![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Συνοψίζοντας λοιπόν..
μετά την απαραίτητη έρευνα αγοράς και τα αντίστοιχα mail κατέληξα στην παρακάτω επιλογή: Gear Change: Arai Viper GT Thunder Red - Arai - Brands Με τα μεταφορικά κόστισε 460 ευρώ με δώρο μία φιμέ ζελατίνα και πληρωμή με paypal. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
καλοριζικο και αχρειαστο να ειναι....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ολος ο κοσμος Arai αγοραζει,αλλα οι Αγγλοι τα Shark βγαζουν εφαμιλα-αν οχι ελαφρως καλυτερα και στην μιση τιμη μαλιστα...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() οχι οτι τα Shark δεν ειναι καλα κρανη, αλλα οχι σαν τα Arai ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αν βαλεις το τι φόρο φορτωνουν στα ιαπωνικα κρανη συν το οτι στο ιαπωνικο πληρωνεις και τα extreme decals τοτε τα διπλα λεφτα δεν αξιζουν.
|
|
|||
|
|||
![]()
Thanks...
Αχρείαστο..αχρείαστο να 'ναι.. ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() πριν απο κάποιους μήνες πήρα το ARAI QUANTUM του 2010, απο το x-moto (ελλάδα) στην καλύτερη τιμή απο όλους τους άλλους στην Ελλάδα και με δυνατότητα δόσεων. Παρόλο που το παρήγκειλα απο το internet, επικοινώνησαν μαζί μου και τηλεφωνικώς με εξαιρετικό επαγκελματισμό! |
|
|||
|
|||
![]()
Καλο θα ηταν,μιας και ειμαστε ολοι χρηστες του διαδυκτυου,να ψαχνουμε στα outlet μαγαζιων του εξωτερικου.
Αγορασα 2 κρανοι απο ΗΠΑ,με τελωνειο,εξοδα αποστολης κλπ...στην μιση τιμη ακριβως |
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως εγώ που είμαι ανάμεσα σε 2 κράνη κ κάνω έρευνα αγοράς τις τελευταίες μέρες σε οnline shops της Ελλάδας κ του εξωτερικού δεν έχω πέσει σε καμία τρελή προσφορά. Η διαφορα να είναι γύρω στα 20-30 euro με τα μεταφορικά μαζί. Βέβαια δεν ξέρω τι διαθεσιμότητα υπάρχει στην Ελλάδα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κ εγω κοιταω για κρανος κ συγκεκριμενα για το Arai viper gt.
Οντως στο bike bargains ειναι φθηνοτερο αλλα σημερα πηγα σ'ενα μαγαζι στη Ν.Ιωνια κ μου ειπε για το συγκεκριμενο κρανος οτι αποσυρεται κ τα δινει 500ευρω κ με 12ατοκες δοσεις.(οι δοσεις παντα βολευουν!) ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ομαδική Αγορά ;;; Schuberth C3. | Arkas | Κράνη | 23 | 12-04-2010 00:25 |
Αγορά σέλας για ανετα πολύωρα ταξίδια! | evanslam | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 9 | 17-02-2010 15:32 |
Αγορά GS Adventure | panos24 | Γενικά - Αναβάτης | 7 | 11-02-2010 10:31 |
Αγορά συντρόφου | pepax66 | Ανέκδοτα | 7 | 13-09-2009 02:21 |
Ομαδική Αγορά! | Arkas | Ιδέες και σχόλια. | 7 | 08-06-2009 13:27 |