![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
ΉΜΑΡΤΟΝ!!!
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ καλες ιδεες ολες!!!!
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν και δεν μου κατεβαινουν οι φοτο απο την αντιδρασοι τον αλλον πρεπει να ειναι κατι καλο.ΓΙΑΝΝΗ πολυ καλη η σκεψη σου
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή ιδέα
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
κ όσοι δεν θα θέλουμε κάρτα δεν θα ψωνίζουμε από της ομαδικές!!?? |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Για την κάρτα τώρα απλά πέταξα μια ιδέα ..... |
|
|||
|
|||
![]()
έλα βρε Ανδρέα.ναι το ξέρω απλά έχω κ μια απογευματινή δουλίτσα τώρα κ δεν έχω χρόνο..ελπιζω καπια στιγμη να ξελασκαρω κ να ερθω για καφεδακι καπου παραλιακα!!..όσο αφορά την ιδέα σου εσύ καλά έκανες κ την ποσταρες..κ ίσως να ειναι κ μια καλή ιδέα..απλά εγώ το βλέπω λίγο διαφορετικά..ξεκινήσαμε σαν μια παρέα κ τώρα έχουμε φτάσει σε σημείο να μιλάμε για αυτοκόλλητα που θα μας "ξεχωρίζουν" απο τους άλλους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..κ μιλάμε κ για κάρτες μεταξύ μας...να φανταστώ το επόμενο βήμα είναι να έχουμε καμία χειραψία κρυφή σαν τους μασόνους..για να αναγνωριζόμαστε μεταξύ μας..
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Τώρα όσον αφορά την κάρτα μέλους έχει μια βάση αυτό που λες, αλλά με δεδομένο το συνεχώς αυξανόμενο ρυθμό μελών μήπως η χρηστικότητά της όπως την εκφράζει ο Γιάννης (Mark), είναι πιο αποτελεσματική για εκπτώσεις και προσφορές ; Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω ότι το παραπάνω κείμενο είναι η άποψή μου επί του θέματος και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί μομφή ή αντιπαράθεση στα γραφόμενα του Ξένου ο οποίος μας έδωσε μια άλλη άποψη η οποία για να είμαι ειλικρινείς δεν είχα σκεφτεί και τελικώς μια ιδέα συζητάμε η οποία αν εφαρμοστεί ή όχι είναι καθαρά θέμα των μελών αυτής της παρέας. Φιλικά πάντα !!! Lerian. |
|
|||
|
|||
![]()
φυσικά φίλε Lerian δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα από την μεριά μου.. συζήτηση κάνουμε όπως θα την κάναμε στο καφέ.!!!..μιλάμε για μια απλή κάρτα η" για μια κάρτα μέλους?..γιατί άμα μιλάμε για κάρτα μέλους τότε το θέμα μπορεί να πάει αλλού!!...μια απλή κάρτα δεν νομίζω ότι μπορεί να κάνει την διαφορά σε ότι έχει να κάνει σε αγορά ομαδικής!..καλιστα εγώ θα μπορούσα να δώσω την κάρτα μου σε έναν άλλο φίλο κάτοχο ίδιας μηχανής κ να πάει να κάνει χρήση της κάρτας μου αντί ε μου!!.για τα λάστιχα που πήγα κ άλλαξα είπα απλά το όνομα κ το επώνυμο κ έγινε οτι έγινε..δεν μου ζήτησαν ταυτότητα!..αυτή η κάρτα λοιπόν για να γίνει σωστά 100% θα πρέπει να έχει κ φωτογραφία του μέλους μας..οπότε καταλαβαίνεις οτι το πράγμα πάει αλλού!!κ επειδή αναφερθηκες κ στο αυτοκόλλητο..εγώ προσωπικά δεν βάζω τίποτα πάνω στην μπουμπού ούτε από συνεργεία ούτε από μαγαζιά ούτε από καράβια ούτε ομάδες.. τίποτα!!!...δεν ξέρω τι τρέλα κ τι απωθημένο κουβαλάει ο καθένας μέσα του το οποίο μπορεί να το ξεσπάσει πάνω στο δικό μου μηχανάκι...τι μου λέει οτι ένας "τυχαίος" βλέπει το αυτοκόλλητο από το δικό μας φόρουμ πάνω στην μηχανή μου κ δεν την στραπατσαρη επειδή είναι από άλλο φόρουμ ετσι για το γαμώτο!....άντε μετά εγώ να καταλάβω γιατί έγινε!....ελπίζω να με καταλαβαίνεις!!...φυσικά αυτό το θέμα με το αυτοκόλλητο είναι προσωπικό γούστο του καθενός άμα το θέλει η" όχι πάνω στην μηχανή του!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αποψή μου: Τα αυτοκόλητα και οι κάρτες ξεφεύγουν από τα όρια της παρέας. Μπορεί να οδηγήσουν σε άλλες καταστάσεις καλές/κακές. Πρώτη απόπειρα χαρακτηρισμού μελών έγινε με τα μπλουζάκια. Δεν ξέρω κατά πόσο πέτυχε. Το θέμα θέλει πολλή προσοχή.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόταση για τα τεχνικά θέματα | soter3gm | Τεχνικά θέματα διάφορα | 8 | 15-09-2009 00:00 |
Πρόταση για το που να μη πάτε | VILLY | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 36 | 27-08-2009 20:13 |
Πρόταση για πλύσιμο | syan | Φροντίδα | 22 | 16-05-2009 07:34 |
Πρόταση για καλοκαιρινές διακοπές!!!!! | riko46 | Χιούμορ | 8 | 12-02-2009 19:40 |
Πρόταση για ένδυση ασφαλείας | wolferin | Χιούμορ | 9 | 04-02-2009 16:04 |