![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Δίκιο έχεις αλλά μην χαλάς την ζαχαρένια σου για κάθε μακάκα,και εγώ το ίδιο θα αισθανόμουν αλλά μην χαλιέσαι,όλα καλά.....
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Είχες καμιά διαφορετική εντύπωση για την ποιότητα της Ελληνικής Αστυνομίας;;;
|
|
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΑΙΣΧΟΣ...τι να πεις?????
|
|
|||
|
|||
![]()
..." (Α)- Εσύ έχεις Bmw εγώ δεν έχω... (Είχε δει το βιβλιαράκι την μηχανής όταν άνοιξα τη θηκούλα για να βγάλω το δίπλωμα) "...
![]() Πιθανή απάντηση που μου έρχεται στο μυαλό... (Β) Ευχαριστώ, με κολακεύετε!!!!! ![]() .......... Παίρνω την κλήση με έκπτωση και φεύγοντας, πάντα χαμογελώντας ![]() .......... (Β) Μιά φιλική συμβουλή πάντως... Με αυτό τον τρόπο δεν νομίζω ότι ποτέ θα αποκτήσετε. ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μα, ο σκοπός είναι να συγχιστεί αυτός και όχι εγώ!!!!!!
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Αυτοι ολοι ειναι αστυνομικοι τυπου" θεοχαρης " ο διαλογος τους περιοριζεται στα εξης ( Σκουλικη θα σε λιωσω , Δωσε μου γρηγορα τα χαρτια σου , ξερεις ποιος ειμαι εγω ρε ? )
Οποιαδηποτε προσπαθεια για περαιτερω διαλογο τους προκαλει σοβαρες διαταραχες στο νευρικο συστημα ...Το μονο που μπορει να τους κανει να καταλαβουν ειναι ενα ολοημερο χερι ξυλο !! Αλλα οπως ηδη ξερετε αμα μπλεκεσαι με τα πιτουρα , σε τρωνε οι κοτες ! |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για μένα όπως μας το έγραψες εδώ, στείλε το στο τμήμα του.
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Θα πληρώσουμε αναδρομικά την αύξηση του ΦΠΑ | S.T | Επικαιρότητα | 6 | 24-06-2010 21:07 |
Θα ξυπνήσουμε????? | Mexicanos | Διάφορα | 6 | 07-04-2010 13:07 |
Θα φάμε ό ένας τον άλλο.... | frits | Ελλάδα | 7 | 02-03-2010 21:37 |
Θα γίνω κουλουρτζης | MARK | Διάφορα | 6 | 14-11-2009 22:12 |
Θα ήθελα την γν'ωμη σας | chgouras | Μπότες | 11 | 13-10-2009 16:48 |