![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη καλορίζικη η νέα σου αγάπη να εχεις πολλά και ορθια χιλιόμετρα μαζι της
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε Γιάννη καλορύζικη η καινούργια αγαπημένη σου και είμαι σίγουρος ότι θα περασετε καταπληκτικά μαζί γιατί είμαι θαυμαστής της εδώ και αρκετό καιρό! Όσο για την προσοχή και φροντίδα και αγάπη του πρώην της ξέρω πολλά μιας και είναι πολύ καλός φίλος!
|
|
|||
|
|||
![]()
καλοταξιδη φιλε μου,καλα χιλιομετρα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλοτάξιδη κ καλά κ γεμάτα χιλιόμετρα φίλε μου!
Jefe |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Θα προσπαθησω να επανορθοσω οσο ποιο γρηγορα μπωρω...μαζι σας θα ειμαι παντα (εαν με θελετε κι ας μην εχω μπεμπα ακομα)..... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Φιλαράκι, ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα από τα πιο αξιόλογα πρόσωπα της παρέας μας!!! |
|
|||
|
|||
![]()
[QUOTE=Arkas;155463]Αντώνη, πλάκα με κάνεις;
![]() Φιλαράκι, ήσουν, είσαι και θα είσαι ένα από τα πιο αξιόλογα πρόσωπα της παρέας μας!!! Συγκηνηθηκα τωρα.....αντε.. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλορίζικη φίλε.
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλοι μου σας ευχαριστώ για τις ευχές σας, μετά από αρκετές μέρες χρήσης, μπορώ να πω μετά βεβαιότητας ότι, "αυτή η μηχανή ήταν για εμένα", πολύ απλά δεν παίζεται, ανηπομονώ δε να της φορέσω τα χωμάτινα λάστιχα για να παώ να παίξω λίγο...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλοριζικη lerian !
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Χρόνια Πολλά στον Γιάννη (Lerian) !!! | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ευχές - (στους εορτάζοντες ... και όχι μόνον) | 14 | 20-03-2010 01:11 |
Λερος...συνάντηση με τον Γιαννη (LERIAN) | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 8 | 29-09-2009 16:29 |