![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() αυτό το ΑΧ το κάνουμε στο ταμείο.. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ο συγκεκριμένος συνεργάτης της bmw έχει δύο συνεργεία. Μπορεί το ένα να είναι καλό και το άλλο υποδεέστερο; Ερωτώ γιατί ακούω μόνο γι αυτό της Βουλιαγμένης.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Για την ιστορία, no name λάδι στο ακατανόμαστο συνεργείο, μου το χρέωσαν 40,17..... |
|
|||
|
|||
![]()
H δική μου γνώμη:
Σίγουρα όλα τα συνεργεία πρέπει να έχουν ένα υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης και τεχνογνωσίας στο αντικείμενό τους, άσχετα με την εταιρεία, τα κυβικά της μηχανής και το κόστος απόκτησής της. Η αλήθεια όμως είναι επίσης οτι στο ίδιο συνεργείο (όπως και σε κάθε επάγγελμα) οι άνθρωποί του θα έχουν και τις καλές και τις κακές στιγμές τους, και ενδεχόμενα διαφορετικό επίπεδο εξυπηρέτησης κάποιες φορές. Οι γνώμες μας βοηθούν να καταλάβουμε τον "μέσο όρο" του κάθε συνεργείου ή αντιπροσώπου.. |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια...Οτι μπορω κανω..Και ελπιζω να το κανω καλα για πολλα χρονια ακομα..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν ξέρω ποιος είναι ο κανόνας και ποιος η εξαίρεση αλλά όταν ένας φίλος μου το πήγε, κάποιος μηχανικός εκεί, δεν είχε όρεξη για πολύ δουλειά....
![]() Πήγε λοιπόν το adve του για service στο κατάστημα Αμφιθέας και επι την ευκαιρία ζήτησε να του τοποθετήσουν και την βάση από το zumo660. Όμως ήθελε να την συνδέσουν με την μπαταρία και όχι το φισάκι. Επειδή έστελνε την μηχανή με καράβι από νησί, τοποθέτησε την βάση στο σημείο που ήθελε και τύλιξε γύρω της το καλώδιο της Garmin - περίπου 1,5 μέτρα - με την ασφαλειοθήκη και συνεννοήθηκε τηλεφωνικώς μαζί τους. Όταν την παρέλαβε δεν πίστευε στα μάτια του!!! Είχαν αφήσει τυλιγμένο το καλώδιο γύρω από την βάση και απλά είχαν συνδέσει άλλο 1 μέτρο δικό τους, μέχρι την μπαταρία!! ![]() Στο ταξίδι έφαγε τρελό δούλεμα από τους υπόλοιπους "Πάμε για καφέ; Φέρε και το GPS σου με την βάση...." "Να βάλω στην μηχανή μου το GPS σου με την βάση; Να είσαι κοντά όμως για να φτάνει το καλώδιο!" κτλ κτλ Τι να πω βρε παιδιά.... Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι μηχανικό και συνεργείο. Ανήκω σε αυτόν τον χώρο και ξέρω τι γίνεται. Θέλω να είμαι παρόν στις εργασίες - διακριτικά πάντα - έστω κι αν με βλέπουν σαν μπαμπούλα! Last edited by ThanDim; 08-05-2010 at 02:11. |
|
|||
|
|||
![]()
Υπάρχουν μηχανικοί που σου καταστρέφουν την μοτοσυκλέτα και άλλοι που σου διορθώνουν ακόμα και εργοστασιακές ατέλειες.Στην δεύτερη κατηγορία ανήκει και ο Βασίλης.Σε δύο σοβαρά προβλήματα που παρουσίασε η μηχανή μου την ανέλαβε και μου την παρέδωσε καλύτερα και από εργοστασιακή.Ο χώρος του μότο service έχει ανάγκη από τέτοια άτομα.Να σαι πάντα καλά φίλε.Σ'ευχαριστώ εγώ και η χοντρή μου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Βασίλης= εγγύηση!
![]() |
![]() |
|
|