![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|
|
|||
|
|||
|
κανε αυτο που σου ειπαν τα παιδια,μην εισαι ομως καλοβολος,χωσε μερικα του στυλ αδικαιολογητο που οντως ειναι κι οτι θελεις πληρη ελεγχο της μηχανης...μην τους χαρισεις.εσκασες τα ευρουλια σου,φαντασου να σε αφηνε καπου μακρια...
|
|
|
|||
|
|||
|
Με άφησε μόλις επέστρεψα από καταφύγιοτου Ψολορέιτη. Για σκέψου να με είχε αφήσει εκεί
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ειχα κι εγω σβησιματα στην αρχη και μετα απο 1 ωρα αναβάθμισης του εγκεφάλου... λύθηκαν δια παντός!!! |
|
|
|||
|
|||
|
αδερφε μου βαλε στο πισω μερος του μυαλου σου οτι εφοσον πηρες bmw υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μενεις στο δρομο.οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι.οι μοτοσυκλετες αυτες βγαζουν ολο προβληματα.εγω 2 φορες πηγα πισω απο διακοπες με οδικη.η 2η μαλιστα πριν απο 15 μερες και μου γυρισε το μυαλο.ναι οντως πολυ ποιοτικα μηχανακια αλλα ζημιαρικα ρε παιδι μου.και τις δυο φορες εμεινα απο ρελε αντλιας βενζινης και μαλιστα τη δευτερη πηγα να σκοτωθω αφου εκανα προσπεραση με 160χλμ σε φορτηγο και ξαφνικα εσβησαν ολα και μ αφησε στη μεση του πουθενα.παντως οφειλω να παραδεχθω οτι παροτι ειχαν περασει τα 2 χρονια εγγυησης(ειναι r1200gsa 07) μου το περασαν εγγυηση μετα απο email που στειλα στη bmw hellas.
![]() ![]()
|
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
Ακριβως τα ιδια συμπτωματα. |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
συνηθως οι βαρκες......δεν εχουν προβλημα με τα νερα
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ
Παντως και εσυ βαρκαρης εισαι......
|
|
|
|||
|
|||
|
το ξερω.......
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
Απόσπασμα:
|
|
|
|||
|
|||
|
Α...να και ο εταιρος Καππαδόκης...
![]() ![]() Ηταν λιγο συναχωμενο οταν το πηρα το Βαρκά-κι και με αφησε κατμεσης της Ελευσινας,ουτε μπρος πηγαινε,ουτε πισω... ![]()
|
![]() |
|
|
Σχετικά Θέματα
|
||||
| Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Καλοκαίρι με μοτοσικλέτα στην πόλη!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 30-06-2010 00:46 |
| Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 15:49 |
| Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 22:30 |
| Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 12:53 |
| Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 27-01-2009 00:43 |