![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Μέσα οικογενειακώς!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
99% θα έρθουμε και εμείς οικογενειακώς
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εμείς μπορεί να κάνουμε καμιά στάση με το Χατζηλιά να σας δούμε... κατά τις 21:00 το βράδυ... υπό τον όρο ότι θα κεράσετε γλυκό περγαμόντο...
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μόλις παρέλαβα το πρώτο πακέτο, πάμε και για το μαρούλι τώρα...
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
..... εγώ στο μαρούλι είμαι εντάξει ..... ![]() Ξέρεις από ποιόν να τα ζητήσεις .... εεεεεε ;;;;;
|
|||
|
|||
![]()
Θα κατεβω Ακρατα το Σαβατο οποτε αμα ειναι παιρνω την κυρα και πεταγομαστε. Εχουμε να στρωσουμε και το καινουριο
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
μεσα κι εμεις οικογενειακως!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγώ μέσα είμαι αλλά όχι οικογενειακως.....Αν φέρω την 'οικογένεια"-σόι δεν μας φτανει το μαγαζι...
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ειμαι κιεγω εκει οικογενειακως ..........
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Η συνάντηση είναι στις 12:00 στο .... CAFE BAR - RESTAURANT ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΕΥΚΙΑΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Βγαίνουμε" από την Εθνική στο 120 χιλ ακριβώς. κ παίρνουμε την παλιά Εθνική ΑΘΗΝΩΝ-ΠΑΤΡΩΝ !!! Στο σημείο Β, υπάρχει πρατήριο της ΒΡ !!!!! .
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Προταση για Αντιπροσωπεια στην Αθηνα. | sansiro.sugata | Φροντίδα | 34 | 03-04-2011 01:52 |
Korinthian 1100GS -- Βολτα στο Καλαμακι Κορινθιας. | sansiro.sugata | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 12 | 03-03-2010 19:39 |
Προταση για πιστα Σερρων | Benjamako | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 12-11-2009 20:15 |
Ευροεκλογες... καφε στο Σφηναρι. | Alfa7 | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 23 | 09-06-2009 22:00 |
...χαλαρα για ενα καφε στη γειτονια!...το πρωτο καλουτσικο μου βιντεακι! | ΙoannisPanagiotidis | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 18 | 09-06-2009 18:59 |