![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
με εφτιαξες τωρα Μιχαλη με αυτο που ειπες |
|
||||
|
||||
![]() Απόσπασμα:
Χρωστάς κέρασμα εεεεε ??? ![]()
|
|||
|
|||
![]()
χρειάζεσαι μόνο τα ανταλλακτικα της βάσης της μαύρης βαλίτσας του απλού τζιες, τα οποία μπαίνουν κάτω απο τη σχαρα και είσαι ok.
Αν θες πέρασε απο το μαγαζί να την δεις που την έχω στο 1100 |
|
|||
|
|||
![]()
ΜΙΧΑΛΗ ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΕ ΠΜ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ. ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΣΟ???
|
|
|||
|
|||
![]()
Δορυλαιου 10-12 Πλ. Μαβίλη
Jimas ginger all day cafe-restaurant |
|
|||
|
|||
![]()
δηλαδη με το all day cafe να ερθω με το γυναικακι θα πιουμε και καφε??????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
γιες
|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια το top case το πουλησα εμειναν 2 πλαινες βαλιτσες με τις βασεις και τα καγκελα για τους κυλινδρους..... οι βαλιτσες 900 ευρω και τα καγκελα 200 ευρω......
|
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Filika Perimeno veltiomeni prosfora? |
|
|||
|
|||
![]()
λοιπον φιλε ακου πως το σκεφτομαι το ολο ζητημα με τις βαλιτσες. οι δικεσ μου μαζι με τις βασεις κ τα μασπιε κανουν (1340 ευρω + φπα αλουμινιου) αντιστοιχα οι πλαστικες με βασεις της bmw κανουν (728 ευρω+φπα) για να μην ριξω και να μην ριχτω στην αγοραπωησια αυτο που δεχομαι ειναι το εξης 1. ειτε καποιος αγοραζει τισ δικεσ μου στην τιμη των 800 ευρω ειτε 2.αν καποιος εχει τις πλαστικες μου δινει τισ δικεσ του και 350 ευρω.[τα 350 ευρω ειναι η διαφορα των πλαστικων και των αλουμινενιων αν πουλησω εγω τις δικες μου(αλουμινενιες) στην μιση τιμη και αυτος τις δικες του(πλαστικες) στην μιση τιμη] μονο ετσι δεχομαι να πουλησω τις βαλιτσες μου.ολα τα παραπανω βεβαιως ισχυουν απ την στιγμη που οι βαλιτσες και των 2 μας ειναι σε αριστη κατασταση,και επειδη οι δικες μου ειναι αψογες θα πρεπει να ειναι και του αλλου.......σε ευχαριστω για την προσφορα και σε συμβουλευω να παρεις bmw βαλιτσες και μονο.ποιοτικα ειναι κατα πολυ ανωτερες απ οτι κυκλοφοραει στην αγορα.εχουν λιγο αλμυρη τιμη αλλα αξιζουν τον κοπο.δν στο λεω για να τις αγορσεις απο μενα αλλα να προτιμησεις bmw......NA SAI KALA
|
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ | loulou1100gs | Εξοπλισμός μοτοσικλέτας | 12 | 15-11-2010 10:06 |
ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ.. | panos1100gs | Ζήτηση | 12 | 06-07-2010 10:26 |
ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ & ΒΑΣΕΙΣ R1200GS/ADVENTURE | fotisgs | Πωλήσεις αξεσουάρ/ανταλλακτικών μοτοσυκλετών | 16 | 08-05-2010 14:45 |
ΠΛΑΪΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 1150 - επειγον ! | John1150 | Ζήτηση | 2 | 31-03-2010 17:12 |
ΕΠΕΙΓΟΝ!!ΠΛΑΙΝΕΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΓΙΑ 1150!!! | sotaris | Ζήτηση | 2 | 29-12-2009 20:46 |