![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
|
[QUOTE=vasorfa;162169]λιγο προσοχη στην εκο φιλαρακι---τα πλοια που κατεβαζαν τα καυσιμα στην κρητη--συνεργαζομενα με εκο ειχε και θαλασσα---αυτο εχει γινει εδω και κανενα χρονο---στα χανια τοτε---ειχαν σκαρτεψει πολλα μοτερ----το tip ειναι απο φιλο βενζινα στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ..
![]() ![]() δεν ξερω φιλε varsofa παντως εγω βαζω απο δυο πρατηρια συγκεκριμενα ()μονο απο αυτα ομως!) και ειναι μια χαρα και η ποιοτητα και η τιμη...(μεχρι νεωτερας βεβαια ετσι???) ευχαριστουμε παντως..τετοιες πληροφοριες να λεγονται εδω μεσα μπας και προστατεψουμε ο ενας τον αλλο..
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
ας μην ξαναγραψουμε με ποσο γεμιζει ο καθενας...
θα μουσκεψουμε το πληκτρολογιο απ'το πολυ κλαμα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Εγώ μόλις γέμισα....Καλό θα ειναι όποιος έχει ενημέρωση για την μέρα προσφοράς να ενημερώνει και τους υπόλοιπους..........
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
εγω εβαλα 3€ στο παπακι
|
|
|
|||
|
|||
|
|
|
|
|||
|
|||
|
με το παπακι θα ρθεις παλι το βραδυ???
|
|
|
|||
|
|||
|
Ολες οι βενζινες βγαινουν απο την ιδια κανουλα...μην τρως παραμυθι με απλη, σουπερ αμολυβδη...κλπ
Απο φιλο πρατηριουχο ![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Φίλε Σωκράτη η V POWER RACING της Shell ερχεται απο Γαλλία και δεν την νοθεύουν τουλάχιστον τα πρατηρια της εταιρείας
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ | MARK | Υγεία | 4 | 24-01-2010 19:28 |
| ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ? | FANISGS | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 22 | 24-01-2010 11:45 |
| ΑΔΕΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΜΟΤΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ!!!! | riko46 | Απαραίτητα έγγραφα | 11 | 09-07-2009 11:00 |
| ΑΠΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΓΡΑΠΤΟ | Alext | Χιούμορ | 3 | 27-05-2009 13:03 |