![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΦΊΛΟ!!!
έχουμε να τα πούμε απο το mybike Πωπω....περνάν τα χρόνια.... Γιάννη η μοτο ειναι μοντέλο 2009 έχει μόλις 4000κμ πάνω και όπως ξέρεις είμαι αρκετά ψείρας.... θεωρω πως μοντέλα 5 χρόνια μετά το δικό σου δεν θα έπρεπε να έχουν προβλήματα...αλλά΄...τι να πεις....άβυσσος....ο Γερμανός... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
την Κυριακή με πόσα την πήγαινες; |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τωρα ξερετε γιατι τα βαραντερο δεν εχου τον παντα αναξιοπιστο δεικτη βενζινης κι εχουν μονον λαμπακι!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Πάντως και στο καινουριο VFR 1200, στο τεστ που διαβασα, ο δεικτης βενζινης του κανει τα τερτιπια........... της GS!!!! Οταν ειναι γεματο το ρζερβουαρ δειχνει γεματο, οταν ειναι στην μεση παλι γεματο το δειχνει και οταν κινδυνευει να μεινει οι 7 μπαρες κατεβαινουν αποτομα........ στην ρεζερβα!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εδειχνε 0 χλμ κ εγω εψαχνα βενζιναδικο!!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Βρε αντε που καλομάθατε και θέλετε να σας τα δείχνουν όλα τα όργανα.Πάρε ξυλάκι και άνοιγε τάπα να δεις που είναι η βενζίνη και άμα σου κανει σκασίματα τότε γεμισέτο ξανά.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Όσο για τα υπολειπόμενα χιλιόμετρα, σωστά σου έδειξε το on board computer. Ανάλογα με τα χλμ, το φόρτωμα, την αντίσταση του αέρα, υπολογίζει και σου βγάζει την αυτονομία. Τα 105 χλμ στα έβγαλε με υπολογισμό υψηλής Μ.Ω.Τ. και την επομένη, τα 400, με υπολογισμό την ταχύτητα πόλης, που κινήθηκες. |
|
|||
|
|||
![]()
Συμβαίνει και στα 2009 μοντέλα? Εγώ νόμιζα μόνο στα 04-06 όπως και το δικό μου. Το πρόβλημα δεν λύθηκε και για σιγουριά φουλάρω πάντα και μηδενίζω το trip! Το δικό σου φλοτέρ είναι ηλεκτρονικό (με αντιστάσεις σου δίχνει την στάθμη βενζίνης) και μιας και πολυπλοκότερο κάτι θα κόλησε! Αφού έχεις εγγύηση πήγαινε να στο αλλάξουν!
|
|
|||
|
|||
![]()
Καπως ετσι δειχνει και σε μενα.
Αλλα μετα την τελευταια επισκεψη στον γιατρο, και την αναβαθμιση του λειτουργικού (!), εχω την αισθηση οτι την τελευταία τεποζιτιά, μου την εδειξε πιο σωστα... Εστρωσε? η ιδεα μου ηταν ? ετυχε ? δεν ξερω... |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ρελέ Βενζίνης | Mits70 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 60 | 29-03-2010 14:11 |
Δείκτης ταχύτητας σε continental | highwaystar | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 10 | 11-03-2010 14:59 |
Δείκτης αγοραστικής ικανότητας | pepax66 | Χιούμορ | 5 | 09-10-2009 00:09 |