![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Η μεγαλυτερη πιθανοτητα ειναι να εχεις στραβο λαστιχο
![]() Τωρα τελευταια εχουν πεσει στην αγορα αρκετα,αυτοκινητου και μοτο. Μου ετυχε σε αυτοκινητο,λαστιχα τα οποια ηταν made in Germany,τα τρια απο τα τεσσερα στραβα και τα επεστρψα αφου μου εστειλαν αλλα. Πριν μερικους μηνες φιλος εβαλε λαστιχα σε varadero και το μπροστινο ηταν στραβο,δεν ερχοταν στην ζυγοσταθμιση με τιποτα και φαινοταν με το ματι καθως γυριζαμε τον τροχο,η ζαντα γυρνουσε σταθερα και το λαστιχο στραβογυρναγε. Φιλε μου ενω στο εκανε αφου αλλαξες λαστιχο και μετα,να το πας πισω να του κανει παλι προσεκτικη ζυγοσταθμιση αλλιως αλλαγη Last edited by bill 800gs; 20-04-2010 at 20:40. |
|
|||
|
|||
![]()
..βίδες τιμονιού-τιμονόπλακας, άξονα τροχού είναι σφιγμένες.. τους ελέγχους στον τροχο θα τους κάνω στο μάστορα!
όσοι έχουν μπαγαζίερα στο 1200gs αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα? |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως η μπαγκαζιέρα πίσω παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη γεομετρία της μηχανής! Ειδικά στα πάνω από 100χλμ. Γι'αυτό δεν έχω και έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω
![]() Μάλλον ζυγοστάθμιση θα είναι ή το λάστιχο μην αγχώνεσαι! |
|
|||
|
|||
![]()
Με μια Givi 52 λιτρη βαλίτσα η μηχανή (Gs 1200) πάει άνετα στα πολλά δίχως να ενοχλεί η βαλίτσα καθόλου. Βέβαια βοηθάει ο ανεμοθώρακας της ADV ..
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
τι εννοεις πολλα;;;;;;;
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φυσικά τα ...δικά μου πολλά!
![]() 160-170 χλμ |
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά τι έγινε;;; Έβγαλες άκρη;;;
Τι σου είπε ο λαστιχάς; |
|
|||
|
|||
![]()
οταν αλλαξες λαστιχα δε σου καναν ζυγοσταθμιση?αν οχι α π α ρ α δ ε κ τ οι. !!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
γεια κ χαρα,
σημερα μπήκα εθνική χωρις μπαγαζίερα.. απογοητευση.. το μηχανάκι μετα τα 100 χλμ/ω τρεμουλο στο τιμόνι σε βαθμό να αρχιζω να φοβάμαι! πότε αρκετά έντονο ποτε πιο λίγο!!!! οταν εντωμεταξύ εβρισκα μικρό σαμαρακι είχε πολύ κακία συμεπριφορά.. και στις στροφες με αλλαγή ταχύτητας απίστευτο τρέμουλο!!! δε ξερω .. μηπως τα metzeller έχουν μεγαλύτερο τακούνι και γι'αυτό? αλλά απο την άλλη ζήτησα ασφάλτινα.. αύριο θα ξαναπάω στο λαστιχά για δευερη φορά (έλεγχο-ζυγοστάθμιση) και ευχομαι να βρω λύση!!! Αλλά αν είναι αυτή η συμπεριφιρά των metzeller θα γυρίσω στα bridgestone εκτος και αν έχετε καμια καλύτερη λύση... έτσι είναι τα συγκεκριμένα λάστιχα? και αν ναι γιατι τα βάζουμε? Μήπως έτσι στραβώσει και ο άξονας του τροχού? Last edited by cbak; 25-04-2010 at 21:39. |
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε δοκιμασε να κοψεις το αλκοολ πριν ανεβεις στη μηχανη!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Μια Μερσέντες στο πάρκινγκ σας, Ένα 1000000 στην Τράπεζα και 20cm στο παντελονι | zastava | Χιούμορ | 20 | 11-05-2011 11:34 |
Αλαγη τιμονι 1150 adv | Dionisis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 18 | 13-03-2009 16:36 |