![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν εισαι μονο καλος μαστορας , αλλα βλεπω εχεις και καλα εργαλεια ... Το knipex που βλεπω στην φωτο ειναι για ψαγμενους ...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τα καλά σας λόγια.
Ναι παρατηρητικέ φίλε point zero, γενικά έχω ένα κόλημα με τα καλά εργαλεία, και συνηθως τα αγοράζω με τα χρήματα που γλυτωνω από τα συνεργεία ! ![]() (επισκευαζοντας ή συντηρώντας τις μοτο μόνος όλα αυτα τα χρόνια) ! |
|
|||
|
|||
![]()
μια χαρά σε βρίσκω!!!!
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αρχίσαμε τις επεμβάσεις κιόλας;;;;; Έρε τι έχει να πάθει το έρημο................
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ετσι ειναι, οι μαστορες θελουν καλα εργαλεια! Απ την στιγμη που το ειδα καταλαβα οτι εισαι μαγκας! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Τώρα που έχω την καλή μου διαλυμένη σε ...τεύχη και περιμένω τις αναρτήσεις για να ξαναδένω, είπα να ασχοληθώ ΚΑΙ με αυτό.... Μισή ώρα χρειάστηκε και η κόρνα είναι τέλεια πλέον!!!! Το αντικατέστησα με το μπουτόν του ABS που χρησιμοποιήται σπάνια!! Μόνο σπαστικό, μια βίδα που θέλει μακρύ 5άρι torx!
Soto ευχαριστώ για όλη την ιδέα!!! :sm4: |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πες μου που είσαι για να αλλάξουμε τίποτα λαδάκια |
|
|||
|
|||
![]()
ελληνας=homus katafertsikus
αλλιώς ο μπαμπινιώτης |
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μου κόστισε κατιτίς παραπάνω αλλά αγοράζοντας μοντέλο 2010 ξεπέρασα το ίδιο ακριβώς πρόβλημα που είχα με πρότερα GS.....κάποιος το σφύριξε στον Γερμανό αρχιμάστορα και το έχουν βελτιώσει....τώρα μπορώ και εγώ να κάνω σινιάλο (και) με τη κόρνα....
![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Στην "αγκαλιά" της Τζούλιας το "αυγό του φιδιού" | MARK | Επικαιρότητα | 0 | 13-03-2010 11:45 |
"Αγίου Βαλεντίνου" - Τί δώρο θα κάνετε στην "καλή" σας ??? | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Διάφορα | 21 | 14-02-2010 22:55 |
GSA του "κουτιού" και του "δρόμου" !! | Carduelis | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 5 | 22-11-2009 18:14 |
"El Caminito del Rey" "Το δρομάκι του βασιλιά " | georgekostas | Διάφορα | 14 | 22-08-2009 00:08 |
Μέλη της "Χρυσής Αυγής" διέκοψαν εκδήλωση του "Ουράνιου Τόξου" | nek21 | Γενικά - Αναβάτης | 126 | 19-07-2009 00:53 |