![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Θα παω την μηχανη στον "Π" για Service , και θα του πω να κανει μια βολτα για τους θορυβους , που ακουω στο μοτερ για το Gear Box.
Λετε να του πω να λυσει το Gear Box για Service? ή μπαινω σε επικυνδυνα χωραφια? |
|
|||
|
|||
![]()
Μωρε σε ναρκοπεδιο μπαινεις ....
|
|
|||
|
|||
![]()
Προσφατα ειχα ενα προβλημα με το Vstrom, οπου μ αφησε και μενα απο συμπλεκτη. Δεν ηταν ομως το συρματοσχοινο, αλλα εκει που τελειωνει υπαρχει ενα εξαρτημα (σαν καρφι μου ειπαν) και αυτο χαλασε. Ομως εγω δεν ειχα καθολου συμπλεκτη. Ο μηχανικος μου ειπε οτι θα μπορουσα να οδηγησω και χωρις συμπλεκτη, αρκει να ξερεις πως να ξεκινησεις και να σταματησεις, γιατι η μηχανη σβηνει αλλιως.
Προσεκτικα νομιζω οτι μπορεις να πας χωρις συμπλεκτη. Αλλα δεν ειναι για πολλα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αλλο οι αλλαγες σε σαζμαν με υγρο συμπλεκτη κι αλλο σε ξερο!!! Ο ξερος ειναι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ ευαισθητος σε αλλαγες ανευ συμπλεκτη!!!! Αν κατεβασεις ταχυτητα σε αυτοκινητο χωρις συμπλεκτη [πηρες το σαζμαν στο χερι!! εκτος κι αν ειναι κανενα high tech ZF με απολυτα συχρονιζε συστημα οποταν κανενα προβλημα! πραγμα που στην GS δεν υφισταται! |
|
|||
|
|||
![]()
Μου έχει πει μηχανικός ότι δεν παθαίνει τίποτα. Ο συμπλέκτης είναι μόνο για να ξεκινάει, μετά με νορμάλ στροφές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, το έχω τσεκάρει στην παλιά μηχανή
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() Μιλω για σαζμαν ξερου συμπλεκτη και οχι υγρου!!! Στους δευτερους ισχυει αυτο που σου ειπαν και παλι ομως πρέπει να ξερεις να το κανεις ειδικα στα κατεβασματα!!! Last edited by GeorgeP; 23-07-2010 at 14:45. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Αν κατεβασες ταχυτητα με οποιοδηποτε τροπο ενεδεχωμενως να.........!!! ![]() Εχετε κι ευαισθητα σαζμαν σαν των αυτοκινητων!!! Ο καιρος θα δειξει! |
|
|||
|
|||
![]()
αθώοι θόρυβοι δεν υπάρχουν
οι χωρικοί και οι χωριάτες είναι εχθροί πρό των πυλών που θα σε αναγκάσουν να δώκεις μπικικίνια από το πουγκί σου για να σε αφήσουν ήσυχο, για κάποιο καιρό κάθε τι μηχανικό, οσο περνάει ο καιρός, λόγω τριβών δεν γίνεται καλύτερο, αλλά οδεύει προς την φθορά του αν η μετάβαση γίνει με σωστούς όρους, η φθορά αργεί, γι αυτό ακολούθησε κατά γράμμα το service manual ο π θα σου πεί μια γνώμη, καθόλα σεβαστή ξέρει τι λέει αν εσύ καταλαβαίνεις πως υπαρχει θέμα, ακόμα και αν σου πει πως όλα είναι καλά και να βάλεις ωτοασπίδες, εσύ κάνε την κίνησή σου, γιατί την ξέρεις την μηχανή σου καλύτερα από κείνον που θα την οδηγήσει για 2-3 λεπτά εκείνος ξέρει περισσότερα, αλλά εσύ την ζείς και την συντηρείς αν χρειάζεται να μπείς σε κιβώτιο, θα σου το πει και ο ίδιος πως θα του πληρώσεις τη μισή μηχανή, αλλά θα στην κάνει ξυράφι |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
καινουργιος απο Θεσσαλονικη | Andre | Καλώς ήλθατε | 20 | 10-06-2010 15:56 |
καινουργιος απο βολο | vasos | Καλώς ήλθατε | 26 | 18-05-2010 21:33 |
Ανεμοθωρακας GS1200A απο MPF? | gkol | Τεχνικά θέματα διάφορα | 10 | 02-05-2010 19:04 |
Καλημέρα απο Πάτρα !!! | faroshop | Καλώς ήλθατε | 17 | 30-11-2009 18:43 |
hi και απο μενα | explode | Καλώς ήλθατε | 20 | 20-07-2009 05:23 |