![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Άντε γιατί μας είχες στην αναμονή τόσες μέρες βρε Βασίλη. Εγώ πάντως προτείνω να τα δούμε πάνω σε μοντέλο, φόρεσετο και βάλε φωτογραφίες
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() ![]() Cardo scala rider G4 PowerSet στα 50ε μαζί με τα μεταφορικά μπορούμε να βρούμε...;; Motorcycle Intercom taking you further ![]() ![]() Last edited by panGS; 05-06-2010 at 01:53. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αν δεις το μπουφανακι που φοραω ατην Πολη ειναι αυτο!!!! τωρα οσον αφορα το μοντελο..... ![]() ![]() ![]() αυτο ειναι χτυπημα κατω απο την μεση,,,,,,παλιοπαιδο!!!! ![]() ![]() ![]() ασε που το εφερα στον τελευταιο καφε και εσυ ειχες παρει απουσια!!! ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
αντε σε συγχωρω για το spam.....!!!! ![]() ![]() ![]() αφου λοιπον θες ενδοεπικοινωνια παρεμαι ιδεα απο ενα ακομα <<τιμιο>> προιον.... ![]() ![]() ![]() ![]() NEW!BL-M100 GIGATRON 500meter Motorcycle interphone/Motorcycle bluetooth wireless intercom/bluetooth helmet kits products, buy NEW!BL-M100 GIGATRON 500meter Motorcycle interphone/Motorcycle bluetooth wireless intercom/bluetooth helmet kits products f αν θες τα κανει εισαγωγη και ο Μιχαλης (techlink) ![]() ![]() ![]() στο φορουμ του εχουμε δωσει ονομα <<ΡΟΥΧΟΥΜΟΥΧΟΥ>>Αν θες καμια φορα ρωτα παιδια που το εχουν αγορασει αν ειναι ευχαριστημενοι...!!!! το θεμα τρεχει και εδω!!! http://www.gsforum.gr/%CE%94%CE%B9%C...%A3%CE%97.html εγω παντως απολυτα ευχαριστημενος!!!... Το καλο με αγορα μεσω του μελους μας ειναι οτι εχεις εγγυηση απευθειας απο Ελλαδα,,,,οχι σαν ενα φιλο που το αγορασε 15 γιουρια φθηνοτερα ,του εβγαλε προβλημα και μετα ο κινεζος εκανετον......κινεζο... ![]() ![]() και μην διανοηθει κανενας να με κατηγορησει για ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ...... ![]() ![]() ![]() εχω δηλωσει οτι τα ΚΑΛΑ πρεπει να λεγονται!!!!!και θα λεγονται!!:sm6::sm6::sm6: Last edited by vasorfa; 05-06-2010 at 16:48. |
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστουμε για την ενημερωση
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
+1200 ![]() Εχω ακούσει ξανά για αυτό το gadget και λέω να πάω να το δω από κοντά κάποια στιγμή... Αλλά και το E bay κολάζει καμιά φορά... ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Διαφήμιση πλυντηρίων ρούχων! | pepax66 | Αστεία Video | 6 | 10-02-2010 09:38 |
Διαφήμιση ΚΤΜ | runner | Γενικά - Αναβάτης | 19 | 05-02-2010 19:49 |
Stock Ρούχα BMW colection 2008-2009 με έκπτωση 50% !!! | tasman | Ένδυση | 14 | 27-01-2010 10:32 |
Εξοπλισμός - Αξεσουάρ απο Ελλάδα | Ted | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 4 | 27-10-2009 11:24 |
Διαφήμιση της Κawa! | pepax66 | Αστεία Video | 10 | 29-07-2009 15:38 |