![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]()
Και γιατί βιαστήκαμε να κατασκευάσουμε τον φάρο σε μία νύχτα?Το οποίο κυριολεκτικά έγινε σε μία νύχτα .Είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι οι κατοικοι της Σαμοθράκης.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μήπως γιατί κόντεψε να σκάσει επάνω της (και γλύτωσε στο τσακ) ένα 1000άρι container; Αλλά και αυτό να μην συνέβαινε (ναυτιλιακός κίνδυνος δηλαδή), δεν καταλαβαίνω που είναι το κακό σε μία δική μας νησίδα να κατασκευάσουμε εν μία νυκτί έναν φάρο; Που είναι το μεμπτό;
|
|
|||
|
|||
![]()
Φίλε μου μιλάμε για ξέρα σε διεθνή ύδατα τα οποία έπαψαν να είναι διεθνή απο την στιγμή που κατασκευάστηκε φάρος Ελληνικών συμφερόντων.Οταν λέμε ξέρα επειδή την έχω δει με τα μάτια μου ενοούμε γιά ενα βραχάκι που ξενερίζει μόνο σε ενα πολύ μικρό σημείο όπου και είναι ο φάρος...
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλέ μου φίλε σε πληροφορώ πως τα ύδατα στα οποία είναι η νησιδα ΔΕΝ είναι διεθνή αλλά Ελληνικά γιατί απέχει 5,90 ν.μ. από τον ακρωτήριο Άγκιστρο της Σαμοθράκης και άρα υπάγεται στην Ελληνική επικράτεια και συγκεκριμένα στον Νομό Έβρου.
Ακόμη κι έτσι να μην ήταν όμως οφείλαμε να κάνουμε τα πάντα για να την εντάξουμε και να ενισχύσουμε την θέση μας στο Αιγαίο μεγαλωνοτνας την ΑΟΖ (αποκλειστική οικονομική ζώνη) μας. Που βλέπεις το κακό; Όταν οι άλλοι διεκδικούν πράγματα που δεν έχουν και τα παίρνουν με το έτσι θέλω από εμάς, που το κακό εμείς να εκμεταλλευόμαστε στο ΕΠΑΚΡΟ τα δικαιώματά μας; Δεν είδα κανέναν να παραπονεθεί που η Τουρκία πέρασε λεπίδι όλους τους Έλληνες της Ίμβρου και της Τενέδου αλλά και της Πόλης σε πλήρη αντίθεση των Συνθηκών που έχουν υπογραφεί... η Λαδοξέρα και το φανάρι της μας πείραξε... |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Έτσι ακριβώς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
|
|
|||
|
|||
![]()
Σε λιγο καιρο θα μας απαγορεψουν και την αναρτηση στα μπαλκονια μας για να μην παρεξειγητε ο γειτονας μας ο Χ ΚΑΙ Ψ.
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Φυσικά και καλά κάναμε ούτε συζήτηση. Μακάρι να κάναμε και αλλού έτσι.Απλά εγω παραθέτω καποια γεγονότα τα οποία μου τα περιέγραψαν οι ντόπιοι που μάλλον ξέρουν περισσότερα για το νομικό καθεστώς που διέπει τις βραχονησίδες και τις ξέρες που τους περιβάλουν και μου μάλλον τους καιει περισσότερο. |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΒΕΝΖΙΝΗ | pirate | Χρήσιμα | 12 | 30-04-2010 18:20 |
ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΡΗΣ | Brink | Ελλάδα | 5 | 23-03-2010 08:45 |
4χ4 Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ και ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΣ !! | riko46 | Αθλητισμός | 3 | 14-09-2009 01:28 |
ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ. | PortoLeone | Μου τη δίνει που ..... | 13 | 09-07-2009 09:49 |
ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΜΑΣ | danaos | Συναντήσεις - Εκδηλώσεις (Μόνο επίσημες συναντήσεις) | 66 | 23-02-2009 16:34 |