![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πρέπει να περάσει ένα 10λεπτο... Ισχύουν όλα όσα σου είπαν παραπάνω! |
|
|||
|
|||
![]()
Ama sou tyxei na peseis se diadilwsi sto kendro tis Athinas kalokairiatika kai xreiastei na sernesai gia kana 20lepto tha deis tis mpares na anevenoun dyo-dyo kai na myrizeis sidero liwmeno.
Tromos!!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() κοίτα να δεις οι γερμανοί... σε κίνηση,βγάζεις και τα μπριζολίδια απο το τάπερ και ψήνεις! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Επί του θέματος, αν προβλέπεις ότι θα μείνεις πάνω από ένα δυο λεπτά στο ρελαντί, καλό είναι να σβήνεις τη μηχανή. Μετά από δύο λεπτά που την ξανάβαζα μπροστά, έδειχνε μία μπάρα λιγότερο. Βέβαια θέλει μελέτη τώρα, ποια καταπόνηση είναι χειρότερη για τα μέταλλα. Η μηχανική - θερμική από το σβήσε άναψε τον κινητήρα, ή η θερμική από την άνοδο της θερμοκρασίας. Καινούργιο όταν ήταν το δικό μου πάντως σε σκληρά εντούρα στα λιβάδια και στις λάσπες του Βελγίου, είχε ανάψει όλες τις μπάρες χωρίς πρόβλημα βέβαια... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτό ηταν κατι που ηθελα να ρωτησω... "στις ποσες μπαρες σταματαμε και περιμενουμε να κρυωσει ? " Αλλα με κάλυψες! Δεν σταματαμε. Καλα καταλαβα ? |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=gemara;148721]Γιατρέ σε περίμενα στη γωνία! Στα greeklish το κέντρο είναι kedro (όπως το γράφει ο γιός μου!!!(baba eimai kedro...))
![]() ![]() QUOTE] Λεπτομέρειες Γιώργο μου! Νομίζω οτι θα πρέπει να ανησυχήσουμε σοβαρά όταν ο γιός σου ή η κόρη μου μας στείλουν κανά sms που να γράφει: "barba eimai kedro" ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μξην σε ανυσηχει,βαζουμε μπροστα και ξεκιναμε χαλαρα και με αρκετες αλλαγες ταχυτητων αναλογα τον δρομο που κινησε.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσιολογικό.
Δεν αφληνεις την μοτοσικλέτα στο σταντ, να δουλεύει ακίνητη. Όπως είπαν και τα παιδιά. 10``-20`` και σιγά σιγά ξεκινάς. |
|
|||
|
|||
![]()
να κανω και εγω μια ερωτηση ... ?
τοσα χρονια , τοσα μηχανακια , τοσα αυτοκινητα , σκαφη , φορτηγα ... αν δεν ζεσταινοντουσαν .. δεν ξεκιναγαμε να κανουμε τη δουλεια μας και αυτη ηταν αποψη , οχι δικη μου , αλλα ολων των συνεργειων και μηχανικων που περασαν απο μπροστα μου ... το GS τι διαφορα εχει ρε παιδια ??? δεν πρεπει να ανεβουν λιγο τα λαδια ...? δεν πρεπει να ζεσταθουν λιγο τα μεταλλα για να μην εχουμε ζημια σε βαλβιδες κ.ο.κ.?? Πρωτη φορα το ακουω και μενω με το στομα ανοιχτο !!! |
![]() |
|
|