![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε αυτο ρε φιλε δεν γινεται ακτινολογηση αλλα ισιωμα ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ξέρω βρε τρελό αγόρι....να το θέσω αλλιώς τότε..άμα για ακτινολογηση θέλει 100 για ίσιωμα πόσο να θέλει???..γιατι εχω ακούσει κάτι τιμές γύρω στα 100 ευροπουλα!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει στραβώσει η ζάντα ή χαλάρωσαν κάποιες ακτίνες; Αν έχει πρόβλημα το στεφάνι, να πάς για ακτινολόγηση, ειδάλλως κάνε το μόνο σου!
Αν έχεις δυναμόκλειδο σφίγγεις τις ακτίνες με 8 N ή δια της ακουστικής οδού... σφίγγεις χτυπώντας τις ακτίνες, ώστε να έχουν τον ίδιο ήχο! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ιδιαίτερα οι ζάντες της B.M.W. με το πλέξιμο της ακτίνας στο χείλος της ζάντας. Προσέξτε: στράβωμα ζάντας απαιτεί πλήρες λύσιμο και εξέλαση, διαφορετικά πάμε γι' άλλα. Ακτινολόγηση σε τέτοια ζάντα ΔΕΝ γίνεται με το "αυτί". Μην τσιγκουνεύεστε 100,00 € για ζήτημα ασφάλειας |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εχει στραωβωσει λιιιγο η ζαντα---αντε να ειναι 0,3-0,4 cm (η εμπρος ζάντα) οσο για τις ακτινες-δεν εχουν χαλαρωσει... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Σε μια μηχανη που πιανει τα 200 δεν καθεσε να ...ακροαστεις την ζαντα,,,, Μην ξεχναμε οτι την ισια ζαντα απλα οταν την χρειαστεις ΠΡΕΠΕΙ να την εχεις (εκτατκτο φρεναρισμα,γλκυστριμα και πολλα αλλα ) βεβαια θεωρω τα 100 ευρα υπερβολικο ποσον....... Στον πειραια καπου πισω απο το τζανειο ηταν ενας παππουλης ο <<ΧΑΡΙΑΛΑΟΣ>> με το ονομα....ειχα παει εκει το παπι μου και ημουν απολυτα ευχαριστημενος αλλα και τωρα που προσπαθησα να τον εντοπισω η εκανα λαθος και δεν θυμαμαι καλα η το μαγαζακι το εχει κλεισει..... ![]() ![]() ![]() Μηπως ξερει κανενας που ειναι?αυτος ο...Χαριλαος ή κανενας αλλος....χαριλαος,,,, |
|
|||
|
|||
![]()
Σε ό,τι αφορά στο κόστος:σωστή επισκευή μιας ζάντας απαιτεί περίπου ένα μεροκάματο.Δεν πρέπει ο τεχνίτης να πληρωθεί; Ταξί αν βάζαμε στην αναμονή για τόσες ώρες, περισσότερα θα έπαιρνε.Ας μην είμαστε φτηνοί στ' αλεύρι και ακριβοί στο πίτουρο, τη ζωή μας παίζουμε.Ειδικά για ζάντες B.M.W. δεν υπάρχουν πολλοί που να κατέχουν το αντικείμενο.
Προσωπικώς μόνο στη MonoMoto διότι γνωρίζω την ποιότητα της δουλειάς των ανθρώπων πάρα πολλά χρόνια και τους εμπιστεύομαι απόλυτα. |
|
|||
|
|||
![]()
τον τελευταίο καιρό είχα ένα τρέμουλο στο τιμόνι και αποφάσισα να πάω στο σερβις οπου μου είπαν πως χρειαζοταν ακτινολόγιση ο τροχος.
να μην πολυλογώ με δυσκολία με έπεισαν(η μηχανή αυγ.09) την πήγα. αφού εδωσα 160e για να την πάρω μολις την καβάλησα θαύμα το τιμόνι καλύτερο και απο όταν ήταν καινούργια τελείως στιβαρό. Μετα απο συζήτηση με τον τεχνικό μου είπε πως όλες οι ζάντες με ακτίνες μετα απο λίγο διάστημα θέλουν ακτινολογιση |
|
|||
|
|||
![]()
Στην Αμφιθεας μου ειπαν οτι δεν γινεται ακτινολογηση στις ζαντες μας... και αν με ενδιαφερει κατι τετοιο, θα πρεπει να αγορασω καινουρια ζαντα !!!
trhee birds were sitting... |
![]() |
|
|