![]() |
|
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ειχα κι εγω σβησιματα στην αρχη και μετα απο 1 ωρα αναβάθμισης του εγκεφάλου... λύθηκαν δια παντός!!! |
|
|||
|
|||
![]()
αδερφε μου βαλε στο πισω μερος του μυαλου σου οτι εφοσον πηρες bmw υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να μενεις στο δρομο.οι ανθρωποι ειναι απαραδεκτοι.οι μοτοσυκλετες αυτες βγαζουν ολο προβληματα.εγω 2 φορες πηγα πισω απο διακοπες με οδικη.η 2η μαλιστα πριν απο 15 μερες και μου γυρισε το μυαλο.ναι οντως πολυ ποιοτικα μηχανακια αλλα ζημιαρικα ρε παιδι μου.και τις δυο φορες εμεινα απο ρελε αντλιας βενζινης και μαλιστα τη δευτερη πηγα να σκοτωθω αφου εκανα προσπεραση με 160χλμ σε φορτηγο και ξαφνικα εσβησαν ολα και μ αφησε στη μεση του πουθενα.παντως οφειλω να παραδεχθω οτι παροτι ειχαν περασει τα 2 χρονια εγγυησης(ειναι r1200gsa 07) μου το περασαν εγγυηση μετα απο email που στειλα στη bmw hellas.
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
Ακριβως τα ιδια συμπτωματα. |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
συνηθως οι βαρκες......δεν εχουν προβλημα με τα νερα
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΕ
Παντως και εσυ βαρκαρης εισαι...... ![]() |
|
|||
|
|||
![]() το ξερω.......
![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α...να και ο εταιρος Καππαδόκης...
![]() ![]() Ηταν λιγο συναχωμενο οταν το πηρα το Βαρκά-κι και με αφησε κατμεσης της Ελευσινας,ουτε μπρος πηγαινε,ουτε πισω... ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Απόσπασμα:
![]() ![]() ![]() καλά ...καινούργια μηχανάκια και κάνουν τέτοια?? και δεν έχετε πάει ακόμη να τους πιάσετε απο τον σβέρκο και να τους κοπανάτε το κεφάλι στον τοίχο? 75% το ξανακάνανε αραιά?? ο άλλος δυό φορές γύρισε με οδική και προσπέρασε με τσαΦ? όχι αγόρασε πριν το 2002 ή μετά το 2006?? μήπως ήρθε η ώρα να τους κάνετε ρεντίκολο? τι άλλο να πώ ρε παιδί μου..κρίμα! |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε καλησπερα, εχω και γω αυτο το μοντελο και αντιμετωπισα και γω αυτο το προβλημα....λοιπον εμενα ηταν ρελε .....και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι και συ απο αυτο πασχεις...αφενος δικαιουσαι οδικη αλλα αμα πιανουν τα χερια σου μπορεις να φτασεις στο ρελε και με ενα κατσαβιδακι απλα να το χτυπησεις ενο θα μιζαρεις και λογικα θα παρει μπροστα ...παντως κανε και ενα καλο τσεκ για παν ενδεχομενο.....οτι χρειαστεις εδω ειμαστε
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
Καλοκαίρι με μοτοσικλέτα στην πόλη!!!! | riko46 | Ασφάλεια και τεχνικές οδήγησης | 7 | 29-06-2010 23:46 |
Πρόβλημα με το ESA !!! | pkar | Τεχνικά θέματα διάφορα | 2 | 24-09-2009 14:49 |
Πρόβλημα με το ABS | margot | Γενικά - Αναβάτης | 48 | 17-09-2009 21:30 |
Πρόβλημα με cookies? | ALX | Διάφορα | 8 | 30-07-2009 11:53 |
Πρόβλημα με γκάζι | frits | Τεχνικά θέματα διάφορα | 7 | 26-01-2009 23:43 |