![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
στραβόγιαννο να υποθέσω...??? νέοπας??
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ....... και συνήθως, με "ψαρωτικό" και βλοσυρό ύφος ... ![]()
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Εγώ δεν νομίζω ότι είναι αστυφύλακες ...... Πιστεύω ότι είναι σεκιουριτάδες κουραδόμαγκες κάποιου "μεγαλόσχημου" ..... (στην πλειοψηφία τουλάχιστον)
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Πάντως στα πλυντήρια μότο που πηγαίνω τη μηχανή μου, έχω συναντήσει 3 αστυνόμους συνολικά, και οι τρεις ξεκράνωτοι, οι δύο χωρίς πινακίδες και ο ένας μάλιστα που κατ' ομολογία του "δε μπορεί το κράνος στο κεφάλι του", είναι και "δίκαιος" και έλεγε ότι γι αυτό το λόγο δεν έγραφε ποτέ άλλους για κράνος... Είναι καλά παιδιά ρε... |
|
|||
|
|||
![]()
κάτι φανάρια σκοτώστρες που σε κρατούν καθηλωμένο στη μέση του δρόμου για αριστερή στροφή, δίχως διάζωμα τα περνάω, γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που οι γλήγοροι φλερτάρουν με την πινακίδα μου πηγαίνοντας σαν στούκες
ζητά δίχως κράνος, ποτέ μοτοσυκλέτες δίχως πινακίδα, ούτε μοτοσυκλετιστές με death wish, δηλ αυτοκτονικούς, που δεν σταματούν στο κόκκινο δεν βλέπω εύκολα, μάλλον γιατί διασταυρώνονται με συγγενείς τους η οδηγητική μας -ανύπαρκτη- παιδεία, που θέλει το κόκκινο ως διαβάθμιση του πορτοκαλί και το πορτοκαλί ως σήμα επιτάχυνσης, είναι από τα σοβαρότερα θέματα, κατά την γνώμη μου, γιατί ακόμα και όταν κάποιοι συγκρουστούν, υποστηρίζουν οτι ότι έγινε, έγινε σε νεκρό χρόνο, στην μετάβαση από την μια λάμπα στην άλλη. είτε λάθος, είτε σωστοί, δίχως ζωή ή σακατεμένοι ο κίτ του ιππότη της ασφάλτου μας έκανε ζημιά, φαίνεται... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι όταν στις αμερικανικές ταινίες δείχνουν (συνήθως) τον "κακό" να περνάει με κόκκινο, ακολουθεί τράκο μεγατόνων! Προσωπικά, δεν έχω διαπιστώσει άλλη περίπτωση που να παραβιάζεται το κόκκινο στις ταινίες. Είναι κι αυτός, ένας τρόπος εκπαίδευσης: "πέρασες με κόκκινο; - ακολουθεί ατύχημα!" Αυτά βέβαια στα "χαζοαμερικανάκια"! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Κάτι κουφό που έτυχε και άκουσα πολύ παλιά. Κυρία μου γιατί περάσατε με κόκκινο; Και η κυρία: Ποιό κόκκινο καλέ, βαθύ πράσινο ήταν.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτά βέβαια στα "χαζοαμερικανάκια"!
![]() ![]() |
![]() |
|
|