![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Ως μέλος της τριμελούς οφείλω να ομολογήσω ότι η γιάφκα του Πάνθηρα είναι ο τυροπιτάς ο ''Νίκος'' δίπλα στο γήπεδο του Πανιωνίου.
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραια διαδρομη. μαλλον μεσα και εγω
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μπραβο παιδια,πολυ καλη επιλογη ειδικα αυτη την εποχη
![]() μερικεςφωτο πριν λιγες ημερες ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ενημέρωση προς ναυτιλομένους: οσοι δεν γνωρίζουν την γιάφκα του "Πάνθηρα" αλλά θα ακολουθήσουν την εκδρομή ας είναι μετά τα διόδια Ελευσίνας κατά τις 8:15 ώστε στις 8:30 να αναχωρήσουμε. ΠΛΕΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΕΞΑ
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Δυστυχώς, δεν "παίζει" πλέον αυτό το σημείο συναντήσεως .... ![]() Τα έργα τελείωσαν κ το κομμάτι που συναντιόμαστε, δόθηκε κανονικά στην κυκλοφορία ..... Εάν σταματήσει κανείς, είναι και επικίνδυνο και έρχεται το όχημα Εθνικών οδών και σε διώχνει ....
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστούμε Νίκο, ας δώσουμε λοιπόν ραντεβού την ίδια ώρα στο πρατήριο της Aegean (αν δεν με απατά η μνήμη μου) που είναι ένα χλμ περίπου παραπάνω
|
|
||||
|
||||
![]()
Εναλλακτικά, υπάρχει κ το "ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ" ...
Είναι πιό γνωστό, έχει σκιά, τραπεζάκια, καρέκλες και καντίνα για καφέ - για όσους δεν πρόλαβαν να τον πιούνε στο σπίτι .... ![]() ![]() .
|
|||
|
|||
![]()
Για εμάς που ερχόμαστε από Αττική οδό δεν γίνεται να πάμε στο Χαιδάρι,
οπότε είναι καλύτερα στην Αegean, Λοιπόν 8.15 στην Aegean και 8.30 ανάχωρηση, εγώ είμαι μέσα. Θα μου φέρετε πανθηροτυρόπιτα ; ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλή βόλτα φιλαράκια!!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΕΣΑ και εγώ..........
![]() (έχω θέμα όμως με την ώρα επιστροφής, εγώ κατά τις 17.30 θα πρέπει να είμαι Αθήνα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Την εξαγορά της Saab επιθυμούν παράγοντες της Formula 1 | MARK | Αυτοκίνητο | 3 | 11-01-2010 22:53 |
«Έφυγε» στα 74 της χρόνια η μεγάλη κυρία της μουσικής, Μερσέντες Σόσα | wolferin | Πολιτισμός | 3 | 05-10-2009 18:19 |
Η αυτοκτονία των μύθων της ποπ και της ροκ μουσικής | Alext | Πολιτισμός | 1 | 30-09-2009 08:03 |
Οι προβλέψεις της IBM για τις τεχνολογίες της επόμενης πενταετίας | Arkas | Yπολογιστές - Διαδίκτυο - Consol - Games | 3 | 31-08-2009 17:05 |
Τα δίδυμα παιδιά της κόρης της γέννησε στο Αρεταίειο μία 50χρονη | wolferin | Διάφορα | 3 | 25-06-2009 13:20 |