![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αυτη ειναι η αποψη μου, δεν ειναι υποχρεωτικη/δεσμευτικη για κανεναν αλλα μονον για μενα!!!!! Υ.Γ. ξερεις ποσο μου αρεσει το Fiat Punto (σε ολες τις εκδοσεις του)? Εχει καμια σχεση οπτικα με το απροσωπο Τουοτα Κορολλα του '2004 και του Hyundai Accent του 1995 που εχω? καμια!! Απολυτως καμια!! Το Φιατ ειναι πανεμορφο οπτικα, σχεδιαστικα, εσωτερικα, εξωτερικα!!Γνησιο ιταλικο τεκνο!! θα το αγοραζα ποτε? ΠΟΤΕ!!!!!! γιατι? διότι αν ειναι να ειμαι σπιτι-δουλεια/βολτα-συνεργειο..................... αστο καλυτερα!! Να μην πουμε για after sales γιατι εκει η Φιατ σφυριζει αμεριμνα!!! Ακομη και εν συγκρισει με την Hyundai ειναι μακραν πισω!!! Last edited by GeorgeP; 25-06-2010 at 11:14. |
|
|||
|
|||
![]() συμφωνω με τον γιωργο...
![]() προτιμαει να περασει την ζωη του οδηγωντας οχηματα ΧΩΡΙΣ χαρακτηρα και οδηγικη απολαυση....μηπως και του παρουσιασει βλαβες ![]() ![]() ![]() ειναι και αυτο μια σεβαστη αποψη..... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Εγω ηξερα οτι οι ανθρωποι διαθετουν αυτο το χαρισμα!! Τα μηχανηματα ειναι για άλλες δουλειες, ο τορνος να τορνιρει, η πρεσσα να πρεσσαρει, η μοτοσυκλετα να οδηγειται, ο δονητης να επιτελει το θεαρεστο εργο της ηδονης εν τη απουσια ¨η και παρουσια του συντρόφου κ.λ.π.!!! Μηπως εσενα σου μιλησε καποιο απο τα μηχανηματα (οχι απαραιτητα καποιο απο τα παραπανω) σε γλωσσα Ελληνικη και του προσέδωσες ''χαρακτηρα''? ''Ατιθασσος χαρακτηρας αυτη η GS'', ''πω πω τι παλιοχαρακτηρας αυτη η Βαραντερο'' και παει λεγοντας!!! Μην τρελαθουμε τελειως Κωστη μου!!!!! ![]() ![]() Εκτος κι αν θεωρεις ''χαρακτηρα'' το ''χαλαω συχνα'' και το εντασσεις στον χαρακτηρισμο......''ατιθασος χαρακτηρας αυτα τα GS''!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by GeorgeP; 25-06-2010 at 18:20. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
εισαι πολλα χρονια μηχανοβιος...για να λες οτι ΔΕΝ εχουν χαρακτηρα οι μηχανες μας
![]() ![]() ![]() προφανως δεν μιλησα για παλιοχαρακτηρες,ατιθασους...κλπ αλλα μην συνεχισω,για να μην τρελλαθεις τελειως.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Απόσπασμα:
![]() και μου λεει πααααρα πολλα! ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Δεν τρελαινομαι βρε ετσι ευκολα!! Αλλα καθε χαρακτηρας εχει ενα ονομα π.χ. ατιθασσος, ηπιος, παλιοχαρακτηρας, ρεμάλοχαρακτηρας κ.λ.π. Αλλα αυτα για ανθρωπους εμψυχους, για τα μηχανηματα τι????? Μηπως εννοεις για ''χαρακτηρα'' κατι που ''χαρακτηριζει'' ενα προιον? Να μου πεις για ''χαρακτηριστικο''σχεδιο το καταλαβαινω, για ''χαρακτηριστικη'' ομορφια επισης, για το οτι ακουγεται η καμπανα στα Ντουκατι σαν κροταλιας που βλεπει Κομπρα... σημαδι ''χαρακτηριστικο'' για αυτα τα μηχανακια να ματασυμφωνησω αλλα ''χαρακτηρα''......δεν το καταλαβαινω!!! Αλλο κατι να χαρακτηριζει ενα αντικειμενο κι αλλο χαρακτηρας!!!!! Με αυτο το σκεπτικο ολα τα προιοντα εχουν ενα ''χαρακτηριστικο'', π,χ, η ζαχαρη παχαινει, το ποτο βλαπτει, το τσιγαρο το ιδιο και παει λεγοντας! Και το Βαραντερο και το Βστρομ και το Βερσυς εχουν ενα κοινο ''χαρακτηριστικο'' δεν ζητανε τιποτε!!! ![]() ![]() Η BSA και η Norton εσταζαν λαδια, κοινο χαρακτηριστικο, αν αυτο εννοεις χαρακτηρα ευχαριστω δεν θα παρω, προτιμω τους ''αχαρακτηριστους'' χαρακτηρες!! ![]() Εσυ δηλαδη ποιον ''χαρακτηρα'' προσδιδεις στην καλη σου? Αστο μη μου πεις....ατερμονος η συζητηση!!!!! ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτες οι βλαβες ειναι ολες.......
6,000 miles: output shaft seal and clutch failure (replace both) 10,613 miles: rear mudguard sheared off from vibration (replaced, and that one too failed at 31,000 miles.) 18,310 miles: clutch slave cylinder seal failed 19,192 miles: front brake discs warped (these discs had been installed new at 4,000 miles, when I changed the bike over to spoked wheels for the journey.) 22,735 miles: fuel gauge failure (fuel pump assembly replaced) 26,550 miles: fuel pump regulator failed (in Mexico. Pushed bike back to U.S.!) 31,000 miles; Rear mud guard sheared off again (weakness in mounting configuration) 35,600 miles: speedometer failure 37,700 mile: rear drive seal fails 38,420 miles: rear drive and brake rotor failed (rotor cupped) 38,420 miles: front discs warped again (for several thousand miles) Quite a list, and several $1,000s more than I would hope to spend on a new bike! The good news is that the R1200GS is a real work horse. I traveled fully-loaded for 11 months, through all kinds of weather and terrain. And, for the past 15,000 miles it has required no repairs, other than tires and brake pads. Ολα τα αλλα ειναι αναλωσιμα..τακακια,λαστιχα... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κατι αρχιζεις και πιανεις..........
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μου διεφυγε.
Αυτεα ηταν μεχρι τα 54800μιλια,δηλαδη τα 88200χλμ... ![]() Ημηχανη τωρα εχει 115700μιλια ,δηλαδη 186000χλμ Αλλα μηχανακια σε αυτα τα χλμ θα ηταν προ πολλου για ανακυκλωση... ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Γνωρίζετε τι είναι το όσμιο; | MARK | Κόσμος | 4 | 09-05-2010 20:41 |
Αν αυτό δεν είναι ξεφτίλα τότε τι είναι ; | frits | Ελλάδα | 6 | 07-03-2010 14:04 |
Εμφάνιση DWA! τι είναι αυτο; | steliosss | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 05-02-2010 05:53 |
Αυτό είναι κατοικίδιο! | Carduelis | Αστεία Video | 3 | 29-12-2009 04:00 |
Μπαμπά, τι είναι η πολιτική; | evanb | Χιούμορ | 10 | 22-05-2009 22:26 |