GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα > Τι μας έτυχε

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 28-06-2010, 00:29
siraxanz Ο/Η siraxanz βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Moderator

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Argos-Argolidas
Μoto: r1200gsa '08, Cagiva elephant 750e '95
Προεπιλογή Απάντηση: Μου διέρηξαν το σπίτι .....

Κρίμα είναι, γμτ τα τσογλάνια...
ποτέ ξανά, λυπάμε!
Reply With Quote
Παλιό 28-06-2010, 00:55
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ's Avatar
ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ Ο/Η ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Μoto: R 1200 GS ADV - R 1200 RT - X9 500 EVO - VESPA 200E '86

Τόχω δει το "έργο" και καταλαβαίνω τα συναισθήματά σου ....

.
Reply With Quote
Παλιό 28-06-2010, 11:23
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: NIKEA-PIREAS
Μoto: 1200gs

το καλο ειναι οτι δεν ησουν μεσα!
Reply With Quote
Παλιό 28-06-2010, 23:14
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από ntinopoulos Εμφάνιση μηνυμάτων
το καλο ειναι οτι δεν ησουν μεσα!
Εγω που ημουν μεσα? και μπηκαν στης 4¨00 τα ξημερωματα απο το δωματιο του παιδιου στον δευτερο οροφο παρακαλω και απο το μπαλκονι Μαρτη μηνα πριν 2 χρόνια τι να πω?

Τους δικους μου τους πιασανε και φαγανε απο 10 χρόνια - ημουν μαρτυρας κατηγοριας στην δικη - αλλα το σοκ το περασα και χοντρα μαλιστα!
Reply With Quote
Παλιό 28-06-2010, 23:28
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι

Προσπαθώ να κατανοήσω την αγανάκτηση σου αλλά για να βοηθήσεις και άλλους μας για πες ώστε να προσέχουμε , είχες πόρτα ασφαλείας, ήταν ξεκλείδωτα, μπήκαν από το μπαλκόνι?
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2010, 10:06
GeorgeP Ο/Η GeorgeP βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Μoto: VARADERO MK3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από gandreas Εμφάνιση μηνυμάτων
Προσπαθώ να κατανοήσω την αγανάκτηση σου αλλά για να βοηθήσεις και άλλους μας για πες ώστε να προσέχουμε , είχες πόρτα ασφαλείας, ήταν ξεκλείδωτα, μπήκαν από το μπαλκόνι?
  1. Ανεβηκαν στο πισω μπαλκονι το οποιο βρισκεται στον δευτερο οροφο, 6 μετρα απο το εδαφος χρησιμοποιωντας μια σκάλα 3 μετρων την οποια βρηκα ''στην θεση της'' το πρωι!!!
  2. μπηκαν απο την μισανοικτη μπαλκονοπορτα του δωματιου του παιδιου, 3 ετων τοτε, που λογω λαρυγγιτιδας επρεπε να αναπνεει κρυο και υγρο αερα
  3. βγηκαν σαν κυριοι απο την εξωπορτα, πορτα ασφαλειας, που ηταν φυσικα ξεκλειδωτη
  4. πηραν τις ''μπανανες''μας με οτι ειχαν μεσα αυτες, το λαπ τοπ και τα κινητα μας.
  5. βρηκαν περαστικοι τις μπανανες με τις ταυτοτητες μας, τις καρτες αναλειψης, τις πιστωτικες, τα διπλωματα κ.λ.π. αθικτα στην πλατεια Σκατζουρακη της ν.Σμυρνης και μας ειδοποιησαν να τα παραλαβουμε απο τα σπιτια τους ¨η τις εργασιες τους (να'ναι καλα οι ανθρωποι)
  6. Την κλοπη την πειρα χαμπαρι το πρωι οταν μου κτυπησε η αστυνομια το κουδουνι την οποια ειχε ειδοποιηση γειτονας ο οποιος ειδε την σκαλα!! Με αλλα λογια δεν πηρα χαμπαρι τιποτε!!!!!
  7. Εκανα μυνηση κατα αγνωστων και η οποια χρησιμοποιηθηκε κατα την συλληψη των
  8. το σπιτι διεθετε και διαθετει συναγερμο ο οποιος ηταν εκτος λειτουργιας λογω του ανοικτου παραθυρου της μικρης μου κορης. Δεν ειχε νοημα η ενεργοποιηση του αφου οταν ενρργοποιεις τον συναγερμο για να κοιμηθεις βγαζεις εκτος τις ζωνες που εχεις ανοικτα παραθυρα και τα ''ματια''/ρανταρ τα εσωτερικα για να κυκλοφορεις στο εσωτερικο του σπιτιθου σε περιπτωση ......κατουρηματος!!
  9. Την επομενη ημερα τοποθετηθηκαν ειδικα ρανταρ εξωτερικων χωρων ουτως ωστε να μπορω να βγαζω οποια ζωνη θελω εκτος λειτουργιας,πλην των συγκεκριμενων ρανταρ. Ετσι ο κλεφτης με το που θα απλωσει χερι να πιαστει στο μπαλκονι ¨η περασει το 1/3 του σωματος του στο μπαλκονι ο συναγερμος ηχει πριν καν περασει ''ποδι'' στο μπαλκονι αποτρέποντας τον για περαιτερω διεισδυση!! αν σε περιπτωση αψηφησει τον συναγερμο και με απειλησει με πιστολι για να τον απενεργοποιησω το κανω με διαφορετικο κωδικο ο οποιος εχει την ιδιοτητα να ειδοποιει το κεντρο ελεγχου για real time με την απενεργοποιηση ληστεια. Ετσι το κεντρο δεν με παιρνει τηλεφωνο για πιστοποιηση του ''ολα βαινουν καλως'' οπως γινεται σε καθε αλλη περιπτωση και επικοινωνει αμμεσα με την αστυνομια η οποια ερχεται ΔΕΝ κτυπαει το κουδουνι και περιμενει απο κατω κρυμενη σε καταλληλα μερη τον κλεφτη!!!
  10. Το παραπανω συστημα ΔΕΝ λειτουργει με το τηλεφωνο, διοτι σε περιπτωση που κοπουν τα καλωδια του τηλεφωνου παπαλα ολα τα παραπανω!! Δουλευει με α) καρτοκινητο και β) με δορυφορικη επικοινωνια σε περιπτωση απενεργοποιησης με ηλεκτρονικο τροπο του καρτοκινητου!!
  11. Κοστος του 9 και 10 το 2008..... 2500ε!!!! Κοιμαμαι ησυχα ομως τωρα πια!!!!!
Ελπιζω να σε κάλυψα!!!!!!
Reply With Quote
Παλιό 29-06-2010, 11:38
ntinopoulos Ο/Η ntinopoulos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Περιοχή: NIKEA-PIREAS

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από GeorgeP Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω που ημουν μεσα? και μπηκαν στης 4¨00 τα ξημερωματα απο το δωματιο του παιδιου στον δευτερο οροφο παρακαλω και απο το μπαλκονι Μαρτη μηνα πριν 2 χρόνια τι να πω?

Τους δικους μου τους πιασανε και φαγανε απο 10 χρόνια - ημουν μαρτυρας κατηγοριας στην δικη - αλλα το σοκ το περασα και χοντρα μαλιστα!
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2010, 02:25
Arkas Ο/Η Arkas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Dec 2008
Περιοχή: Νέα Σμύρνη - Αθήνα
Μoto: R 1200 RT - R 1200 GS Adventure - KTM 640 Adventure - beverly 500 ie

Κρίμα Μιχάλη...

Μακάρι να βρεθούν τα κλεμένα
κι αν πάλι δεν βρεθούν,
να έχετε την υγειά σας!
Reply With Quote
Παλιό 30-06-2010, 07:51
Gazi Ο/Η Gazi βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Feb 2009
Περιοχή: Χανιά

Τι λες ρε Μιχάλη????Κρίμα....Το σπίτι τους μεσα!@#$%$%^&&*&^%%$#
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης