![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Για πε μου λοιπόν ενα υδροψυκτο on/off (το επισημαινω ΟΝ/ΟΦΦ) που να εχει τετοιο προβλημα!!!!!!!!! μονον ενα!!!
|
|
|||
|
|||
![]() είναι μία λύση κι αυτό! από δω και πέρα, ακόμη και στη θάλασσα θα πηγαίνω με κουστούμι! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γιάννη,
θα την έθετα διαφορετικά την ερώτηση: υπάρχει μοτό που να μην σε ζεσταίνει το καλοκαίρι; Πάντως όταν είχα το FJR, παρακαλούσα να φύγουν οι ζέστες και να ρθει ο χειμώνας! ![]() Και για να απαντήσω στην ερώτησή σου, οι boxer βγάζουν ζέστη αλλά όχι ανυπόφορη... |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή παλιότερα είχα το 650GS, έχω να καταθέσω πώς την πιό πολύ ζέστη την ''αρπάζει" ο συνεπιβάτης, λόγω της εξάτμισης. Ιδίως το καλοκαίρι....πρόβλημα! Ο οδηγός ζεσταίνεται, αλλά είναι υποφερτό νομίζω. Το 1200 δεν έχει τόσο θέμα με την ζέστη. Ίσως λίγο στην Αθήνα με το μποτιλιάρισμα.
Jefe |
|
|||
|
|||
![]()
Προτείνω ένα F650GS... με 12.000km!!
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ναι.... αλλά το ανταλάσσω με aircondition για το καλοκαίρι....
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Γενικός Κανόνας: Ποτέ βερμούδα ή κοντό παντελόνι στην μοτοσυκλέτα. Και παραπάνω ζέστη έχεις (δεν υπάρχει κάτι ανάμεσα σε εσένα και τον κινητήρα) και ο ήλιος σε καίει πιο πολύ, και ο κίνδυνος από πτώση, πετραδάκι κλπ είναι μεγαλύτερος.
|
|
|||
|
|||
![]()
από πότε ρε παιδιά οδηγούνται οι μοτοσυκλέτες με σορτσάκι ή βερμούδα?
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Ποιο άνθρωπος από τον άνθρωπο | gandreas | Διάφορα | 7 | 17-04-2010 23:01 |
Λάδια από κινητήρα | katsanakis | Τεχνικά θέματα διάφορα | 37 | 12-04-2010 23:03 |
Ένα ωραίο album, από τον S.T. | ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ | Φωτογραφίες - Video (μόνο για τις δικές μας μοτό) | 17 | 10-12-2009 00:59 |
Αμμουλιανή- 640 χλμ. Μακρυά από τον παράδεισο | fidemporas | Προτάσεις για κοπάνα - μοτοσυναντήσεις/μοτοπαρέες | 17 | 27-07-2009 13:27 |
Τί περιμένω από τον Άγιο Βασίλη.... | Arkas | Κοινωνική ευαισθησία | 12 | 26-12-2008 14:57 |