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά επειδή σκέφτομαι στο απώτερο μέλλον μια κάποια αναβάθμιση λέτε ν' αρχίσω γυμναστήριο, πάγκους, βάρη και δεν συμμαζευόμαστε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Aν η μηχανή σου σβήσει επάνω σε στρίψιμο ή χειρισμό με μικρή ταχύτητα κοιτάς πως να την βγάλεις εσύ καθαρή.. γιατί η μηχανή θα πέσει.
Επίσης αν σου γείρει στο παρκάρισμα και είσαι ανυποψίαστος δεν υπάρχει περίπτωση να την κρατήσεις ακόμα και ξεκάβαλλος.. Το πιό άθλιο όμως πέσιμο είναι με ξεχασμένο το λουκέτο που συνήθως σου λαχαίνει αφηρημένος έξω από σινεμάδες, καφετέριες κλπ πολυσύχναστα μέρη. Εκεί φροντίζεις να.. πέσεις χαριτωμένα τουλάχιστον για να γλυτώσεις το κάζο !!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι βαρυ πραγμα χωρις αμφιβολια. Τα καγκελα κανουν τη δουλεια τους αλλα οχι παντα. Μια φορα μονο μου εχει πεσει κατω ενω ημουν σε σταση και με τρακαρε με μικρη ταχυτητα αυτοκινητο που εκανε οπισθεν. Υποθετω οτι θα μπορουσα να την κρατησω αλλα δεν το προσπαθησα καν, πηδηξα απο το πλοιο πριν βουλιαξει..Αποτελεσμα 700ευρω μειον.Αλλαγη προβολεα , καπακι κυλινδρου , τιμονι στραβο (που μονο αυτος που μου το αλλαξε το εβρισκε στραβο αλλα οπως και να εχει το αλλαξα αφου μου το πληρωνε η ασφαλεια του αλλου).
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 08:27 |
Μηπως ειμαι τρελος,μηπως τα εχω χαμενα? | Kwstas_kef | Γενικά - Αναβάτης | 32 | 06-09-2009 12:45 |
Η μαχη του Παραδεισου...η μηπως οχι???... | Troublemaker | Ανέκδοτα | 5 | 04-09-2009 15:50 |
Ειμαστε μηπως κορο'ι'δα!!! | DERTILAS | Ελλάδα | 17 | 20-05-2009 12:19 |
Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 17:14 |