![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Τι να σου πω φίλε, πάνε 2 χρόνια και μπορεί να μην θυμάμαι καλά εκτός και αν σε χρέωσαν κανά 15 εργασία...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σε ωραιο μαγαζι πας!εμενα παντως αλλαξαμε υγρα ,ρυθμισαμε μανετες αλλα τα ιδια.αλλαξα ABS και ησυχασα.θα τραβηξω φωτο να δειτε τις διαρροες που εχει και το κολλημενο εμβολακι!
|
|
|||
|
|||
![]()
Σήμερα αλλαξα το ρελεδακι,μαζί με μια τσιμουχα μικρή στην είσοδο του καρτερ,22€.motion n style στην Κηφισιά,έχουμε έκπτωση λόγο forum.
|
|
|||
|
|||
![]()
Αυτό με τις χούφτες που λέει ο syan είναι πολύ σημαντικό. Μου έχει τύχει κι εμένα!
|
|
|||
|
|||
![]()
Οι χούφτες όντως μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα. Εμένα χαμήλωσε η αριστερή κάποια στιγμή και η κούκλα μου πατίναρε και δεν καταλάβαινα γιατί.
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
σε αυτο το ρελεδακι θα επρεπε να αναφεροταν ο μηχανικος μου οταν μου ελεγε οτι δεν ειναι τιποτα το ανησυχητικο...βεβαια αυτο ειναι η αιτια ...που καθε φορα που βαζω μπροστα φοβαμαι οτι θα μου βγαλει την γνωστη ενδειξη... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
πςςςςςςςς γαμ@ τα μαστόρια μου γαμ@!! πολύ ευγενικό σε βρίσκω φίλε....εγώ θα του είχα σκάσει 2 μπουκέτα στην μάπα για να έχω να ασχολούμαι και την επόμενη δεν θα πήγαινα σε άλλον...όοοοοχι!σε αυτόν το καραγκιόζη θα πήγαινα πάλι,αλλά με αντίστροφη μέτρηση....η το φτιάχνεις ή σε φτιάχνω.δνε έχει άλλο!! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Και καλό θα ήταν να ξέρουμε και ποιο είναι το συνεργείο για να προφυλαχθούμε... Εγώ θα ήθελα να μου το στείλεις έστω και με ΠΜ αν εδώ δεν μπορει να μπει...
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() Από περιέργεια εσύ που κάνεις σέρβις από Γιάννενα. Επείδή πάω Άρτα συχνά (καταγωγή) και ίσως με βολέψει κάτι εκεί κοντά. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Πρόβλημα με Xenon... | Kimwnas | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-04-2010 20:00 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 21:30 |
Συμπεριφορά Φρένων και Αναρτήσεων !!!!!!! | riko46 | Τεχνικά θέματα διάφορα | 14 | 01-08-2009 07:55 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 26-01-2009 23:43 |