GS Forum

Πήγαινε πίσω   GS Forum > -----> Γενικά > Διάφορα

Αγαπητά μέλη & φίλοι, το GS Forum, μετά από την πολυετή & καθ’ όλα επιτυχημένη πορεία του, εξακολουθεί να παραμένει online,

ώστε οι αναγνώστες του να έχουν πρόσβαση σε όλα τα θέματα του ενδιαφέροντός τους, για ενημέρωση και μελλοντική αναδρομή.

Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλο αυτό το διάστημα

και καταστήσατε την διαδικτυακή αυτή συντροφιά σημείο αναφοράς για τα ελληνικά μοτοσυκλετιστικά δρώμενα και όχι μόνον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι, το ταξίδι συνεχίζεται ...
Απάντηση

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιό 22-07-2010, 12:59
xenos Ο/Η xenos βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jan 2009
Περιοχή: Αθηνα-Κολονος
Μoto: gs 1200-06
Προεπιλογή Απάντηση: Κάρτα μέλους GSforum

ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 14:15
GEO_K Ο/Η GEO_K βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2009
Περιοχή: ΧΑΝΙΑ
Μoto: R 1200GS

πολυ καλες ιδεες ολες!!!!
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 14:43
commander Ο/Η commander βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: κηφισια
Μoto: GS 115Ο ADV DESIERTO 3

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
:sm5: Ανδρέα ωραία ιδέα,με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορίσουμε τους moderators από περριτό κόπο καθώς θα χρειάζεται να κλείνουν μόνο συμφωνίες για το forum και δεν θα χρειάζεται η διαδικασία του τηλεφώνου η του mail και θα είναι πιο απλά τα πράγματα......Ασ αποφασίσουν τα παιδιά κατα πόσο θα βοηθήσει.....
Αν και δεν μου κατεβαινουν οι φοτο απο την αντιδρασοι τον αλλον πρεπει να ειναι κατι καλο.ΓΙΑΝΝΗ πολυ καλη η σκεψη σου
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 15:59
plusangel Ο/Η plusangel βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Apr 2010
Περιοχή: Άνδρος
Μoto: BMW R 1200 GS + Honda Innova 125

Πολύ καλή ιδέα
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 20:04
Senior Member

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από MARK Εμφάνιση μηνυμάτων
:sm5: Ανδρέα ωραία ιδέα,με αυτό τον τρόπο θα αποσυμφορίσουμε τους moderators από περριτό κόπο καθώς θα χρειάζεται να κλείνουν μόνο συμφωνίες για το forum και δεν θα χρειάζεται η διαδικασία του τηλεφώνου η του mail και θα είναι πιο απλά τα πράγματα......Ασ αποφασίσουν τα παιδιά κατα πόσο θα βοηθήσει.....

κ όσοι δεν θα θέλουμε κάρτα δεν θα ψωνίζουμε από της ομαδικές!!??
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 22:32
gandreas Ο/Η gandreas βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Mar 2010
Περιοχή: Αμπελόκηποι
Μoto: 1200gs

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xenos Εμφάνιση μηνυμάτων
κ όσοι δεν θα θέλουμε κάρτα δεν θα ψωνίζουμε από της ομαδικές!!??
Γεια σου βρε Ξενοφώντα. Καταρχήν σε έχουμε χάσει από τον καφέ που είσαι?
Για την κάρτα τώρα απλά πέταξα μια ιδέα .....
Reply With Quote
Παλιό 22-07-2010, 23:52
Senior Member

έλα βρε Ανδρέα.ναι το ξέρω απλά έχω κ μια απογευματινή δουλίτσα τώρα κ δεν έχω χρόνο..ελπιζω καπια στιγμη να ξελασκαρω κ να ερθω για καφεδακι καπου παραλιακα!!..όσο αφορά την ιδέα σου εσύ καλά έκανες κ την ποσταρες..κ ίσως να ειναι κ μια καλή ιδέα..απλά εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά..ξεκινήσαμε σαν μια παρέα κ τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για αυτοκόλλητα που θα μας "ξεχωρίζουν" απο τους άλλους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..κ μιλάμε κ για κάρτες μεταξύ μας...να φανταστώ το επόμενο βήμα είναι να έχουμε καμία χειραψία κρυφή σαν τους μασόνους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας.....τι το περιπλεκουμε!!..φυσικα δεν λεω το θεμα να μην τρεξη..απλα εξέφρασα την γνώμη μου κ άποψη μου σαν ένας ανέμελος καβαλάρης!
Reply With Quote
Παλιό 23-07-2010, 23:45
Lerian Ο/Η Lerian βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Aug 2009
Περιοχή: Λ Ε Ρ Ο Σ
Μoto: R 1150 GS Adv - X9 125

Απόσπασμα:
Αρχική Δημοσίευση από xenos Εμφάνιση μηνυμάτων
έλα βρε Ανδρέα.ναι το ξέρω απλά έχω κ μια απογευματινή δουλίτσα τώρα κ δεν έχω χρόνο..ελπιζω καπια στιγμη να ξελασκαρω κ να ερθω για καφεδακι καπου παραλιακα!!..όσο αφορά την ιδέα σου εσύ καλά έκανες κ την ποσταρες..κ ίσως να ειναι κ μια καλή ιδέα..απλά εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά..ξεκινήσαμε σαν μια παρέα κ τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για αυτοκόλλητα που θα μας "ξεχωρίζουν" απο τους άλλους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..κ μιλάμε κ για κάρτες μεταξύ μας...να φανταστώ το επόμενο βήμα είναι να έχουμε καμία χειραψία κρυφή σαν τους μασόνους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας.....τι το περιπλεκουμε!!..φυσικα δεν λεω το θεμα να μην τρεξη..απλα εξέφρασα την γνώμη μου κ άποψη μου σαν ένας ανέμελος καβαλάρης!
Φίλε Ξενοφώντα, συμμερίζομαι την άποψή σου και πιστεύω ότι έχεις δίκιο, θεωρώ όμως ότι η ύπαρξη ενός αυτοκόλλητου ή η κάρτα μέλους δεν αναιρούν τίποτα από όσα έγιναν η αιτία να δημιουργηθεί αυτό το Forum, πιστεύω ότι συνεχίζουμε να είμαστε μια παρέα και νομίζω πως είναι και ο βασικός λόγος που την έχουν κάνει τόσο μεγάλη. Για εμένα είναι τιμή να είμαι μέλος αυτής της παρέας, δεν ξέρω πως το αισθάνεσαι εσύ αλλά το να έχω τόσους φίλους σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίοι είναι πρόθυμοι ανά πάσα στιγμή να με βοηθήσουν αν τους το ζητήσω, το να έχουμε κοινά ενδιαφέροντα κι έναν τόπο να τα εκφράζουμε είναι υπέροχο και γι αυτό το λόγο θα ήθελα να έχω ένα αυτοκόλλητο το οποίο να καταδεικνύει ότι είμαι μέλος αυτής της παρέας και γιατί όχι να τη "διαφημίζω" .
Τώρα όσον αφορά την κάρτα μέλους έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό μελών μήπως η χρηστικότητά της όπως την εκφράζει ο Γιάννης (Mark), είναι πιο αποτελεσματική για εκπτώσεις και προσφορές ;
Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι το παραπάνω κείμενο είναι η άποψή μου επί του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή ή αντιπαράθεση στα γραφόμενα του Ξένου ο οποίος μας έδωσε μια άλλη άποψη η οποία για να είμαι ειλικρινείς δεν είχα σκεφτεί και τελικώς μια ιδέα συζητάμε η οποία αν εφαρμοστεί ή όχι είναι καθαρά θέμα των μελών αυτής της παρέας.
Φιλικά πάντα !!!
Lerian.
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2010, 16:06
Senior Member

φυσικά φίλε Lerian δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά μου.. συζήτηση κάνουμε όπως θα την κάναμε στο καφέ.!!!..μιλάμε για μια απλή κάρτα η" για μια κάρτα μέλους?..γιατί άμα μιλάμε για κάρτα μέλους τότε το θέμα μπορεί να πάει αλλού!!...μια απλή κάρτα δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε ότι έχει να κάνει σε αγορά ομαδικής!..καλιστα εγώ θα μπορούσα να δώσω την κάρτα μου σε έναν άλλο φίλο κάτοχο ίδιας μηχανής κ να πάει να κάνει χρήση της κάρτας μου αντί ε μου!!.για τα λάστιχα που πήγα κ άλλαξα είπα απλά το όνομα κ το επώνυμο κ έγινε οτι έγινε..δεν μου ζήτησαν ταυτότητα!..αυτή η κάρτα λοιπόν για να γίνει σωστά 100% θα πρέπει να έχει κ φωτογραφία του μέλους μας..οπότε καταλαβαίνεις οτι το πράγμα πάει αλλού!!κ επειδή αναφερθηκες κ στο αυτοκόλλητο..εγώ προσωπικά δεν βάζω τίποτα πάνω στην μπουμπού ούτε από συνεργεία ούτε από μαγαζιά ούτε από καράβια ούτε ομάδες.. τίποτα!!!...δεν ξέρω τι τρέλα κ τι απωθημένο κουβαλάει ο καθένας μέσα του το οποίο μπορεί να το ξεσπάσει πάνω στο δικό μου μηχανάκι...τι μου λέει οτι ένας "τυχαίος" βλέπει το αυτοκόλλητο από το δικό μας φόρουμ πάνω στην μηχανή μου κ δεν την στραπατσαρη επειδή είναι από άλλο φόρουμ ετσι για το γαμώτο!....άντε μετά εγώ να καταλάβω γιατί έγινε!....ελπίζω να με καταλαβαίνεις!!...φυσικά αυτό το θέμα με το αυτοκόλλητο είναι προσωπικό γούστο του καθενός άμα το θέλει η" όχι πάνω στην μηχανή του!
Reply With Quote
Παλιό 24-07-2010, 19:00
aeriko Ο/Η aeriko βρίσκεται εκτός σύνδεσης
Senior Member

Ημερομηνία εγγραφής: Jun 2009
Περιοχή: Αθήνα
Μoto: R 1200 GS

Αποψή μου: Τα αυτοκόλητα και οι κάρτες ξεφεύγουν από τα όρια της παρέας. Μπορεί να οδηγήσουν σε άλλες καταστάσεις καλές/κακές. Πρώτη απόπειρα χαρακτηρισμού μελών έγινε με τα μπλουζάκια. Δεν ξέρω κατά πόσο πέτυχε. Το θέμα θέλει πολλή προσοχή.
Reply With Quote
Απάντηση

Κανόνες καταχώρησης