![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Την γλύτωσες φίλε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
νομίζω οτι ειναι τυχερά τα "παιδια" που δεν τα πρόλαβες .....
εσυ να εισαι καλά και προσοχή στην Ηρα στα πούπουλα απο δω και πέρα |
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά, τί ζημιά κάνανε ;;;;;
Κλειδαριά πόρτας κ κλειδαριά μηχανής ;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Ευτυχώς που τη γλύτωσες φιλαράκι,πάντως αυτό που δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω ειναι γιατί πάντα πρέπει να κανουμε τον σταυρό μας να μην πεσουμε πάνω τους,η να μην πεσουν στα χέρια μας.Δηλαδή να μας κλέψουν την περιουσία μας κι απο πάνω να εχουμε και άδικο,εμάς δηλαδή δεν μας προστατευει κανένας νόμος?Αναρωτήθηκε αραγε ποτέ κανείς,τη τραβάμε οι περισότεροι καθε μηνα να πληρωσουμε τις δόσεις?και ξαφνικά να κατέβεις και να δεις την μηχανή να λειπει?Επειδή ετσι καποιος γουστάρει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Έπρεπε να έχεις κανένα ροτβάιλερ να τους σκίσει στα δύο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ξεχαστε κλειδαριές,συναγερμούς και βλακείες..όλοι απο ένα σκύλο και το σπιτάκι του ακριβώς δίπλα στην μηχανή!
![]() ![]() Μπράβο αίσθηση η μικρή... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Έχετε μπει ποτέ στον κόπο να σκεφτείτε τι θα κάνατε αν είχατε φύγει από μια χώρα τριτοκοσμική για μια καλύτερη ζωή, είχατε περάσει το Αιγαίο με φουσκωτό με κίνδυνο να πεθάνετε, να σε πετάξουν στο Αιγαιο χωρις τιποτα και να σας εκβιάζουν στη χώρα σας οτι αν δεν επιστρεψετε τα δανεικα που πηρατε για να δωσετε στους σωματεμπορους θα σκοτωσουν την οικογενεια σας? (και να το εννοουν βεβαια...) Θα κλέβατε? Εγώ σίγουρα... Απλα παρακαλα να μη σου τυχει και παιρνε μετρα.. Η παραπάνω είναι πραγματική ιστορια... Τι να πω...Αισθάνεστε καθολου τυχεροι που γεννηθηκατε στον 'πολιτισμενο' κοσμο? Εγω όλο και λιγοτερο... Last edited by Capitain; 03-05-2010 at 03:18. Λόγος: Διαφορετικη σκεψη.. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Στην Ελλάδα είμαστε μεγάλε, για ποιόν πολιτισμό λες? ![]() Σε λίγο καιρό να δούμε τι θα γίνει με τους χιλιάδες απολυμένους που τρέχουν τα δάνειά τους . ![]() |
![]() |
|
|