![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Άν η ίδια η μαμά κατάλαβε ότι κάτι δεν πάει καλά και άλλαξε την ποιότητα του ανταλακτικού δεν θα έπρεπε να βγάλει μια ανακοίνωση στα συνεργεία και σε εμάς να το έχουμε υπόψιν μας?... Αν δεν είχε φαγωθεί ο δίσκος μου εγώ θα συνέχιζα να γράφω χιλιόμετρα με ραγισμένο κέντρο?!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
περαστικα σου!
|
|
|||
|
|||
![]()
Υπόθεση 1η : Σφίξιμο των βιδών με περισσότερη δύναμη από την προβλεπόμενη.
Υπόθεση 2η : Αντοχή υλικού στα όρια των δυνάμεων που εξασκούνται πάνω του. Συμπέρασμα : Μήπως να ψάχνω για άλλη μηχανή ; ![]() Κάτι ψιλοπροβληματάκια με ρελιέ, antenna ring κ.λ.π δεν με ενοχλούν, αλλά πράγματα που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια δεν ξέρω αν πρέπει να τα αφήνουμε στην τύχη ή την "καλή διαθέση" του συνεργείου. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το υλικό πλέον έχει εξελιχθεί - σύμφωνα με την BMW - και το δίνουν πλέον με διαφορετικό κωδικό από τα παλιά μοντέλα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Το καινούργιο κέντρο που μπήκε πάντως έχει διαφορετική υφή/κράμα το οποίο φαίνεται, άρα πρέπει να είναι απο την καινούργια παρτίδα... Άντε να δούμε... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν θέλω να κάνω τον συνήγορο του GeorgeP αλλά αν το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι κάτι που "εμφανίζεται" σε αρκετά GS έστω και 5ετίας το θεωρώ τραγικό.
Μπορεί όπως λέει και ο GSMANIAC το εργαλείο να είναι απολαυστικό (και είναι) αλλά αν θέλει "αεροπορική" επιθεώρηση κάθε τρεις και λίγο τότε .... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Έχει εμφανιστει σε αρκετά GS κυρίως '04-'06, μετά αλλάχθηκε το κράμα και έκτοτε όλα καλά.
Τό έχω αλλάξει και γω, με πολύ μικρότερη ζημιά/ απλά μια ελάχιστη ρωγμή. Σε σχετικό έλεγχο του βλαμμένου σε συνεργείο στη δουλειά μου, φαίνεται ότι λόγω της καταπόνησης από υψηλές θερμοκρασίες επιταχύνεται η γύρανση η οποία οδηγεί σταδιακά σε ανάπτυξη ρωγμών και τελικά στη θραύση, δεδομένου και του αεροπορικού κατα βάση υλικού (κραμα αλουμινίου). Θάπρεπε κατα η γνώμη μου η ''Έλικα'' να το αλλάζει στα πλάισια της ανάκλησης, αλλά δε εμφανίστηκε κάποια αστοχία με ατύχημα, γιατί λόγω της τοποθέτησης είναι δύσκολη (αλλά όχι απίθανη) η αποκόλληση του δίσκου, οπότε το νου σας...... |
|
|||
|
|||
![]()
τέτοια προβλήματα στο σύστημα πέδησης ? είναι απαράδεκτα , γιατί ... χωρίς δίσκο , πως θα σταματήσω ρε παιδιά ? ? ?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαινεται θα μαζευω τα νηματα με τα προβληματα και σε καθε αντιπαραθεση περι αξιοπιστιας θα τα επισυναπτω!!!!
![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Δωρεάν 650 ποδήλατα στο κέντρο του Βόλου | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Ελλάδα | 17 | 18-02-2011 19:04 |
Άσπρες λωρίδες στο κέντρο.. | portman | Μου τη δίνει που ..... | 7 | 14-12-2009 21:33 |
Ραγισμένο κάρτερ | nidi | Τεχνικά θέματα διάφορα | 20 | 03-12-2009 12:50 |
Στο κέντρο της ΑΘΗΝΑΣ | zitsos | Τι μας έτυχε | 7 | 14-05-2009 08:08 |
How GPS works - Στο κέντρο ελέγχου του συστήματος GPS | Black_Shadow | Πλοήγηση - Hardware και Software | 10 | 07-04-2009 17:39 |