![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ για μονάδα το κόβω
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάλι καλά,που τη γλίτωσες και δεν είχες άλλα Αγιες Μέρες............
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για να χαθουν τα υγρα απο το δοχειο,τρια τινα συμβαινουν:
- Απο καπου υπαρχει διαρροη (που πιθανοτατα θα την ειχες δει) - Τα τακακια εχουν φθαρει ποοολυ και τα υγρα δεν μπορεσαν να καλυψουν το κενο (δηλ το τρομπακι τραβηξε αερα) - Τα δυο παραπανω μαζι |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε αφού γλίτωσες τα χειρότερα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παίδες εχω μια ερώτηση (ψιλοκουλη αλλα θα την κάνω), σε περίπτωση βλάβης της μονάδας του ABS τα φρενά εξακολουθούν να λειτουργούν κανονικά (δεδομενου παντα οτι εχουν τα υγρα τους και ειναι ολα κανονικα) ετσι δεν είναι? Γιατι παρατηρω σε σχετικα ποσταρισματα μια ανησυχια οταν χαλαει το ABS που με ξαφνιάζει (περα βεβαια απο το κοστος της επισκευης που το καταλαβαίνω). Για να κάνω πιο ξεκάθαρη την ερωτηση μου τι είναι αυτο που μπορει να επηρεασει η μη σωστη ή έστω η ξαφνικη διακοπη της λειτουργεία του ABS?? Θεωρω πως τίποτα, εκτος αν το φρεναρίσμα τη δεδομενη στιγμη ειναι τοσο δυνατο και μπλοκαρουν οι τροχοι.... κτλ, κτλ. Κάπως έτσι δεν είναι????
Υ.Γ: δεν είχα ποτε μηχανή με ABS. |
|
|||
|
|||
![]()
η υποβοηθηση στο φρενο!!
|
|
|||
|
|||
![]()
τα τακακια ειναι ενταξει αλλαγμενα πριν 3000χλμ.δυο μερες την εχω φαει να δω για διαρροες.τα δοχεια μετα απο εντατικα φρεναρισματα που εγιναν επιτηδες δεν εδειξαν πτωση ειτε στην σταθμη των υγρων ειτε σε αποδοση φρεναρισματος της μηχανης.
Last edited by saitman; 31-03-2010 at 21:05. |
|
|||
|
|||
![]()
Εγω αυτο που θα σου προτεινα ειναι να κοιταξεις τους τραπεζικους σου λογαριασμους και να δεις αν σου περισσεουν.... 2200ευρω!
Ευχομαι να μην ερχεται το... κακο. Το ευχομαι. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αφου ειναι ετσι εισαι κομπλε, απο αυτο τουλαχιστον! Τοτε λεω, μηπως να εκανες μια καλη εξαερωση στο συστημα, ετσι για να σιγουρευτεις και απο αυτο το σκελος; |
|
|||
|
|||
![]()
σωστος!!!
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΑBS FAILURE | jbiltls | Τεχνικά θέματα διάφορα | 57 | 03-05-2010 04:57 |
EΙΝΑΙ Κ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ BMW | ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 18 | 16-11-2009 01:35 |
ΑΥΤΟΣ ΕΙΠΕ....ΑΛΛΑ & ΑΥΤΗ ΕΙΠΕ........ | Alext | Χιούμορ | 3 | 27-09-2009 22:09 |
ΠΕΤΥΧΑΝ ΑΛΛΑ...... | Gazi | Κόσμος | 9 | 30-07-2009 01:10 |
ΑΛΑΓΉ ΛΑΔΙΏΝ ΑΛΛΑ zitsos (με εικόνες) | zitsos | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 21 | 16-04-2009 11:40 |