![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
κ θα μπορεις να το μεταφερεις κ σε αλλους....
|
|
|
|||
|
|||
|
Καλοτάξιδι φίλε μου. Άν θέλεις τη γνώμη μου να μην επενδύσεις ούτε 10 Ευρώ επάνω της.. Θα σε βγάλει παντού ασπροπρόσωπο.
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος Ναπολέων |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Λες ε; Αυτο το εκτεθειμενο ψυγειο λαδιου ομως απο κατω ρε παιδι μου, πολυ με αγχωνει. Φαντασου να το βαλω χωμα και ν αρχισουν να κοπανανε πανω του πετρες και οτι αλλο περναει κατω απο την μηχανη. Επισης, το μπροστινο φτερο δεν νομιζω οτι θα τα καταφερει σε καμια χοντρη λασπουρια. Βλεπω τρελα μπουκωματα! |
|
|
|||
|
|||
|
Καλές βόλτες Ηλία!
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηλια καλοριζικο!
την αλλη βδομαδα φευγω για γαλλια . Οταν γυρισω θα ποσταρω Εκδρομη ΣΚ χωμα Κλημεντι κορινθιας Τρικαλα με σκηνακια. Θα σου δωκω το Κτμ βρε τρελε !!! δε θα εχει και λασπες να κολησουμε υπολογιζω 17-18 ιουλιου, κανε τα κουμαντα σου!!
|
|
|
|||
|
|||
|
Οκ.Καλα να περασεις πρωτα απ ολα και τα λεμε.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ηλία <<think positive>>
Καλα χιλιομετρα με το καινουριο σου εργαλειο.....ειναι ενα απο τα τιμιοτερα μηχανακια ever!!!! |
|
|
|||
|
|||
|
Πω Πω ρε φιλε διαβασα τα ποστ και με επιασε η καρδια μου ... μακαρι γρηγορα να εχεις δυνατοτητα να παρεις ξανα οτι μηχανη θελεις ....
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Υγεια ομως υπαρχει, κι αυτο ειναι το πιο σημαντικο.
|
|
|
||||
|
||||
|
Καλά χιλιόμετρα Λιάκο .....
Πάλι με "χρόνια - με καιρούς", πάλι στον "ίσιο δρόμο θάρθεις" .....
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| πολυ χρησιμο site για ολεσ τισ bmw! | KostasGS | Τεχνικά θέματα διάφορα | 24 | 20-06-2011 09:27 |
| η gs adv μηπως ειναι πολυ βαρια? | athaneco | Γενικά - Μοτοσυκλέτα | 44 | 23-04-2010 20:06 |
| Και η ΚΑΤΑΚΚΟΚΙΝΗ εδώ .... | epimelitisf | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 15 | 07-02-2010 16:21 |
| Και είναι | petkostas | Διάφορα | 10 | 07-10-2009 19:22 |
| Λυση για τα πολυ λεπτα γκριπ του GSA1200..??? | Didos81 | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 11 | 08-05-2009 18:14 |